Autor Subiect: cort pentru trabant  (Citit de 22977 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline otty92HD03WPC

  • Trabantist Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 636
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #60 : Martie 14, 2013, 08:54:23 pm »
Chear nu imi dau seama ce sa fac ! 
Merci fain daca poti sa imi spui si cum la-as putea folosi pentru  cort ti-as fii recunoscator !
Attila

Offline leo80

  • Trabantist Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 630
  • I ♥ TRABI
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #61 : Martie 15, 2013, 07:47:56 am »
Scuze ,am pus alt link
uite aici ,tot cort e dar construit  altfel  mai simplu (traduci cu google daca ramane in CZ)

http://www.trabant.cz/clanky/technika/dsv-7-81-spani-na-strese-automobilu

aveam si un link salvat cu corturi ,care se potrivea perfect pe trabi dar nu-l mai am ... dar mai caut
"Bine ati venit in Romania ,va rog sa va reglati ceasurile inapoi cu 50 de ani "
Trabi(601S'69) & 1.1'90 & 601S'90 & 601S'85
VwGolf4'1.9TDI'2003
 Kawasaki Z750S 2006
0743176168

Offline otty92HD03WPC

  • Trabantist Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 636
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #62 : Martie 15, 2013, 10:31:33 am »
Multumim !!!
Autoturisté sunt cea mai mare parte a decis să-și petreacă noaptea pe drum cât mai simplu și costa, dar scaunul auto este templul dreptul abia posibil. Mai mult decât atât, nu toată lumea înainte de a distra de compensare în bagajele din mașină.
Nici cortul de lângă mașină nu este lipsită de probleme, ca atunci când ploua puternic sau când terenul este accidentat. De aceea, seara Autoturist mai simplu urca la acoperișul mașinii sale și, cu câteva taskuri pentru a construi corturi, masina de stat în grădină, care se transformă într-un dormitor sau spațiu locuibil.
Mai multe tabere, însă, vede bazar, cum ar fi nici cort, ci mai degrabă ca o masina, deci mașina trebuie să fie într-un cort, în unele tabere (în RDG), parcat la parcare desemnat (mai ales la intrarea în tabără). Nu este însă cort de construcție inadecvat. În străinătate, ne-am întâlnit cu complicatii similare, dar nu ar trebui să fie exclusă în totalitate.
Un cititor al revistei noastre are experienta cu acest tip de bazar. Noi credem că Autoturist lui contribuție interesantă, și parțial pentru că am deschis acest subiect.

Cort pe acoperisul unei masini este conceput ca un spațiu de a dormi două persoane și spațiu pentru dormit corespunde mai mult sau mai puțin la cort normală. Prin plasarea cort pe masina reduce viteza normală, dar peretele frontal al cortului structurii sau masina nu frânează la fel de mult ca și grădină slab încărcat, veți vedea de multe ori în timpul vacanțelor. Sarcina pe acoperiș permite viraje impresionant.

Și unde bazar atunci când pur și simplu nu au nevoie de? Întreaga structură poate fi agățată de exemplu la plafonul garajului aproximativ 30 cm deasupra masina cu patru cârlige. Montarea și demontarea construcția mașinii este o chestiune de două minute, ridicarea construcției nevoie de doi oameni.

Tot ce ai nevoie pentru a dormi doua persoane (covoare, pături, perne si paturi - și chiar de dormit și halate de baie), este ambalat într-un cort și nu pregătirile suplimentare pentru a înoptare propriu nu este necesară. Dar este mult mai recomandabil să caute un loc să doarmă în campinguri, în legătură cu utilizarea de instalații sanitare.

Care masina cu corturi a devenit cât mai orizontal posibil, desigur. În acest caz, cu toate acestea, nu joacă un șindrilă sau umed pământ nici un rol. La fața locului romantic pe pajiști mici, care turiștii cu experiență Shun, sunt excelente pentru acest scop.

Toate bagajele rămân în pozițiile lor în vehicul. Și un avantaj mai mult ar trebui să fie deosebit de sus - toata lumea este ca îngrijitor de mașina lui.

Dar poate că poziția cort, chiar alternativa - design poate fi plasat lângă mașină. Masina mai puternica si remorca sunt strânse într-o navă la care aceasta poate deveni, de asemenea, un cort. Să utilizeze pentru pescuit și agrement pe apă este, de asemenea, benefic - care vrea să ia copiii dvs. pot lăsa să doarmă în corturi sau în mașină. Întreaga familie în interiorul mașinii, dar nu pot dormi.

Am construit corturi, care este proiectat pentru masina imobiliar Trabantul și limuzina. (Diferența este doar în sudarea izolatoarelor din spate). Zona de marfă este de 1000 × 1800 mm și greutate de cort gol este de aproximativ 36 kg. Bazar constă din următoarele componente principale:

    Structura cu mânere și izolatoare șurub

    etaj, cu bețe de acoperiș

    bespoke cort

    scară

    acopere foaie

Structura de sustinere am folosit țeavă de oțel rezistență 16 × 2 Tijele de susținere au fost sudate, la intervale corespunzătoare grinzile laterale și servește ca suport pentru podea.

Cele patru tije de sprijin au fost sudate la un unghi la spațiul pentru montarea de bare transversale, ajungând la o poziție în puncte pentru sarcina. Spațiu pentru montarea a fost aleasă în așa fel încât greutatea corturi au fost capturați secțiunea superioară a corpului. Două paranteze reglabile mijloc poate fi conectat la masina feroviar centrală, astfel încât structura este ancorat pe ambele părți ale celor trei. Este de asemenea posibil cu ajutorul a patru grinzi de ancorare cu ventuze de cauciuc și patru șuruburi tensiune (special pentru Trabant acoperiș), cum este cazul cu portbagajul disponibile în magazin. Etajul este format din PAL grosime 6 mm și împodobite cu șine folosind colțul din părțile laterale și frontale de 140 mm flancuri ridicate. Utilizată pentru introducerea tampoane spuma si corturi se află vag cu privire la structura și dă forma cort.

Pentru bare transversale utilizate în două pre-curbat țevi de oțel 15 × 1 Acestea corespund la forma de cort și scutul pe partea din fata sunt montate pivotant și bucle folosind sunt conectate la cusături cort. Un tija poziționat longitudinal cort erectie deține și înăsprește acoperiș bolta. Știfturi montate liber pe partea de sus a structurii conductei este folosit pentru a tensiunii cort exterior streașină tapiterie. Peretele din față a cortului are o fereastră built-in transparent și ferm plasate în interiorul unui cort mic perdele ecrane împotriva lumina zilei. Pe partea din spate de la intrare este un zip verticală (se închide spre partea de jos), intrare laterală sunt închise știfturi.

Perdea de rețea care servește ca o protecție împotriva plasă de țânțari se atașează la partea de intrare a structurii. Pentru proiectul fără ventilație de mai jos vârful cortului fronton din față în rețea mică gaură.

Cort înălțimea pe latura (550 mm) și scutul (1050 mm), permite suficientă libertate de mișcare în interiorul cortului. Scara de intrare este de 1,7 metri lungime și corespunde scara normală de tuburi din oțel, capetele care sunt introduse pe teren și cort structura de sprijin. Ca o copertă se folosește pânză cauciucată, care are o funcție dublă. Când călătoriți servesc la acoperirea cort plin cu interior totul, inclusiv scara și tije longitudinale interioare. Naviga pe marginile ochilor, care se ataseaza la structura de cort. Când cort construit pot fundamenta bețe velice si folosind frânghii întinse lângă cortul ei. Atunci vom servi (cu două știfturi altele) ca un adăpost. Dacă ați ales deja un loc în tabără, cel mai bun pe o suprafață plană, aveți nevoie de următoarele:

    dezleaga siruri de caractere și scoateți cortina

    cort capul ridicat (cu coarda)

    ridica partea din spate a cortului și acoperiș stretch (este posibil să se atașeze o funie de un copac sau de gard)

    atașați scara

    loc în interiorul seifului țărușul

    strângeți cusături laterale jgheab folosind izolatori

    așezați o copertă sau ca un cort lângă adăpost

Toate acestea au prins doi oameni in zece minute. Dacă acestea sunt într-un cort toate lucrurile necesare pentru dormit cort este aplicabil în timp.
Attila

Offline Gusteru

  • TRABANT 1.1 / 1990
  • Administrator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 7 348
  • TM 90 DDR by IFA mobile DDR
    • Trabant Club Romania
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #63 : Martie 16, 2013, 05:51:22 pm »
Domnilor ... atata timp cat s-a pus link cu postarea originala e OK. Nu postati si copy/paste la google translator ... e aiurea ... ORICINE poate face asta  ::)

Zapaceste motorul de cautare in forum ... Multumesc

SPEEEER ca nu se gaseste careva sa dea si citat la mesajul tradus  :BangHead:

Multumesc
=== ADMINISTRATOR SITE ===
TEL +(4) 0740 485 474 (ORANGE)
Email   george.gusteritan @ gmail.com
YM       TrabyRo (DOAR pt mess)
SKYPE  gusteritan.george
FaceBook www.facebook.com/gusteritan

Offline horeacostea

  • Trabantist Junior
  • **
  • Mesaje postate: 84
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #64 : Iulie 09, 2015, 07:02:56 pm »
Salutare tuturor. Dimensiunile exacte ale cortului sunt:
204cm lungime
145cm latime
25cm inaltimea marginii unde vine salteaua
192cm inaltimea pana la varful cortului
Greutate: 65kg +-5kg
Stiu toate astea pentru ca eu acum vreau sa construiesc unul cat mai original. O sa postez poze cand e gata. Toate bune tuturor
Trabantul este o jucarie si trebuie privita ca atare

Offline victor

  • Membru Fondator
  • Global Moderator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 8 662
  • BT 85 GAV Power of Simplicity
    • www.VictorGavriluta.ro
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #65 : Iulie 09, 2015, 07:25:46 pm »
Horea, de abia astept sa vad cum iti iese. Poate va fi gata pana la intalnirea de la Covasna. Spor sa ai!

Offline horeacostea

  • Trabantist Junior
  • **
  • Mesaje postate: 84
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #66 : Iulie 13, 2015, 10:55:38 pm »
Si eu sunt tare curios. Eu zic ca va iesi bine. Acum sunt in cautarea materialului impermeabil.
Din pacate nu o sa pot ajunge la Covasna:(
Trabantul este o jucarie si trebuie privita ca atare

Offline victor

  • Membru Fondator
  • Global Moderator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 8 662
  • BT 85 GAV Power of Simplicity
    • www.VictorGavriluta.ro
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #67 : Iulie 13, 2015, 11:13:43 pm »
Material recomandat : bumbac 100% (nu doar ca asa e originalul dar e mai bun ca fasul etc)
Solutia impermiabila : spray special, se foloseste la reparat chestii ce au fost impermiabile sau se doreste reimprospatare. Nu ma intreba detalii, acu ceva ani am avut nevoie pentru cineva si am googalit

Offline horeacostea

  • Trabantist Junior
  • **
  • Mesaje postate: 84
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #68 : Iulie 18, 2015, 09:41:17 am »
O sa mai vad cum fac cu materialul cand ajung la faza aia.am gasit tot felu de materiale mai ieftine sau mai scumpe dar nu am vazut deocamdata live nici unul din ele. deocamdata trebuie sa mai fac scara si e gata scheletul.
Trabantul este o jucarie si trebuie privita ca atare

Offline MishuL

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 361
Re: cort pentru trabant
« Răspuns #69 : August 05, 2015, 01:09:20 am »
Pacat ca n-am vazut la timp topicul asta- erau nazisti cu cortul pe casa si la ZW si la alte 2 intalniri la care am fost, puteam sa ma uit, sa masor, sa alea-alea. Am poze multe si detaliate, inclusiv inscriptia de pe corturile care se fac acum (crancen de scumpe), dar sunt descarcate pe socotitorul din Francia- rabdare 3 saptamani. Desi eu zic ca, avand dimensiunile dintr-un post anterior, e usor de facut sa arate ca originalul.
Daca e sa ma dau cu parerea, eu l-as face un pic diferit la interior, si anume: dublu. Intr-un cort simplu e frig cand e frig  :P si, daca ploua si te lipesti de folie, te murezi. Macar lateralele ar fi bine sa fie duble.
Männer aus Stahl fahren Autos aus Pappe!