TRABY CLUB ROMANIA

Arhiva => ARHIVA Diverse => : Gusteru May 22, 2013, 03:43:27 PM

: REDIRECTIONEAZA 2% catre Asociatia Inima Copiilor - SALVEAZA O VIATA
: Gusteru May 22, 2013, 03:43:27 PM
REDIRECTIONEAZA 2% catre Asociatia Inima Copiilor - SALVEAZA O VIATA

(http://t.imgbox.com/actDOMe6.jpg) (http://imgbox.com/actDOMe6)



Dupa cum stiti,in fiecare an,persoanele care au avut loc de munca in anul precedent pot dona cei 2% din impozitul anual cui doresc. Daca nu ai donati,acel 2% se duce in buzunarul fara fund al statului roman (degeaba). Vor avea ei de unde sa fure mai mult. Sa nu lasam sa se intample asta. Sa ajutam finalizarea construirii celui mai modern spital de cardiologie pt copii din sud-estul Europei,aici,la noi in tara la Bucuresti.
Copilasii acestia,nascuti cu probleme cardiace pot avea o sansa in plus la viata daca ne implicam cu totii. Dureaza 10 sec.sa descarcam formularul AICI: http://www.inimacopiilor.ro/formulare/decl_230_2012.pdf (http://www.inimacopiilor.ro/formulare/decl_230_2012.pdf) , 1 min.sa il completam si sa ne rupem cateva minute din viata sa il ducem la Agentia Nationala de Administrare Fiscala.
AICI: http://www.inimacopiilor.ro/ajuta/doiLaSuta.php (http://www.inimacopiilor.ro/ajuta/doiLaSuta.php) ,la pasul 3 aveti toate sucursalele din tara.

Eu am convins multi dintre colegii de munca sa completeze. Poti face la fel.Cu cat mai multe donatii cu atat mai repede acest spital va putea fi terminat mai repede si mai multi micuti vor fi in viata.

AICI: http://www.inimacopiilor.ro/nou-nascuti-Marie-Curie/index.php (http://www.inimacopiilor.ro/nou-nascuti-Marie-Curie/index.php) site-ul Asociatia Inima Copiilor.
VA MULTUMESC si sa speram la cat mai multe fise completate si depuse pana ATENTIE la data de 25 mai 2013.