Întâlniri > Propuneri

Propun spre dezbatere pe forum, intalnirea trabantistilor BUFTEA 1-3 /09/ 017

(1/4) > >>

Radu Cornel:
M-am gandit ca Baza Turistica Buftea, ar ideplinii conditii mai mult decat modeste, pt. o frumoasa intalnire de vara toamna.(1-3 /09/ 2017 )
Functie de interesul cu care vom aborda aceasta propunere, voi reveni cu amanunte, cu privire la locatie, cazare, traseu de deplasare, surprize etc. Este o propunere dar si o provocare ?
   Cu deosebita si aleasa consideratie, Radu Cornel ( if-10-DDR ) 0722571011 , raducornel_25@yahoo.com    BUFTEA-ILFOV. :wav:

victor:
Interesant ca apare o noua locație fata de cele deja consacrate,  din păcate cam din scurt  anunțată (părerea mea) măcar dacă anunțați mai din timp. În plus pentru luna septembrie au anunțat colegii de la Cluj intenția unei întâlniri, sa aveți grija sa nu va suprapuneti și sa lăsați timp suficient intre întâlniri.

Mi-ar plăcea sa reînvie întâlnirea de la Cluj, acolo a fost un fel de Mecca al trabantistilor și erau renumite întâlnirile Clujene, trabantisti veterani își amintesc cu nostalgie asta.

Voi din zona București ar fi frumos sa faceți întâlnirea din primăvară mai extinsă,  e deja de tradiție întâlnirea Bucureștenilor  și e păcat sa va rezumați la doar o zi, un week-end ar fi ideal dacă găsiți o locatie

MishuL:
Eu da :)

jancsika:
EU as veni chiar daca e cam departe de Cluj.

Viorel Balmez:
Te sustinem si nu ezita sa apelezi la noi daca ai nevoie de ajutor  :hello:
@Victor. Din cauza vremii, este mai greu sa faci ceva mai extins primavara (noptile sunt reci, zile ploioase, etc.) ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă