TRABY CLUB ROMANIA

Diverse => Info utile => : victor January 20, 2013, 09:52:39 PM

: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: victor January 20, 2013, 09:52:39 PM
Urmaresc zilnic trafictube.ro si astazi am dat peste un video senzational, impreuna cu explicatiile de rigoare.
Citez :

Autorul este tatal meu.

Daca nu sunteti familiari cu schema, pot sa va fac eu rezumatul: acesti indivizi vor invoca fel de fel de motive ca sa le dati un ban de benzina. Uneori au numere de inmatriculare din alt oras (Constanteanul nostru are numere de B, dupa cum se vede).Se plimba, de obicei, prin parcarile hypermarketurilor (unii chiar cu masina, desi “nu mai au benzina”).

“Mi-a pus sotia motorina in loc de benzina“. Pe bune? Vezi sa nu…

Cum il depistezi? Vorbeste precipitat, e miorlait. Cel mai simplu mod de a-l descuraja: oferiti-va sa ii dati benzina din rezervor. O sa constatati uimiti ca prefera banii.

Asadar, mare atentie!


Mi-a pus sotia motorina (http://www.youtube.com/watch?v=XFhCdt4-0zQ#ws)

si cateva comentarii funny

unu mi-a zis intr-o benzinarie ca a spart baia de ulei ..bla bla si altul intr-o parcare de hypermarket mi-o arata pe nevastasa ca e gravida dar nu mai stiu care era problema pt care avea nevoie de bani … oricum numai in bucuresti mi s-a intamplat sa gasesc tepari din astia

ce terminat :) ) mi a zis si mie unul la Gara de Nord..ca a fost la un chef..ca e din provincie si nu mai are bani sa ajunga la Constanta..l-am studiat..si i am zis ca ii platesc biletul daca imi da sapca+geaca.. a zis ca mai cauta si la altii..dupa 2 saptamani a avut iar tentativa sa ma intrebe..dar m-a tinut minte si si-a vazut de drum

si in agipul de la piata sudului stateau doua din bagaboantele alea care sunt pe vacaresti la colt cu martisor cu un logan ca au ramas si ele fara benzina si daca poti sa le ajuti si pe ele….le ajutam daca turnam benzina pe ele.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: alex giani January 20, 2013, 10:14:39 PM
Ce tare, pe bune miorlait mai e,la fel de bagabonti sunt si aia care cer bani si iti arata nu stiu ce ecuson de la nu stiu care ONG pentru ajutorarea copiilor neajutorati ,ii vezi mereu cu un clibord in mana si iti trec numele ,suma de bani data si te pun sa semnezi.
Aia cu banii de bilet e fumata de mult bine si asta cu benzina in aceasi masura,dar aia cu biletul e mai veche.
Prin 2007 eram pe la gara de nord cu un coleg civili amandoi si tot asa o pustoaica cerea bani ca e din nu stiu ce oras si a venit aici sa se inscrie la facultate si ca are nevoie de bani de bilet 2-3 lei sa se intoarca acasa,acum ce face colegul meu stiind ca e cersetoare,scoate 50 de lei din posrofel si ii zice sa mearga cu el sa ii cumpere binel de tren dupa care sa ne insoteasca 30 de minute pana in apropiere ,in secunda doi a rupto la fuga.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: LIVIU/RATB January 22, 2013, 06:03:04 PM
eu zic ca trebuie sa fie ( editat    :laughing7:) de tot cineva sa creada asemenea bazaconii.. cu fel de fel de scheme... :BangHead:
...la mine la trab n'a venit inca nimeni... :toothy4:  sau poate  tocmai d'aia...:laughing7:
..de fapt, exact pe astia ii vaneaza aia...
cica sfatul unui tigan batran catre puradel e: mo,  la fiecare cinci minute se naste cate un prost.. noi numa'  trebuie sa-l gasim.. :toothy4:
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: victor January 22, 2013, 06:27:18 PM
cica sfatul unui tigan batran catre puradel e: mo,  la fiecare cinci minute se naste cate un prost.. noi numa'  trebuie sa-l gasim.. :toothy4:
pai pe asta mizeaza si acestia, ori pe milostenia oamenilor ori naivitate
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: alex giani January 22, 2013, 06:53:33 PM
Din Constanta va deranjez si are numere de Bucuresti.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: Licu January 22, 2013, 08:35:05 PM
Mare e grădina Domnulu.
Eu nu am dat niciodată bani la ţigani-tineri,bătrâni sau cu puradel în braţe,nici căruciorul la market ptr fisă,nici la semafoare.Mă lasă rece. Dacă vreau să dau de pomană,fac pachete/pacheţele şi le dau cui se vede că are nevoie.
 La ăia cu ajutaţi copiii de prin parcări le spun că i-am dat colegului lui şi bai bai.Îs zgârcit.
Şi asta cu benzina,eu port mereu 2 chile de benzină în portbagaj,de un litru mă pot lipsi că şi eu am fost ajutat la nevoie dar în cazul vizualizat n-are ăla nevoie de benzină.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: AmbulanceTrabi January 22, 2013, 08:53:04 PM
  Ba ,e o chestie cu Constanta. Pe mine m-au abordat 5 de-astia diferiti. Unul era cica "cetatean Sirian" si culmea, vorbea foarte bine romana stricata de arab, cu un golf 3, restul ciori in parcare la Kaufland si Billa din Floreasca. Toti cu numere de BG. Placa e aceeasi. Cumva, nu mai au benzina si trebuie sa ajunga la.....Constanta.
  Faza tare a fost cand saptamana trecuta, un cetatean suparat ca si-a luat teapa (probabil daduse chiar o suma decenta, suficient sa se ajunga in CT) a proiectat un carucior de cumparaturi gol cu toata puterea in jaful cu numere de BG apoi s-a indreptat furios spre faraonul borat din ea, sa il dea jos din masina, insa cioara a demarat in tromba. Nu i-am mai vazut de-atunci, cel putin nu ultimele 2 dati cand am fost acolo.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: Gusteru January 22, 2013, 09:39:55 PM
Si eu am fost abordat acu ceva ani in PH ... aproape de Ploiesti ,eram cu traby  :P ... tot asa,sa le dau benzina.Am zis OK,va dau (eu nu amestec rezerva cu ulei) si va costa 10 ron(erau tot colorati).Cand au auzit de bani mi-au turnat-o pe aia cu ghiulul de haur  :laughing7: .Am facut stanga'nperjur si in primul sat m-am oprit la postul de potera.Stiau garcea de ei si au plecat in directia indicata. ... Poate sa isi ia partea,nu stiu  =))
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: remi January 22, 2013, 11:08:22 PM
-eu tocmai incarcasem in portbagaj ce cumparasem din kaufl. , si ma pregateam sa duc , caruciorul la loc, si apare o tiganca , ca are nevoie de el , ii zic ,ho ca ti-l dau , sa i-au fisa din el si e al tau, cand a auzit asa , a facut stanga-nprejur , nu a mai avut nevoie de el   :tongue3:
-si cu dastia cu cerutul de bani pt. benzina , ii stiu de mai multi ani, altii cereau inclusiv benzina ,faza era ca  il vedeam in zile repetate in acelasi loc ,dar nu mai pacalea prea multi
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: nello January 25, 2013, 11:24:47 PM
Eu am patit-o cu un rrromanash ,cred ca eram prin Germania ,pe la Berlin.Era cu un Audi A4cu numere  de Romania dar a avut grija sa vopseasca codita de la `R cu vopsea albastra. Asa ca in loc de RO se vedea PO.In fine,apare in parcare la hotel si ma ia cu o enleza de vai mama ei,ca nu stiu ce a patit ,ca tre sa junga in Olanda ,bla bla bla .Mentionez ca eu aveam numere de suedia pe volvo si normal ca nu s-a gandit ca sunt roman si a incepu fazde genul daca nu vreau sa-i cumpar lantul  de la gat care sigur ca era  de aur.Normal ca nu m-am rabdat si am inceput cu mortii matii si cu de-alea ,nu a ripostat ,s-a urcat in masina si dus a fost.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: victor January 26, 2013, 01:27:02 PM
Saracii “turci” cu numar de bulgaria … tot din Constanta ;) , cred ca erau vecini cu cel care i-a pus sotia benzina in motorina sau invers

little brother (http://www.youtube.com/watch?v=Vw5eyQKDEV8#ws)

(imaginile si textul apartin soferului care a filmat)
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: LIVIU/RATB January 26, 2013, 06:07:13 PM
..ma, poate sunt aceiasi sau sunt din familie,,, si  poate n;au, saracii...  :glasses9:
acu', pe bune, daca nu le-ar da nimeni, s'ar plictisi... :icon_king:

ma gandesc CATI ar opri sa-mi dea mie, la trabant, benzina.. a, dar uitam detaliul- io zic din prima ca dau banu' pe benzina... :icon_rabbit:  or astia vor GRATIS.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: Viorel Balmez January 27, 2013, 09:17:16 AM
, pe bune, daca nu le-ar da nimeni, s'ar plictisi... :icon_king:
Se gasesc gugustiuci  :glasses9:
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: AmbulanceTrabi January 27, 2013, 09:57:36 PM
  Nu stiu daca realizeaza cineva, dar asta este o infractiune, cred ca ar trebui raportati des, cat mai des. Nu stiu exact unde se incadreaza, cred ca la inselaciune.
        Ceea nu vor majoritatea oamenilor sa creada este ca noi avem un sistem de politie relativ decent si daca raportezi ceva, se poate intampla ceva. Eu am raportat un furt, si am incurajat doi vecini sa faca la fel, si chiar daca nu ne-au recuperat casetofoanele (care erau doze de heroina de mult) ,am vazut vizibil cum s-a intarit patrularea in zona, si numarul de spargeri din masini s-a diminuat.
        Genul asta de inselaciune e mizerabil pentru ca apeleaza la oamenii de conditie medie. I-am urmarit atunci la Kaufland, si am vazut ca nu au abordat nicio masina mai scumpa de 20-25.000 de euro, desi erau destule. Oamenii bogati sunt obisnuiti sa fie asaltati si sunt complet imuni la rugamintile lor, oamenii de conditie medie, mai ales daca cel ce se roaga de bani pentru benzina nu e tigan, sunt mai dispusi sa sara in ajutorul unui om din popor, ca si ei, care...saracu' ,are un necaz.
        Cu cersetoria sunt relativ de acord. Cer bani ca....cer. Nu invoca motive care sa-ti induca impresia ca nu cersesc, ci ca e un caz de forta majora...pur si simplu cer. Mereu vor fi unii care o vor face. Daca maine omoara cineva toti tiganii din Romania se va trezi urmatoarea patura sociala ca e loc, si o vor face ei. E o chestie veche de cand pamantul si nu o poti stopa, dar genul asta de infractiuni ,da.
        PS: tineti o ciocolata, ceva, in masina. Cand se roaga un tiganus de 5-10 ani sa ii dai ceva, dati-i daca vreti ciocolata :) ,eu am facut asta pentru ca mi-era simpatic pustiul dar chiar nu aveam marunt, insa aveam un baton "Fagaras" ,bai deci am ramas uimit! ,Pustiul s-a luminat la fatza de zici ca a primit aur, a desfacut-o pe nerasuflate si a bagat-o pe toata in gura :) ,probabil ca saracii chiar au o copilarie nefericita, toate milioanele alea pe care le fac pe zi, le dau parintilor si ei chiar nu au parte de....ciocolata :)
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: remi January 27, 2013, 11:32:53 PM
pai asa este cu copilaria, multi nu stiu ce este aia sa fi copil, ei au fost instruiti sa mearga sa aduca acasa ,ceva (in special bani),si de ei ,au uitat ca sunt inca mici, si nu e asta viata de copil
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: victor January 27, 2013, 11:36:48 PM
        PS: tineti o ciocolata, ceva, in masina. Cand se roaga un tiganus de 5-10 ani sa ii dai ceva, dati-i daca vreti ciocolata :) ,eu am facut asta pentru ca mi-era simpatic pustiul dar chiar nu aveam marunt, insa aveam un baton "Fagaras" ,bai deci am ramas uimit! ,Pustiul s-a luminat la fatza de zici ca a primit aur, a desfacut-o pe nerasuflate si a bagat-o pe toata in gura :) ,probabil ca saracii chiar au o copilarie nefericita, toate milioanele alea pe care le fac pe zi, le dau parintilor si ei chiar nu au parte de....ciocolata :)
Mega Like  :icon_thumright: pentru toata postarea ta
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: Licu January 27, 2013, 11:58:10 PM
Da cine îi opreşte să şi ia ciocolată în loc de aurolac,ţigări,băutură? Să nu spuneţi că la voi puradeii nu fumează sau nu beau.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: AmbulanceTrabi January 28, 2013, 02:51:09 AM
Ia ghici cine ii opreste?
    Copii aia stau pe frig, ploaie, inghet, canicula, zi de zi la semafor. Nu prea se joaca, nu mananca dulciuri, nu invata la scoala si nu au parte nici de 5% din copilaria considerata de multi dintre noi normala. Au in spate parinti care nu muncesc ,care nu cersesc cu ei pentru ca nu starnesc compasiune si repulsie si revolta. In spatele fiecarui copil care cerseste la un stop vei vedea daca te uiti atent dupa ce masinile s-au pus in miscare un adult, mai ascuns, caruia copilul ii da banii. Tu cati din banii aia crezi ca se duc pe ciocolata, jucarii, haine noi, ghiozdane, rechizite, samd?
    Lumea lor are un intreg sistem. Ca sa poate cersi intr-o anume zona sunt taxe de protectie, nici parintii nu raman cu mare lucru, sunt cateva ciori mai barosane care ii repartizeaza pe zone si care colecteaza de la ei taxa de protectie.....E o lume de rahat, si la ciori ca si la romani, 90% din populatie e saraca lipita, si 10%  fac palate cu turnulete .
    De-aia o ciocolata pentru un copil, e mai buna pentru copil decat valoarea ei in bani :) fie si de 5 ori mai multi :)
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: Licu January 28, 2013, 04:49:51 AM
Toată lumea ştie că banii adunaţi ajung la adulţii ce-i exploatează,cu toate astea continuă să le dea.Când o să se deştepte cetăţenii?
Mai bine bănuţii ăia,câţiva lei,ar ajunge la cei care se ocupă cu integrarea,educarea lor,mari sau mici.Altfel puradeii cărora din milă le daţi bani acum,vor ajunge(mare parte din ei) cei care vă vor goli buzunarele,conturile,maşinile,casele şi multe altele.
: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: alex giani January 28, 2013, 11:56:59 AM
In primul rand pe tema asta se poate discuta mult,imi aduc aminte ca pe Ion Mihalache era o batrana pe care colegii mei o amendau mereu o chema Fasole si prenumele nu il mai retin,avea in jur de 80 de ani si mai tot timpul era plouata si inghetata dar cu stoicism rezista mereu.
Astia cand nu aveau activitate imi spuneau bai hai sa mergem la madam Fasole ii tragem o amenda daca e ii mai confiscam si 20 de lei si am facut treaba pe ziua de azi,acum eu ce zic.
-Bai e drept ca mai tot timpul se impiedica toti sefii de ea cand trec prin zona si urla mereu sa o luam pe hoasca aia de acolo(asa se exprimau mai mereu fostii militieni) dar pe bune acum decat sa ne facem de lucru cu un batran de 80 de ani care niciodata nu opune rezistenta si se uita mereu cu lacrimile in ochi la tine fara sa aiba nici macar o obiectie cand ii iei banii nu mai bine ne luam de sarlatanii aia de parcagi sau sa urmarim cine ii ia bani batranei acesteia.
Logic ca lor li s-au parut ca bat campii,si de curiozitate intr-o zi am stat cu inca un bun coleg caruia si lui i se parea aberant sa tot dai amenzi la batrane cu zarzavat,oua,lapte persoane care din lipsa toaletelor ecologice urinau prin te miri ce colt ascuns dar caror colegi de ai mei li se pareau un loc destul de deschis in public, si desigur  amendarea lui''madam Fasole'' care devenise sport national.
Stand si urmarind vreo 2-3 ceasuri observam un tip bine facut intr-un logan cu nr de lising ca ii colecta banii,ii lasam sa ii ia banii si mergem la batrana care ca de obicei iar credea ca ii luam banii si ii dam amenda ,ii spunem ca nu ii facem nimic dar ca am vrea sa o ducem la odaii la azil de unde poate pleca cand doreste,macar asa sa stea cateva ore sa manance ceva si sa se incalzeasca.
Femeia spune ca ar vrea dar nu poate datorita nepotului care o scoate la cersit pentru a isi achita ratele masinii si ca daca nu ar vedeao pe strada acesta se va supara rau pe ea,probabil o si batea dar nu a vrut sa spuna asta.
Ce puteam face in aceasta situatie,de capul nostru sa sarim pe ala nu puteam ,mai dadeam si de alte belele,explicand sefilor despre cele vazute acestia ne-au recomandat sa ne vedem dracu de treaba si sa nu intam in spete care nu isi au rostul deoarece nu avem noi ca Politie Comunitara\Locala competente in acest sens.
Drept urmare Madam Fasole in continuare era o victima  si a politiei si a propriului nepot,si asa a continuat sa fie asta daca nu cumva o fi sfarsit intre timp rapusa de vreo pneumonie.
La ora actuala,exista pe stazi destui cersetori,care mineaza maini si picioare amputate,fac destui bani poate mai mult de cat va puteti imagina,stiam unul care ii pacalea pe cetateni mimand ambele picioare amputate tarsaindu-se pe o placa de lemn cu 4 rulmenti,cand ne vedea ii lua groaza asta dintr-un simplu motiv .
Nu il taram dupa noi ,nu il bateam, nu il injuram ii spuneam sa scoata cele 3 perechi de pantaloni si sa se ridice in picioare va dati seama ca incepea sa zica ca nu acolo de fata cu toata lumea ca nu ii mai da nimeni bani,oameni la randul lor se strangeau ca la circ si incepeau sa spuna ca suntem platiti degeaba din banii lor ,ca nu facem nimic altceva,ca l-am gasit pe amaratul ala sa ne luam de el ca hotii nu ii prindem si etc,asta prindea si el curaj si facea pe al dracu.
Cand incepeam sa tragem de el si ii spuneam ca daca nu se dezbraca singur il dezbracam noi  dupa ce scotea frumusel picioarele foarte bine contorsionate lumea se schimba radical,bravo bai baieti foarte bine ii faceti ia uite firar al dracu de nenorocit si eu i-am dat 5 lei ,da ba banii inapoi firia-l dracu de tigan,si tot asa in fiecare zi,e drept ca aveam zile in care nu faceam nimic chiar nu aveam chef eram satul si de vrajeala veche a cersetorilor gen stai sefu ca acum am venit dar el era de dimineata de la prima ora pus pe treaba iar tu trecusei de 2 ori pe langa el in urma cu 2 ore si el se facea ca nu te vede si plus de opinia publica care te tot sicana cu vechia poveste ca esti platit din banii lor si ca in loc sa ii iei pe amaratii aia mai bine ai prinde hoti,violatori si criminali in serie,de parca din salariu mie nu mi se opreau impozite si taxe.
Plus ca cersetoria nu va fi niciodata eradicata poate doar diminuata dar asta implica si motivarea agentilor din mai multe pct de vedere,interventia in forta atunci cand cersetori devin agresivi,confiscarea banilor este un mod de ai descuraja,amenda este doar formal ca si in cazul prostituatelor ba iti mai spun ca o vor folosi pe post de hartie igienica.
Alt cersetor smegher credea el era unul care mima ca nu are o mana, asta statea mereu podul baneasa 2 situat la intersecția străzilor Elena Văcărescu (fostă Șoseaua Nordului), Constantin Dobrogeanu-Gherea și DN1,mai tot timpul cand ne vedea sarea in lac si ne lua la misto,asta pana intr-o zi vara fiind cand si pe atunci umbland civili un coleg a coborat sub pod s-a dezbracat si a sarit in apa dupa el,eu il asteptam pe margine,cred ca la sectie va dati seama ce a patit ala ,cert e ca o perioada destul de mare nu a mai frecventat locul ala,dar asta deja este istorie acum parcagii, boschetarii,aurolaci si cersetorii nu se mai agita cand vad masinile de politie pentru ca nu se mai complica nimeni sa faca treaba pe 12-13 milioane.


: Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
: alex giani January 28, 2013, 02:45:26 PM
 A si uita-ti un filmulet mai elocvent despre modul cum se comporta cersetorii atunci cand sunt luati la puricat,si acum imi aduc aminte cum impingea cu picioarele in asfalt sa opuna rezistenta si la semafor spunea ca e olog,si cate si mai cate blesteme si injuraturi  =)) cand intri in gura astora.
1MOV022.avi (http://www.youtube.com/watch?v=rUA5DNhYgl8#)