Târg auto (inclusiv piese & altele) > Donaţii

DONEZ diverse

(1/4) > >>

pater rafail:
   dupa o oarecare tranzactie, am facut o socoteala si piesele astea chiar imi prisosesc. Si, cum ori n-au valoare prea mare, ori sunt intr-un stadiu mai avansat sau mai putin avansat de degradare, am hotarat sa le fac cadou! Predarea se face numai in Bucuresti, la mine acasa.
   sunt doua lunete "ne-dezaburite", putin zgariate, dar absolut folosibile; doi robineti de benzina cu maner scurt(model vechi), o tripla spate, nitel vopsita pe lateral si chiar si putin crapata (asta cred ca e prea de tot chiar si pt donatii, dar  era pe-acolo... :P ), doua ceasuri-tahometre-kilometraj model vechi, fara lampa indicator faruri ridicate - cred, deci, undeva pre '82, doua lampi combinate spate-numai suportii electrici pt becuri(una e putin indoita), o pedala de acceleratie cu tot cu stiftul de prindere, modelul fara bolt cu arc pe mijloc, cu ceva uzura, o scrumiera pt pasager spate, 3 suporti de bec-pozitie-fata, de far H4 si o oglinda dubioasa, cu o prindere home-made. Help yourselvs!
   

Viorel Balmez:
Un robinet la baiatu'. Pun la moto  ;D

victor:

--- Citat din: pater rafail din Martie 18, 2013, 02:41:18 pm ---o tripla spate, nitel vopsita pe lateral si chiar si putin crapata (asta cred ca e prea de tot chiar si pt donatii, dar  era pe-acolo... :P )


--- Terminare citat ---
de aia se numeste donatie, cine o ia nu are pretentie, deci, vorba aia cu calu de dar si cautatu' la dinti

alex giani:
Ma bag eu la scrumiera, cele doua lampi combinate spate-numai suportii electrici pt becuri si pedala de acceleratie a mea s-a mancat de la frictiunea dintre talpa si pedala.

Mortu George:
rezerv eu 2 din cele 3 tabla pe care se prinde becul de poziție originale că nu am și aș vrea să pun H4 originale. Mulțumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă