Autor Subiect: Politica de confidentialitate Traby.ro  (Citit de 10979 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline victor

  • Membru Fondator
  • Global Moderator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 8 661
  • BT 85 GAV Power of Simplicity
    • www.VictorGavriluta.ro
Politica de confidentialitate Traby.ro
« : Iunie 02, 2009, 07:53:45 pm »
Politica de confidentialitate Traby.ro


Politica de confidentialitate Traby.ro
(amendat pe data de 02 iunie 2009)

Traby.ro ofera un loc online pentru a întâlni prieteni cu hobby-ul comun al marci auto Trabant. Scopul Politicii de confidentialitate este sa va informeze despre politicile si practicile Traby.ro în ceea ce priveste colectarea, utilizarea si dezvaluirea de Informatii personale pe care le trimiteti prin site-ul nostru Web si responsabilitatea afirmatiilor facute.

Traby.ro atat conducerea cat si administratia nu poate fi trasa la raspundere pentru afirmatii, calomniile, dezvaluirea de date personale ale unor terti sau dezvaluirea de informatii cu sau fara caracter personal, singurul responsabil de aceste lucruri fiind userul care isi asuma responsabilitatea a celor dezvaluite sau afirmate.

Traby.ro respecta confidentialitatea persoanelor care viziteaza Site-urile sale.

„Informatii personale” reprezinta informatii despre dvs. care va pot identifica personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon, precum si alte informatii care nu sunt publice, asociate cu cele mai sus mentionate.

„Informatii anonime” reprezinta informatiile care nu sunt asociate sau legate de Informatiile personale; Informatiile anonime nu permit identificarea persoanelor. Noi colectam si utilizam Informatii personale si Informatii anonime dupa cum este descris în aceasta Politica de confidentialitate.

User Consent:
Prin trimiterea de Informatii personale prin site-ul nostru Web , sunteti de acord cu termenii acestei Politici de confidentialitate si va exprimati în mod expres consimtamântul privind prelucrarea Informatiilor dvs. personale potrivit cu aceasta Politica de confidentialitate. Informatiile dvs. personale pot fi procesate de Traby.ro în tara unde au fost colectate, precum si în alte tari (inclusiv Statele Unite ale Americii), unde legile privind procesarea Informatiilor personale pot fi mai putin stricte decât legile din tara dvs.

General:
Colectam Informatiile personale pe care ni le trimiteti în mod voluntar prin site-ul nostru Web.

    * Când va înscrieti în reteaua Traby.ro, vom colecta numele dvs., adresa de e-mail, sexul, data nasterii si codul postal.
    * Putem colecta numarul dvs. de telefon de la un dispozitiv mobil.
    * Când salvati alte Informatii personale în profilul dvs., vom colecta orice alte informatii pe care le introduceti
    * Când introduceti Informatii personale prin reteaua Traby.ro utilizând una dintre caracteristicile retelei Traby.ro, cum ar fi jurnale, recomandari, grupuri sau mesaje, vom colecta orice informatii pe care le introduceti („Informatii facute publice”).
    * Când ne contactati trimitându-ne un e-mail, vom colecta adresele dvs. de e-mail si orice informatii continute în mesajul pe care ni l-ati trimis.

Odata ce va înscrieti la Traby.ro si va înregistrati la serviciile noastre, nu mai sunteti anonim pentru noi. Daca navigati pe site-ul Web fara a va înscrie la Traby.ro, sunteti anonim pentru noi, dar vom colecta informatiile listate mai jos sub Informatii personale colectate prin mijloace tehnice. Daca alegeti sa utilizati serviciul nostru de invitatie pentru a spune unui prieten despre site-ul nostru, va vom solicita informatii necesare pentru a trimite invitatia, cum ar fi adresa de e-mail a prietenului dvs. Vom trimite prietenului dumneavoastra un e-mail invitându-l (o) sa viziteze site-ul. Traby.ro stocheaza aceasta informatie pentru a trimite aceste invitatii, pentru a înregistra o conexiune cu prietenul daca invitatia dvs. a fost acceptata, si pentru a urmari succesul de care se bucura programul nostru de recomandare.


Partajarea si dezvaluirea informatiilor:
Vom dezvalui informatii ca raspuns la citatii, hotarâri judecatoresti sau procese legale, sau pentru a ne stabili sau exercita drepturile legale sau a ne apara împotriva revendicarilor juridice. Putem sa dezvaluim informatii în cazul în care consideram ca este necesar sa investigam, sa prevenim sau sa actionam în ceea ce priveste activitatile suspectate a fi ilegale sau fraudele, situatiile ce implica siguranta fizica a oricarei persoane, încalcarile conditiilor de utilizare sau în alte situatii impuse de legea în vigoare.

În cazul în care compania sau activele noastre vor fi achizitionate de alta companie, acea companie va detine Informatiile personale colectate de noi si îsi va asuma drepturile si obligatiile în ceea ce priveste Informatiile personale, dupa cum este descris în Politica de confidentialitate.
.

Informatii personale colectate prin mijloace tehnice:
În timp ce navigati pe site-ul Web, se pot, de asemenea, colecta si stoca în mod pasiv anumite informatii în jurnalele de pe serverul nostru, incluzând adresa IP, tipul browserului si sistemul de operare. De asemenea, utilizam module cookie si date de navigare, cum ar fi URL-uri, pentru a colecta informatii cu privire la data si ora vizitei dvs., solutiile si informatiile pe care le-ati cautat si pe care le-ati vizualizat sau informatii pentru a afla pe care reclame de pe site-ul Web ati facut clic. Acest tip de informatii se colecteaza pentru ca serviciile si solutiile noastre sa va fie mai utile si pentru a modela experienta comunitatii Traby.ro pentru a veni în întâmpinarea nevoilor si intereselor dvs. speciale.

O „adresa de protocol Internet” sau „adresa IP” este un numar atribuit automat computerului dvs. atunci când utilizati Internetul. Uneori, adresa dvs. IP nu se schimba de-a lungul sesiunilor de navigare; dar, daca utilizati un furnizor de acces Internet de larg consum, probabil ca adresa IP variaza de la o sesiune la alta. Noi urmarim adresa IP atunci când va înregistrati pe site-ul nostru Web.

Capacitatea dvs. de editare si stergere a informatiilor si preferintelor din contul dvs.
Ne rezervam dreptul de a va trimite anumite comunicate legate de serviciul pe care Traby.ro il va putea furniza, cum ar fi înstiintarile despre servicii, mesajele administrative si buletinul informativ Traby.ro, care sunt considerate parte din contul dvs. Traby.ro.

Detinem mecanisme fizice, electronice si procedurale de aparare pentru a proteja informatiile personale despre dvs., iar informatiile contului dvs. Traby.ro sunt protejate de o parola pe care o selectati. Traby.ro utilizeaza criptarea SSL standardizata în anumite zone ale site-ului Web pentru a proteja transmisiile de date.
Însa, nicio companie, incluzând Traby.ro, nu poate elimina complet riscurile de securitate asociate cu Informatiile personale.

Alte site-uri
Furnizarea unui link catre oricare alt site Web sau alta locatie are ca scop ghidarea dvs. si nu implica faptul ca aprobam un astfel de site Web, locatie sau continutul acestora. Nu detinem controlul, nu revizuim si nu putem fi facuti raspunzatori în ceea ce priveste aceste site-uri Web externe si continutul lor. Retineti ca termenii Politicii noastre de confidentialitate nu se aplica pentru aceste site-uri Web externe.

Politica privitoare la copii:
Nu colectam în mod intentionat Informatii personale despre vizitatorii cu vârsta sub 13 ani.

Contactati-ne:
Daca aveti întrebari sau preocupari privind aceasta Politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati:
- TrabyRo @ Gmail.com sau TrabyClubRomania @ yahoo.com
- sau unul dintre administratori Traby.ro: Gusteru , Victor

Modificari în aceasta Politica de confidentialitate:
Traby.ro poate actualiza aceasta politica din când în când. fara a va notifica despre modificarile semnificative aduse modului în care tratam Informatiile personale trimitând o notificare la adresa principala de e-mail specificata în contul dvs. Traby.ro sau plasând o notificare evidentiata pe site-ul nostru Web. Daca aveti obiectii privind oricare dintre aceste modificari, trebuie sa încetati sa utilizati site-ul nostru Web. Continuarea utilizarii site-ului nostru Web în urma notificarii despre orice astfel de modificari va indica confirmarea dvs. cu privire la aceste modificari si acordul dvs. pentru a va supune termenilor si conditiilor acestor modificari.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Traby.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Traby.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.



________________________________________________________________________________________________________________
Ultima actualizare a acestei politici a avut loc în iunie 2009.
« Ultima Modificare: Septembrie 16, 2012, 09:04:06 pm de Gusteru »