Întâlniri > Impresii

Impresii Covasna- Valea Zinelor 11-13 august 2017

(1/5) > >>

MishuL:
Uite-asa, desi este in plina desfasurare nu pot pentru ca sa nu zic: multumim frumos, Leo &  team!  :wav: S-a stabilit deja data pt la anu'?  :headbang:

popeyej:
Mii de multumiri!
Desi am avut ceva "evenimente" neplacute, cu ajutorul unor oameni de toata nadejdea, am reusit sa avem un weekend super. Ne era dor de locatie, de colegi, de seara in jurul focului, muzica live a fost super. Ma bucura ca cei mici sunt o prezenta constanta, e un prilej de intalnire si pentru ei.
Inca o data multumiri lui Leo si sotiei, lui Poker, lui Dumitru, lui Iulian, lui Ianos, dnului Nicolae si tuturor celor care mi-au dat o mana de ajutor.
 :wav:
Sa ne vedem cu bine la anul!

dorian:
A fost super întâlnirea ca în fiecare an ... Dar din păcate un jeg de om ( de care sper din toată inima sa nu aflu cine este ca va ieși nașpa) ...  mi a furat tableta din rulota... Asa ca dragi colegi trabantisti trebuie sa începem sa avem grija de lucrurile personale... Eu unu niciodată nu am încuiat nimic... Ma simțeam ca într o familie... Dar.... Asta este... Important este ca ne am regăsit, ne am simțit bine și abia așteptăm anul viitor... Mulțumesc Leo și tuturor ce l au ajutat.

Viorel Balmez:
Ne-am simtit extraordinar! Multumim lui Leo pentru frumoasa primire si buna organizare. Pana este gata filmuletul lui Alex cu secventele prinse de el (la care inca lucreaza), pun link-ul de la ultimul lui vlog de astazi in care este vorba tot de intalnire  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=0ULwG6429TQ

JetSS:
Domnilor ,

Am ajuns si noi acasa . Dupa un drum lung catre Covasna , care a inclus curtea de arges , transfagarasan , covasna si inapoi la bucuresti pe la siriu si valenii de munte. Ce sa zic , Super !@! Eu unul m-am distrat pe cinste. Mii de multumiri lui Leo si restul persoanelor care au contribuit la organizare. Multumim si domnilor de la politie , care ieri noapte ne-au lasat permisele " in pace " la vreo trei indivizi frumosi :). Va asteptam la Buftea in septembrie pentru o ultima distractie care incheie acest an frumos dar scurt . Numai de bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă