Autor Subiect: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017  (Citit de 13400 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Viorel Balmez

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 4 393
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #15 : Aprilie 09, 2017, 08:40:26 am »
Trabantul are un motor mic si nu trebuie sa ne facem griji de orice taxa ar pune (dar este alt subiect). Frumoase poze  :hello:

Offline soare doinel

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 371
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #16 : Aprilie 09, 2017, 10:21:40 am »
Foarte frumoasa intalnirea !Desi a fost asa '' de dezmorteala'' ,ne-a placut mult.Multumim mult organizatorilor ,de la an la an iese mai bine,bravo!Ma ,culmea ,parca si bucurestenii au fost mai politicosi si intelegatori in trafic...super.Sa zic ,sa nu zic,hai ca zic:daca atmosfera-i faina, oamenii nu se plictisesc,usor ,usor se formeza grupuri prinse in aceleasi discutii despre Trabant,de ce durerea mea va grabiti sa spargeti gasca?
Da'ce Dumnezeu ,va da sarmalele -n foc?Pana si ''bulgarezii''ar fi vrut sa mai vada ceva...centru vechi al Bucurestiului,probabil avand aceiasi sezatie ca a noastra ,ca-i frumos,da'e prea putin.Da' bine ,mai e o vorba:nemultumitului i se ia daru',asa ca....A,uitam,Liviule pentru faptul ca-i facut pe ghidu' pentru pretinii nostrii bulgari...PATRIA ITI VA FI RECUNOSCATOARE! :thumbsup:

Offline vidicanpetru

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 281
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #17 : Aprilie 09, 2017, 11:57:41 am »
Felicitări pentru reușita întâlnirii. Foarte inspirată prezentarea lui Radu.

Offline Cabrio

  • Trabantist Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #18 : Aprilie 09, 2017, 03:10:25 pm »
Salve, trabantisti!
In primul rand, felicitari organizatorilor, atat pentru cadrul creat, cat si pentru suplimentele publicitare (abtibildurile sunt excelente si vor ramane imortalizate pe parbriz) si atentiile nutritionale (rontaieli si bauturi racoritoare), ceea ce, sunt sigur, a insemnat un efort sustinut pentru obtinerea de autorizatii si atragerea de sponsorizari.
In al doilea rand, felicitari pentru atentia acordata prietenilor bulgari de la inceputul pana la sfarsitul activitatii (Viorel, Liviu & Co). Eu, unul, nu am participat, pana acum, la nicio intalnire in Bulgaria, dar la asa ceva m-as astepta daca m-as duce acolo (adica sa nu fiu doar chemat si lasat de izbeliste!). Scuze ca nu am putut sa vin pana la Baneasa, am vazut din poze ca a fost ceva coloana.
In al treilea, as dori sa ii multumesc lui Liviu pentru ajutorul acordat in remedierea scurtului la instalatia electrica (am venit un pic cu emotii, pentru ca nu aveam semnalizari, ci doar pe avarii).
In al patrulea, dar nu in ultimul rand (si fara a face din asta un subiect de forum, ca anul trecut), semnalez faptul ca a fost prezenta si doamna Mihail (fara Trabi). Desi pare sa pastreze inca o urma de suparare, este de remarcat faptul ca a venit la activitate in virtutea relatiei pe care o are cu aceasta comunitate (sa recunoastem, e la fel de virusata, ca noi toti). Din punctul meu de vedere, ii adresez multumiri pentru implicarile anterioare si o mai asteptam in viitor la activitati!
In final, sper ca am inteles cum se fac atasamentele si va prezint pozele cu colegii bulgari (ultima e una cu un Trabi romanesc, dar mi-a placut reactia celui mic).

P.S.
Pentru ca si eu m-am lovit de problema cu omologarea, pot sa va spun ca bulgarul cu Trabi-ul camioneta a rezolvat problema contra unei taxe de 175 Euro: o firma specializata a facut documentatia si a prezentat masina la RAR, fiind omologata ca "Trabant transport marfa" - "Tovaren Trabant" (din acest motiv, nemaifiind un autoturism, trebuie sa se prezinte la ITP de doua ori pe an, in loc de o data pe an, cum e la ei legea). :wav:

Offline matei-traby

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 191
  • În căutare de bolid ;)
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #19 : Aprilie 09, 2017, 04:44:01 pm »
-ne bucuram de entuziasmul tau , si nu incurca asezarea pedalelor , acceleratia stiu ca se afla in dreapta la toate masinile , frana mijloc (sau stanga la cele cu , cutie automata) , si in stanga pedala de ambreiaj
-daca pune taxa mare , le atestam vehicul istoric , si gata taxa
Da, am încurcat părțile când am scris, era târziu... :sleepy2:
Deci ne descurcăm noi cu taxele... :jerk: dar mașinile tunate nu cred că pot fi atestate ca vehicul istoric... :icon_colors:
Oricum, dățile viitoare am putea chema și alte televiziuni și radiouri mai optimiste. Am auzit că la Radio România au o emisiune „La volan”, cu și despre mașini. Trebuie să ne mediatizăm, și voi face un topic cu propuneri pe tema asta. Dar nu știu la ce secțiune să îl deschid. Aștept sugestii.
În orice caz, a fost super la întâlnire și sunt nerăbdător să merg la următoarea. :icon_king:
Pun poze când nu mi le mai șterg șterg din greșeală, căutând BBCode în celălalte secții din ImabeBam. :BangHead: Acum nu mai am răbdare. :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale:

Offline Viorel Balmez

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 4 393
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #20 : Aprilie 09, 2017, 05:01:45 pm »
@Cabrio. Multumesc pt. aprecieri  ;)
1. Absolut toate cheltuielile au fost suportate de Retromobil, evenimentul a fost introdus si aprobat inca de la inceputul anului;
2. A devenit o traditie de cativa ani sa ne vizitam cu colegii din Bulgaria. Primii ambasadori au fost Dobromir impreuna cu Tudor si Gabi (acum activeaza mai rar pe aici);
3.Liviu, de data asta, s-a intrecut pe sine. Eu am avut o problema cu masina si nu am reusit sa am grija de colegii bulgari. S-a ocupat el si i-a dus cu bine pana la iesire din Bucuresti;
4. Da si eu m-am bucurat sa o revad pe doamna Cornelia, desi a venit la intalnire, fara masina, sa imparta pungi si calendare cu ACR (colegii si prietenii mei au vazut acest lucru). Recunosc ca ea este pioniera intalnirilor, dar atentie, a trabantistelor. Noi baietii am aparut pe vremuri la o intalnire si nu am fost prea bine primiti (cred ca erau anii 2003-2005). Dupa acesti ani, doamnele trabantiste au cam disparut, fie au vandut masinile, fie din alte motive (varsta, etc.). Incepand cu anul 2007, toate intalnirile au fost organizate de mine. Faptul ca aveam o relatie buna cu doamna Cornelia, am considerat ca este bine sa fie in fata la intalniri (mai ales ca este plina de energie). Aceste intalniri au fost facute sub steagul ACR (ofereau poligonul ACR unde mergeam la sfarsitul intalnirilor). Din acel moment (de 10 ani), toate intalnirile au fost fara taxa (pana atunci se platea taxa de participare) si totul era pus la punct de mine. Am mers asa pana acum doi ani cand doamna Cornelia a facut o gafa destul de mare ce putea avea repercursiuni destul de mari (colegii stiu la ce ma refer). Anul trecut am facut intalnirea fara ACR si fara sa o mai pun in fata pe doamna Cornelia. Intre timp, ne-am apropiat de Retromobil si am reusit sa facem anul acesta prima intalnire sub steagul RCR. Impreuna cu baiatul meu Alex si sotia mea Lia, am reusit sa distribuim o apa, un suc si ce a mai fost. Nu uit sa-i multumesc lui Marcel care a facut stickere inca din iarna (cel cu Bucurestiul) si prietenului meu Radu Pop care s-a ocupat de interviuri ''PR-ul intalnirii''  ;) Nu am nimic cu doamna Cornelia, dar din pacate s-a vazut ce a declarat anul trecut intr-un ziar de mare tiraj. Din punctul meu, consider acest subiect incheiat. Va fi binevenita de fiecare data cand va dori sa ne onoreze cu prezenta.

Offline marcel

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 227
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #21 : Aprilie 09, 2017, 06:57:16 pm »
Salut!Intalnirea a iesit mai bine ca in anii anteriori.Viorel,multumim pentru marea realizare de a incadra intalnirea noastra in calendarul Retromobil Romania.Mare pas inainte.Liviu,ai facut ceva extraordinar-Multumim.Cyoco,dupa ce vine noul meu Traby(1.1)n-o sa mai scapi de mine(pentru sfaturi).In rest...sa ne vedem cu bine.

Offline matei-traby

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 191
  • În căutare de bolid ;)
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #22 : Aprilie 09, 2017, 07:38:51 pm »
Sper că acum îmi va ieși postarea pozelor.


 
abc


Offline Viorel Balmez

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 4 393
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #23 : Aprilie 09, 2017, 07:52:48 pm »
@matei. La fiecare eveniment am anuntat toate televiziunile, revistele si ziarele importante. Nu intotdeauna au timp sa vina, se intampla foarte multe intr-o zi, toata lumea cauta audienta. S-au perindat pe rand de-a lungul anilor cam toate televiziunile, acum  a fost Realitatea TV. In afara de asta nu putem controla stirile. De exemplu, acum cei de la Realitatea au anuntat ca aceasta va fi ultima intalnire, deoarece se vor pune taxe mari la fisc. Am auzit si citit multe in media dupa diverse intalniri, dar noi nu le mai bagam demult in seama  ;)
@Marcel. Intradevar, invatam de la an la an, prindem experienta cu fiecare intalnire organizata. Si asa este, introducerea intalnirii noastre in calendarul RCR, este o mare realizare. Viitorul este atestarea masinutelor, asa vom fi recunoscuti oficial si nu ne vom mai face griji de taxe si impozite aberante sau de ideea vreunui destept sa ne scoata din circulatie (masini non-euro) :icon_salut:

Offline Viorel Balmez

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 4 393
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #24 : Aprilie 09, 2017, 08:33:07 pm »
In arhiva - sambata 08 aprilie stirile de la ora 12, minutul 22.30

https://www.realitatea.net/jurnale.html

Offline marcel

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 227
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #25 : Aprilie 09, 2017, 08:35:28 pm »
Televiziunile se ingramadesc la meciurile de fotbal(scuze microbistilor).Ce inseamna trabantisti?Oricum eu anul trecut din cauza Ramonei Pauleanu(Protv)am dormit pe pres o saptamana-o iubesc pe fata asta si sotia mea stie.

Offline Viorel Balmez

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 4 393
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #26 : Aprilie 09, 2017, 08:43:26 pm »
Alt reportaj de la ora 20 - Realitatea TV. Este o inregistrare postata pe grup AutoRetro

 https://www.facebook.com/oanish.cristina/videos/1436248109728791/

Offline Andrei.P

  • Trabantist Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 848
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #27 : Aprilie 09, 2017, 09:58:39 pm »
Acum am vazut si eu, intraga stire de la Realitatea.Ce sa zic,vorba multa,saracia omului.Cine a zis ca vrem sa ne vindem masinile?
 Stire de prost gust,dar mai prosti sunt, acesti ,,guvernanti'' care stau sa se lege de cateva masini,care de abia le mai vezi pe strada zilnic.(Poate exceptia sunt eu si cativa,care mergem zilnic).Tara e saracita pana la ultima tulpina,dar ei cer taxa de poluare. Intr-un cuvant, NEMERNICI!
P.S. Mai bine ne lipsim de televiziune si in general de Media,la urmatoarele intalniri,deoarece vorbesc mult si prost!
Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta!

Offline Andrei.P

  • Trabantist Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 848
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #28 : Aprilie 10, 2017, 12:25:40 am »
Pana la urma trebuie sa luam masuri,ca nu mai putem,POLUA CU ,,RABLELE'' NON-EURO ALE NOASTRE.TREBUIE ORI VANDUTE,ORI TOPITE,CA SA DOARMA LINISTITI MINISTRII SI GUVERNANTII DE DOI LEI,AI PATRIEI NOASTRE!Cum de altminteri,declara impresionanta televiziune.
Sunt in continuare interesat sa aflu pasii,care trebuie urmati,in vederea atestarii.Sunt destule intrebari la care trebuie un raspuns.De aceea,il rog in special pe Viorel si restul,care se pricep sa faca un topic separat,si sa exemplifice toti pasii care trebuie urmati,dar si costurile si cotizatiile necesare.Cred ca nu sunt singurul, care doreste acest lucru.
P.S. Am vazut pe forum ceva despre atestare,dar nu m-am lamurit indeajuns. :icon_salut:
Multumesc anticipat!

Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta!

Offline Viorel Balmez

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 4 393
Re: Impresii intalnirea de primavara Bucuresti 08-04-2017
« Răspuns #29 : Aprilie 10, 2017, 11:44:08 am »
S-au reintors cu bine si colegii din Bulgaria. Ne vom revedea la anul la Veliko  ;)