Media > Reclame, cum se fabrica, spoturi video in care gasim un Trabant.

Upside Down - film in care apar trabi! :P

(1/1)

pater rafail:
   am vazut de curand filmuletul asta; se incadreaza in genul meu preferat: film romantic! :D  e despre dragostea aparent imposibila dintre doi, un el si o ea, el, din lumea Down Below, ea din Up Above, lumi cu gravitatii opuse. e, nu va plictisesc cu plot-ul filmului, dar ideea e ca lumea de jos e una nasoala, saracacioasa, amarata, cu blocuri ca vai de ele, strazi gaurite si multe trabanturi! de fapt, cam singurele masini care circula pe strazile alea pustii sunt cateva trabanturi, parca am vazut o lada 1200 si politia are niste volgi dragute; de fapt, nu politia, securitatea! cautati un trailer, ca merita! iar daca va place genul, vizionati-l pe tot! nu stiti de la mine, dar il gasiti pe torente! ;)

victor:
interesant traileru, m-ai facut curios :D

https://www.youtube.com/watch?v=XtixqUXid9A

Gusteru:
Am auzit de filmul asta iar daca e asa cum zici la capitol masini ar trebui sa fie in sectiunea filme care ne-au placut  :thumbsup:

remi:
Acum ,la prima tv , se difuzează un film românesc ,în care apare un Trabi kombi p50 , sunt mai multe secvențe în care merge cu motorașul lui momosel de trabantel , nu am prins începutul ,așa ca nu știu cum se numește , actori ,emil hosu ,sebastian papaiani ,draga olteanu , marin moraru

negoita2405:
Toamna bobocilor

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă