Întâlniri > Propuneri

Cars RETRO PARTY 2019 - 14 - a ediție 27-30 iunie 2019

(1/3) > >>

borsas:


Dragi coleg de marca!!!

A fost o decizie grea dar am hotărât ca anul acesta poate pentru ultima oară, organizăm a 14-a editie Retro Party între 27-30 iunie 2019.
La această ediție din păcate nu avem posibilitatea de a vă oferi nici un program, nici măcar tradiționalul marș al mașinilor.
Probabil vă întrebați de ce?
Răspunsul este: birocrația.
Ne-am săturat de birocrație.
Vă ofer un mic exemplu de la ultima ediție, Retro Party 2018: avem un caz administrativ încă neîncheiat deoarece după ce a trecut foarte mult timp până am reușit din cauza birocrației să plătim anumite servicii, s-a dovedit că suma era prea mare și trebuie să transfere înapoi o sumă de bani pe contul TrabantKlub Odorhei. Nu este singurul caz și suntem siguri că nu va fi ultimul, dar ne-am săturat.

Data evenimentului este 27 - 30 Iunie 2019, desfășurându-se pe o perioada de 4 zile (3 nopți).
Pentru acest an, am pregătit  locație, Pensiune Zetavar, aflată la doar 2 km de barajul Zetea , in satul Sub Cetate , comuna Zetea, județul Harghita.

Urmeaza sa definitivăm modalitatea exclusivă de rezervare a camerelor in perioada următoare, dupa care vom anunța inceperea rezervărilor.

In cel mai scurt timp vom completa toate detalii.

Sa auzim de bine,

Asociația Trabant Club Odorhei

JetSS:
 :hello:

Felicitări. 

Viorel Balmez:
Cel mai important lucru este ca ne vedem! Venim cu cea mai mare placere, mai ales ca ne intalnim cu prietenii din toata tara.

cyoco:
IUNIE s-au IULIE ?

JetSS:
Iunie sau iulie :) ... eu cred ca iulie

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă