Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
News / Re: Taxa Auto 2018
« Ultimul mesaj de Bogdan93 Azi la 12:06:11 pm »
Referitor la documentul care circulă în mediul online ca proiect de hotărâre cu privire la interzicerea circulației unor anumite categorii de autovehiculelor mașini în București, începand cu anul 2019, Direcția de presă a PMB este împuternicită să facă următoarele

 

PRECIZARI

Primăria Municipiului București nu are în vedere adoptarea, în perioada imediat următoare, a unor reglementări referitoare la accesul în Capitală autovehiculelor încadrate în anumite categorii de poluare.

Astfel de prevederi se adoptă, ca orice decizie care vizează restricții aplicate cetățenilor, după o analiză temeinică. Așa cum municipalitatea a comunicat în trecut, intenția este de a demara un sondaj de opinie sau o altă formă de consultare publică, eventual studii de impact cu privire la acest subiect.

Inițiativa preluată în presă în ultimele zile aparține unui consilier general, fiind depusă în nume personal, fără ca etapele de fundamentare să fi fost parcurse. Din acest motiv, precizăm că documentul nu are valoare oficială, nu include contribuția aparatului de lucru al primarului general, așadar nu prezintă punctul de vedere al municipalității.
2
News / Re: Taxa Auto 2018
« Ultimul mesaj de alex giani Azi la 10:49:41 am »
Chiar daca prin absurd ar trece tot nu poate fi aplicata,fiind o hotarare legata de protectia mediului ,cei care ar putea sa sanctioneze soferii ar trebuii sa fie Garda de Mediu,Politia Locala si Politia Romana,insa astea 3 institutii nu se ocupa cu evidenta tehnica si stabilirea normelor de poluare a autovehicolelor.In consecinta asta face Rar-ul ,deci ar trebuii echipe mixte ,unii au aparatura si constata iar ceilaltii sanctioneaza.Ar fi o tiganie si cacanarie si o harababura plus proteste cu masini ,adica blocaje imense create de transportatori,taximetristi , etc care ar avea soarta hotarari cu ridicari auto ,adica anulata in final.
3
News / Re: Taxa Auto 2018
« Ultimul mesaj de alex giani Azi la 10:13:59 am »
Nu e proiect de lg,primaria nu are dreptul sa adopte legi si sa voteze legi.E o propunere de hcl (hotarare de consiliu local),nu cred ca va trece asta cel mai probabil ,pt ca in primul rand e propusa de consilierii opozitiei din pmp,deci nu intrunesc majoritatea,iar psd-isti  nu cred ca sunt atat de imbecili incat sa se sinucida.Nu tot ce scrie presa in general se si pune in aplicare vreodata sau este adevarat,din cauza asta si atata lume indusa in eroare.Proiecte propuse de boi gen pmp ,usr ajunsi peste noapte din boschetari de la Gara de Nord consilieri la primarie.
4
News / Re: Taxa Auto 2018
« Ultimul mesaj de Andrei.P Azi la 09:57:53 am »
Parlitii dracu, pe langa faptul ca sunt nistre inculti si habar n-au sa tina un discurs coerent,altii cu 4 clase erau in stare,dar se pare ca au prea multa scoala si le-a spalat creierul.Ne-au vandut tara si acum Ii freaca grija poluarii.Sa pateasca ce le doresc eu, de javre ce sunt...
5
Propuneri / Re: Cars RETRO PARTY 2018 - 13 - a ediție.
« Ultimul mesaj de iulian1andrei Azi la 09:41:56 am »
Prezent!
6
News / Re: Taxa Auto 2018
« Ultimul mesaj de Viorel Balmez Azi la 08:31:36 am »
Da, am postat-o si eu pe FB. Se pare ca este doar un proiect de lege cu nr. de inregistrare. Curios cum sunt formulate proiectele, la prima vedere pare deja hotarare. In fine, sper sa ramana la stadiul de proiect.
7
Cumpărări piese / Re: Bucse îndreptare roti
« Ultimul mesaj de remi Azi la 02:11:25 am »
Cred că am vorbit, se rezolvă, după ce le are acasă, anunțăm
8
Vanzari / cumparari alte autovehicule si utilitare / Skoda 120L - 1980
« Ultimul mesaj de Ricsi98 Aprilie 25, 2018, 10:20:39 pm »
De vanzare Skoda 120L
-Anul fabricatiei: 1980
-Inmatriculat,cu ace in regula
-ITP si asigurare expirat (se poate face)
-Motorul merge bine
-Stare bunicica
-Capace crom + Capace roti plastic
Pret: 1700 lei

Tel: 0748336191

9
Cumpărări piese / Re: Bucse îndreptare roti
« Ultimul mesaj de pop_radu5 Aprilie 25, 2018, 09:54:54 pm »
Avea Remi un set sau 2. Poti sa il contactezi pe el.
10
Vânzări piese / Re: vand piese de trabant
« Ultimul mesaj de remi Aprilie 25, 2018, 05:43:34 pm »
Antrenorul pentru platoul de aprindere electronică, din partea dreaptă, este vândut.
Pagini: [1] 2 3 ... 10