Autor Subiect: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc  (Citit de 9337 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline victor

  • Membru Fondator
  • Global Moderator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 8 661
  • BT 85 GAV Power of Simplicity
    • www.VictorGavriluta.ro
Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
« Răspuns #15 : Ianuarie 27, 2013, 11:36:48 pm »
        PS: tineti o ciocolata, ceva, in masina. Cand se roaga un tiganus de 5-10 ani sa ii dai ceva, dati-i daca vreti ciocolata :) ,eu am facut asta pentru ca mi-era simpatic pustiul dar chiar nu aveam marunt, insa aveam un baton "Fagaras" ,bai deci am ramas uimit! ,Pustiul s-a luminat la fatza de zici ca a primit aur, a desfacut-o pe nerasuflate si a bagat-o pe toata in gura :) ,probabil ca saracii chiar au o copilarie nefericita, toate milioanele alea pe care le fac pe zi, le dau parintilor si ei chiar nu au parte de....ciocolata :)
Mega Like  :icon_thumright: pentru toata postarea ta

Offline Licu

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 225
Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
« Răspuns #16 : Ianuarie 27, 2013, 11:58:10 pm »
Da cine îi opreşte să şi ia ciocolată în loc de aurolac,ţigări,băutură? Să nu spuneţi că la voi puradeii nu fumează sau nu beau.
Have a nice day!

Offline AmbulanceTrabi

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 167
Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
« Răspuns #17 : Ianuarie 28, 2013, 02:51:09 am »
Ia ghici cine ii opreste?
    Copii aia stau pe frig, ploaie, inghet, canicula, zi de zi la semafor. Nu prea se joaca, nu mananca dulciuri, nu invata la scoala si nu au parte nici de 5% din copilaria considerata de multi dintre noi normala. Au in spate parinti care nu muncesc ,care nu cersesc cu ei pentru ca nu starnesc compasiune si repulsie si revolta. In spatele fiecarui copil care cerseste la un stop vei vedea daca te uiti atent dupa ce masinile s-au pus in miscare un adult, mai ascuns, caruia copilul ii da banii. Tu cati din banii aia crezi ca se duc pe ciocolata, jucarii, haine noi, ghiozdane, rechizite, samd?
    Lumea lor are un intreg sistem. Ca sa poate cersi intr-o anume zona sunt taxe de protectie, nici parintii nu raman cu mare lucru, sunt cateva ciori mai barosane care ii repartizeaza pe zone si care colecteaza de la ei taxa de protectie.....E o lume de rahat, si la ciori ca si la romani, 90% din populatie e saraca lipita, si 10%  fac palate cu turnulete .
    De-aia o ciocolata pentru un copil, e mai buna pentru copil decat valoarea ei in bani :) fie si de 5 ori mai multi :)

Offline Licu

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 225
Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
« Răspuns #18 : Ianuarie 28, 2013, 04:49:51 am »
Toată lumea ştie că banii adunaţi ajung la adulţii ce-i exploatează,cu toate astea continuă să le dea.Când o să se deştepte cetăţenii?
Mai bine bănuţii ăia,câţiva lei,ar ajunge la cei care se ocupă cu integrarea,educarea lor,mari sau mici.Altfel puradeii cărora din milă le daţi bani acum,vor ajunge(mare parte din ei) cei care vă vor goli buzunarele,conturile,maşinile,casele şi multe altele.
Have a nice day!

Offline alex giani

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 3 660
Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
« Răspuns #19 : Ianuarie 28, 2013, 11:56:59 am »
In primul rand pe tema asta se poate discuta mult,imi aduc aminte ca pe Ion Mihalache era o batrana pe care colegii mei o amendau mereu o chema Fasole si prenumele nu il mai retin,avea in jur de 80 de ani si mai tot timpul era plouata si inghetata dar cu stoicism rezista mereu.
Astia cand nu aveau activitate imi spuneau bai hai sa mergem la madam Fasole ii tragem o amenda daca e ii mai confiscam si 20 de lei si am facut treaba pe ziua de azi,acum eu ce zic.
-Bai e drept ca mai tot timpul se impiedica toti sefii de ea cand trec prin zona si urla mereu sa o luam pe hoasca aia de acolo(asa se exprimau mai mereu fostii militieni) dar pe bune acum decat sa ne facem de lucru cu un batran de 80 de ani care niciodata nu opune rezistenta si se uita mereu cu lacrimile in ochi la tine fara sa aiba nici macar o obiectie cand ii iei banii nu mai bine ne luam de sarlatanii aia de parcagi sau sa urmarim cine ii ia bani batranei acesteia.
Logic ca lor li s-au parut ca bat campii,si de curiozitate intr-o zi am stat cu inca un bun coleg caruia si lui i se parea aberant sa tot dai amenzi la batrane cu zarzavat,oua,lapte persoane care din lipsa toaletelor ecologice urinau prin te miri ce colt ascuns dar caror colegi de ai mei li se pareau un loc destul de deschis in public, si desigur  amendarea lui''madam Fasole'' care devenise sport national.
Stand si urmarind vreo 2-3 ceasuri observam un tip bine facut intr-un logan cu nr de lising ca ii colecta banii,ii lasam sa ii ia banii si mergem la batrana care ca de obicei iar credea ca ii luam banii si ii dam amenda ,ii spunem ca nu ii facem nimic dar ca am vrea sa o ducem la odaii la azil de unde poate pleca cand doreste,macar asa sa stea cateva ore sa manance ceva si sa se incalzeasca.
Femeia spune ca ar vrea dar nu poate datorita nepotului care o scoate la cersit pentru a isi achita ratele masinii si ca daca nu ar vedeao pe strada acesta se va supara rau pe ea,probabil o si batea dar nu a vrut sa spuna asta.
Ce puteam face in aceasta situatie,de capul nostru sa sarim pe ala nu puteam ,mai dadeam si de alte belele,explicand sefilor despre cele vazute acestia ne-au recomandat sa ne vedem dracu de treaba si sa nu intam in spete care nu isi au rostul deoarece nu avem noi ca Politie Comunitara\Locala competente in acest sens.
Drept urmare Madam Fasole in continuare era o victima  si a politiei si a propriului nepot,si asa a continuat sa fie asta daca nu cumva o fi sfarsit intre timp rapusa de vreo pneumonie.
La ora actuala,exista pe stazi destui cersetori,care mineaza maini si picioare amputate,fac destui bani poate mai mult de cat va puteti imagina,stiam unul care ii pacalea pe cetateni mimand ambele picioare amputate tarsaindu-se pe o placa de lemn cu 4 rulmenti,cand ne vedea ii lua groaza asta dintr-un simplu motiv .
Nu il taram dupa noi ,nu il bateam, nu il injuram ii spuneam sa scoata cele 3 perechi de pantaloni si sa se ridice in picioare va dati seama ca incepea sa zica ca nu acolo de fata cu toata lumea ca nu ii mai da nimeni bani,oameni la randul lor se strangeau ca la circ si incepeau sa spuna ca suntem platiti degeaba din banii lor ,ca nu facem nimic altceva,ca l-am gasit pe amaratul ala sa ne luam de el ca hotii nu ii prindem si etc,asta prindea si el curaj si facea pe al dracu.
Cand incepeam sa tragem de el si ii spuneam ca daca nu se dezbraca singur il dezbracam noi  dupa ce scotea frumusel picioarele foarte bine contorsionate lumea se schimba radical,bravo bai baieti foarte bine ii faceti ia uite firar al dracu de nenorocit si eu i-am dat 5 lei ,da ba banii inapoi firia-l dracu de tigan,si tot asa in fiecare zi,e drept ca aveam zile in care nu faceam nimic chiar nu aveam chef eram satul si de vrajeala veche a cersetorilor gen stai sefu ca acum am venit dar el era de dimineata de la prima ora pus pe treaba iar tu trecusei de 2 ori pe langa el in urma cu 2 ore si el se facea ca nu te vede si plus de opinia publica care te tot sicana cu vechia poveste ca esti platit din banii lor si ca in loc sa ii iei pe amaratii aia mai bine ai prinde hoti,violatori si criminali in serie,de parca din salariu mie nu mi se opreau impozite si taxe.
Plus ca cersetoria nu va fi niciodata eradicata poate doar diminuata dar asta implica si motivarea agentilor din mai multe pct de vedere,interventia in forta atunci cand cersetori devin agresivi,confiscarea banilor este un mod de ai descuraja,amenda este doar formal ca si in cazul prostituatelor ba iti mai spun ca o vor folosi pe post de hartie igienica.
Alt cersetor smegher credea el era unul care mima ca nu are o mana, asta statea mereu podul baneasa 2 situat la intersecția străzilor Elena Văcărescu (fostă Șoseaua Nordului), Constantin Dobrogeanu-Gherea și DN1,mai tot timpul cand ne vedea sarea in lac si ne lua la misto,asta pana intr-o zi vara fiind cand si pe atunci umbland civili un coleg a coborat sub pod s-a dezbracat si a sarit in apa dupa el,eu il asteptam pe margine,cred ca la sectie va dati seama ce a patit ala ,cert e ca o perioada destul de mare nu a mai frecventat locul ala,dar asta deja este istorie acum parcagii, boschetarii,aurolaci si cersetorii nu se mai agita cand vad masinile de politie pentru ca nu se mai complica nimeni sa faca treaba pe 12-13 milioane.


« Ultima Modificare: Ianuarie 28, 2013, 12:04:00 pm de alex giani »
Nu exista suferinta mai mare decat amintirea fericirii trecute, in timp de nenorocire.

“Dante Alighieri, citat despre durere”

Offline alex giani

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 3 660
Re: Atentie la escrocherii - pana de benzina / etc
« Răspuns #20 : Ianuarie 28, 2013, 02:45:26 pm »
 A si uita-ti un filmulet mai elocvent despre modul cum se comporta cersetorii atunci cand sunt luati la puricat,si acum imi aduc aminte cum impingea cu picioarele in asfalt sa opuna rezistenta si la semafor spunea ca e olog,si cate si mai cate blesteme si injuraturi  =)) cand intri in gura astora.
1MOV022.avi
Nu exista suferinta mai mare decat amintirea fericirii trecute, in timp de nenorocire.

“Dante Alighieri, citat despre durere”