Autor Subiect: PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY 2021 Editia 1  (Citit de 859 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline victor

  • Membru Fondator
  • Global Moderator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 8 662
  • BT 85 GAV Power of Simplicity
    • www.VictorGavriluta.ro
PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY 2021 Editia 1
« : Martie 18, 2021, 08:40:20 pm »
PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY 2021 Editia 1
Car Show, Oldtimer Cars, Tuning Cars, Hobby Cars, Motorcycles - 20-21 martie, Tg Mures
Ai o masina la care tii foarte mult? Sau ai cumva o masina Oldtimer, Youngtimer, Tuning sau pur si simplu de hobby? Atunci locul tau este aici! Poti sa te inscrii cu absolut orice tip de masina!
In 20-21 martie organizam impreuna cu voi PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY 2021 Editia 1
, cel mai mare CAR Show din Tg Mures care va fi in parcarea de la Shopping City Tg Mures.
Si noi organizatorii, cum si toata tara asteapta, ca primavara 2021 sa ne aduca inapoi libertatea in viata noastra.
20 martie Sambata:
Vor fi mai multe categorii-zone:
- Masini Oldtimer si Youngtimer
- Masini Tuning
- Masini Hobby
Proprietarii de masini daca vin imbracati in stilul masinii cu care vin, vor fi premiati. Stil RAP, Oldtimer etc
O sa avem si Dj, muzica buna in aer liber
Va fi si expozitie si pista pentru masini cu telecomanda
Toate categoriile de masini vor fi PREMIATI in urmatoarele categorii:
Cea mai frumoasa masina Tuning de la eveniment - Locul 1, 2, 3
Ceam mai frumoasa masina Oldtimer de la event - Locul 1,2,3
Cea mai originala masina Oldtimer de la event - Locul 1,2,3
Cea mai frumoasa masina Hobby de la evet - Locul 1,2,3
Membrii Juriului:
Rigó Zsolt
Túrzai Daniel
Péter Tamás
Fülöp Imre
Cea mai originala imbracaminte in categoria Tuning
Cea mai originala imbracaminte in categoria Oldtimer
Vom avea un spatiu separat pentru motociclisti. Asteptam expozantii in categorii Sport, Chopper, Enduro, Touring.
Vom avea un spatiu separat pentru expozitia masinilor de Rally
Participantii vor primi Diplome de participare, Stickere.
Daca ai piese in plus de care nu mai ai nevoie, sau orice ce are legatura cu masini, adu-l si pune la vanzare. Evenimentul este deschis si pentru asa ceva.
Daca ai multe machete, ai o colectie super faina de machete. Adu-l, pune pe o masa, fa o expozitie cu machetele tale.
Din cauza ca locurile sunt limitate, este foarte important sa va inscrieti din timp, pentru ca luam in ordinea inscrierii. Inscrierile se pot face incepand din 10 februarie si pana la 15 martie.. Pentru inscriere cerem fotografii cu masina cu care ati dorii sa veniti, Nume proprietar si Locatia de unde veniti.
Asteptam inscrierile voastre in cele trei categorii: Oldtimer & Youngtimer, Masini Tuning si masini Hobby in mesaj privat pe facebook, sau adresa de email eurooldtimer@gmail.com
Taxa de inscriere la expo este de 35 de Ron/masina, Taxa RoadRally 135 Ron. REDUCERE pentru cele 2 zile 140 Ron si se poate achita la fata locului, sau prin virament bancar.
Toate masinile care vor participa la eveniment, trebuie sa fie inscrise, deci va rugam sa va inscrieti cel tartziu pana la data de 15 martie.
Cazare la 100 de metrii de la parcare, la Hotel Alesia la pret special la 100 Ron Camera pentru 2 persoane. Rezervari la nr de telefon 0775.339663
Campare in curtea clubului, numai cu busuri Sau rulote pe gratis in limita locurilor disponibile.
Va rugam foarte frumos sa lasati intre persoane macar 1,5 metrii distanta!
PROGRAM 20 martie:
11:00 - Inregistrarea Masinilor
11:00 - Parcarea Masinilor in zone
12: 00 - START SHOW
13:00 - Photo Shooting
14:00 - Jurizarea Masinilor in cele 4 categorii
15:00 - Program liber
15:45 - Extragere Tombola
16:00 - Premierea Masinilor
17:00 - Parada Masinilor in Tg Mures
IMPORTANT - La Jurizarea masinilor (ora 14:00) o sa va rugam sa fiti toti proprietarii de masini langa masina voastra. Daca aveti premii care ati castigat cu masina, sau ceva diplome de originalitate, atestat de vehicul istoric la masini classice, sau orice document, sa aduceti cu voi.

21 martie diminica:
ROAD RALLY 2021, Rallyiul de regularitate, Etapa 1, Judetul Mures
Raliul de regularitate tot asa este deschis pentru absolut orice tip de masina. Poti sa vi si cu oldtimer, dar si cu masina Tuning, sau masina ta de zii. Este un raliu foarte interesant, si NU este de viteza. Este foarte important, ca Rallyiul din cadrul evenimentului PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY este etapa 1. Asta inseamna ca, daca vrei, poti sa vi doar numai la concursul asta. Vom premia locul 1,2,3, bine inteles cine aduna cele mai putine puncte de penalitati. In schimb, in total vor fi 4 etape in sezonul din 2021. Cele trei etape inca vor fi organizate in aprilie, august si septembrie in judetele Cluj, Harghita, Sibiu. Bine inteles ca vom premia si in total cele trei etape si o sa gasim CAMPIONUL SEZONULUI 2021.
RoadRally este un concurs cu un scop, o șansă de a vă bucura de o zi superba de primavara cu un prieten, cel mai puțin costisitor, formă de sport cu masina ta.
Având în vedere că „cel mai intens lucru” a fost făcut pe un drum public fără a încălca vreodată legile într-o mașină fără absolut nici o modificare - este clar că RoadRally este mult mai mult decât poate descrie o simplă frază.
Deoarece evenimentele nu implică viteză, echipele nu au nevoie de echipamente specializate pentru mașina lor. Deși există clase pentru vehicule cu echipamente specifice RoadRally, adesea echipele vor face evenimentele doar cu pixuri, hârtie și un ceas de mână. Cu rare ocazii în care RoadRally are loc noaptea, ar putea fi necesară o lanternă mică.
RoadRally este organizat cu luni înainte, când organizatorii planifică un traseu pe care trebuie să-l urmeze echipele, determină viteze legale și sigure pentru fiecare porțiune și apoi urmeaza instrucțiuni pas cu pas despre unde să conduci folosind distanța, reperele sau chiar indicii misterioase. Bine inteles toate informatiile sunt in Road Book, pe care o sa primiti inainte de START
Pe parcursul traseului, organizatorii se asigură că stabilesc viteze medii sub limitele de viteză pentru drumurile traversate. Concurenții nu ar trebui să simtă niciodată nevoia să accelereze sau să conducă nesigur pentru a atinge obiectivele de timp. Scopul unui RoadRally este precizia, nu riscul.
Când va sosi ziua evenimentului, echipele vor concura pentru a vedea cine este cel mai bun la citirea cu atenție a instrucțiunilor traseului, urmărind traseul și menținând viteza medie atribuită. Echipele RoadRally sunt formate din două persoane, una dintre ele - șoferul - care stă cu ochii pe drum și cealaltă - navigatorul - citește instrucțiunile, calculează orele și ajută la identificarea reperelor.
Competiția este măsurată de momentul în care echipele ajung la puncte de control măsurate cu precizie, stabilite de-a lungul traseului raliului, unde timpul exact de sosire a fost calculat pe baza vitezei medii desemnate. Punctele de penalizare sunt atribuite dacă o echipă ajunge la un punct de control târziu sau devreme. Cu cât timpul este mai îndepărtat, cu atât echipa obține mai multe puncte și când vine momentul să împartă trofee - câștigă cel mai mic scor.

Stiluri RoadRally
Raliurile de turism sunt evenimente RoadRally unde accentul este pus pe rămânerea la timp și sosirea la fiecare punct de control exact la ora corectă. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de evenimente Time-Speed-Distance (TSD) și folosesc instrucțiuni de traseu ușor de urmat pentru a ghida concurenții de-a lungul drumurilor care sunt distractive de condus. În plus față de instrucțiunile care includ viteze medii, uneori kilometrajul este dat pentru fiecare instrucțiune de traseu, ceea ce face ca traseul să fie și mai ușor de urmat. Masinile pleaca de la START in 2 in 2 minute.
. Road Bookol fiecare concurent va primi inainte de START. In ziua Raliului o sa tinem si un mic curs unde o sa povestim exact regulile, si pentru cei care inca nu au fost la un astfel de raliu, sa stie exact despre ce este vorba.
Prima etapa in Judetul Mures va fi de aproximativ 100 de km dus intors. Fiecare concurent va primi Road Bookori, Stage Pass, Numar de Concurs si Stickere. Inscrierea este obligatoriu si pentru RoadRally locurile sunt limitate si astaptam inscrierile voastre pana in 1 martie.
Taxa de participare la prima etapa din Tg Mures este de 135 RON. Daca doriti sa participati la cele doua zile, PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY atunci va fecem o reducere si asa taxa de participare pentru cele 2 zile va fi numai de 140 RON.
PROGRAM:
10:00 - Adunarea masinilor in Parcare Shopping City
12:00 - Start RoadRally (Prima masina) Masinile pleaca in 2 in 2 minute
15:00 - FINISH - DOMENIUL DRACULA DANES
15:00 - Expozitia Masinilor in incinta DOMENIUL DRACULA DANES- Program Liber. Vizitare gradina zoologica, masa la restaurant etc
17:00 - Festivitatea de Premiera
18:00 - Sfarsit Eveniment - La revedere la urmatoarea Etapa in Judetul Cluj.