Autor Subiect: Prezentarea masinilor mele,putin cam trista povestea dar merge  (Citit de 1274 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Brillo

  • Trabantist Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 4
A venit vremea să va prezint mașinile mele !
Pai in primul rand,vreau sa va spun ceva dar sa nu mă înjurați sau să râdeți de mine deoarece eram mic când am făcut asta,pe cel din 90 l-am vopsit pe jumate crezând că este aceeași nuanță de albastru(nu vă gândiți că am dat pe geam că nu sunt atât de dobitoc).Așa,sa începem:Trabantul din 90 este într-o stare aproape perfecta,nu are rugină la șasiu dar în schimb are partea de jos a ușilor mâncată de rugină,in rest e ok.Iar cel din 82 la care țin cel mai mult este într-o stare foarte nasoala,nu mai are absolut deloc șasiu și nici jumate din podea,eu nu vreau să-l dezmembrez deoarece consider că este valoros sentimental pentru mine.A fost al străbunicului meu care mergea în cârje și de accea este hycomat, bineînțeles în prezent nu mai are acel mecanism deoarece după moartea străbunicului meu,tata a decis să-l scoată.Ele sunt radiate iar actele sunt ascunse bine(așa de bine încât nici nu le mai găsim 😂)problema nu este asta,oricum am zis că dacă nu merge să le mai înscriem tot le voi păstra ca amintire de la străbunicul meu.Poate muti nu sunteți de acord cu chestia asta și iarăși o să mă înjurați dar lucrurile nu sunt atât de bune precum par.Eu la vârsta de 5 ani m-am îmbolnăvit de epilepsie și din această cauză am șanse foarte mici sa dau de carnet.Așa că dacă eu nu pot sa le conduc vreodată,nici ele nu vor circula.Tata nu este de acord cu punerea lor în circulație dar să sperăm că pot să-l conving să le înscriu ca vehicule istorice și să-mi îndeplinesc visul ! Îmi cer scuze daca am făcut câteva greșeli gramaticale dar m-am grăbit să scriu acest comentariu referitor la pasiunea mea pe 4 roti 😂😉❤️.
https://ibb.co/DV8PVX5
https://ibb.co/h8kKbSk
https://ibb.co/ykNpBX5
https://ibb.co/841TrYD
https://ibb.co/gzKBXyq
https://ibb.co/dMb5sBY
https://ibb.co/tYdV6sN
https://ibb.co/843n6tr
https://ibb.co/NtMYRtT
https://ibb.co/zn8xnx5
https://ibb.co/vq52BHt
https://ibb.co/FKvqMM2
https://ibb.co/hfM3xCB

Offline victor

  • Membru Fondator
  • Global Moderator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 8 663
  • BT 85 GAV Power of Simplicity
    • www.VictorGavriluta.ro
Re: Prezentarea masinilor mele,putin cam trista povestea dar merge
« Răspuns #1 : Decembrie 24, 2021, 02:48:30 pm »
Poți atașa pozele direct aici pe forum, ai opțiune jos, când scrii mesajul.
1. Fiecare își face trabantul după gustul lui, avem un  coleg ce l-a făcut camuflaj, ca la armata, deci nu te scuza ca ai dat jumătate cu o culoare, lasa, ai sa ii mai schimbi nuanța pana iti va plăcea.
2. Chiar dacă actele sunte pierdute,  nu dispera, cândva o sa apară. Nu trebuie sa aștepți insa pana atunci ca să faci mașinuțele, te poți apuca de pe acum
3. Dacă ala are valoare sentimentala, eu zic sa te apuci de el. Chit ca va costa cât nu face, reprezinta ceva acolo. Elemente se găsesc, mai tai o bucata de podea din altul și tot îl faci.
4. Eu te sfătuiesc sa faci ambele mașini, tipa, pe original. Între timp o sa găsești și actele și atunci ai sa le faci istorice. Ce vei avea sau nu permis, nu prea contează, ideea este sa le ții în viata și sa fii tu sănătos. Sau varianta 2, sa le faci tipla, și sa le.aduci pe platforma la expoziții sau întâlniri. Contează sa arati și altora mașinile tale și mai ales povestea lor

Offline Brillo

  • Trabantist Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Prezentarea masinilor mele,putin cam trista povestea dar merge
« Răspuns #2 : Decembrie 24, 2021, 03:10:43 pm »
Am înțeles,vă mulțumesc pentru încurajare 🙏

Offline Brillo

  • Trabantist Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Prezentarea masinilor mele,putin cam trista povestea dar merge
« Răspuns #3 : Decembrie 25, 2021, 02:00:53 pm »
Da,o să am grijă,problema este că nu se baga nimeni la Trabant in zilele noastre, decât trabantistii cu experiență