TRABY CLUB ROMANIA

Târg auto (inclusiv piese & altele) => Bursa reclamelor aprobate => : AmbulanceTrabi January 30, 2013, 11:09:03 AM

: CONTROL MED - Medicina muncii de la 29 lei/angajat
: AmbulanceTrabi January 30, 2013, 11:09:03 AM
  Salutare tuturor. Victor mi-a dat voie,si m-am gandit ca intre colegii de pe traby.ro pot gasi si  oameni care au nevoie de serviciile firmei mele sau ma pot recomanda. Cei care au nevoie vor castiga efectuand acest control obligatoriu anual cu cel mai mic pret de pe piata ,cei care ma pot recomanda vor primi un comision de 10% din valoarea totala a contractului obtinut.

  Pe scurt :

  Control Med este o firma specializata pe Medicina Muncii si vizite la domiciliu. Eu am 50% din ea,fiind medicul care face controalele medicale. 50% are colega mea psiholog care face testarea psihologica.
  Controlul medical periodic, este obligatoriu prin lege si trebuie facut o data pe an fiecarui angajat cu carte de munca, indiferent de domeniul de activitate.
  Fiecare domeniu de activitate are un set specific de analize ce trebuiesc efectuate, dar majoritatea necesita doar un control clinic. Pentru aceasta majoritate eu pot garanta pretul de 29 lei/om, in Bucuresti. In afara Bucurestiului in functie de distanta si numarul de angajati pretul poate creste dar nu alarmant. Spre exemplu pentru o firma cu 20 de angajati ,care se afla la Pitesti ,eu am nevoie de 12 litri de benzina sa ajung acolo, deci cam 70 de lei. 70/20= 3.5 lei/om ,deci pretul ar fi de 33-34 lei/om.
  Baza in general ramane acest 29 lei/om la care se adauga in functie de specificul fiecarei meserii pretul analizelor si benzina in afara Bucurestiului. Tot ramane un pret bun, va asigur.
 
   Ideea este ca probabil 90% din angajatorii vostri care platesc acest serviciu, dau mai mult. Cam minim 35-40 maxim 70-100. Eu am o firma mica, si vreau sa cresc. Chiar daca castig 200 de lei in 6 ore ducandu-ma pana la Pitesti si din aia am de platit o groaza de chestii si raman cam cu 100, tot merita pentru ca am de lucru si nu stau!
   Daca le-ati arata oferta, pe praful asta de economie si cum s-au intetit controalele in ultima perioada, sigur ar arunca un ochi!
   Ramanand la ideea cu Pitestiul, daca o firma de 20 de angajati imi plateste 35 lei/om ,factura totala va fi 700 de lei. 10% ,adica 70 vor merge la cel care m-a recomandat. Nu e mult, dar pentru o recomandare si un bine facut (si mie si patronului), e decent. Acesti 70 ii vei primi si anul viitor, daca firma la care lucrezi va face tot cu noi, si in fiecare an. Daca imi gasesti inca 2-3-4 firme in zona, acest procent poate ajunge la orice suma! depinde doar de tine si de noi sa ne facem treaba corect si prompt.

    Momentan ma pot invarti la un pret decent 150 de km in jurul Bucurestiului (Ploiesti, Campina, Baicoi, Buzau, Ramnic, Urziceni, Slobozia, Giurgiu, Pitesti, Curtea de Arges) sau 100-150 km in jurul Iasiului ,unde controalele le va efectua un coleg de forum :D
    Orice alta distanta este acceptabila daca numarul angajatilor e mare. pentru 300 de controale ma duc si la Sighetul Marmatiei :D

    Nu uitati! asta nu e MLM, nu bagati nimanui pe gat un serviciu. E obligatoriu prin lege, si daca aveti carte de munca e foarte posibil ca firma la care lucrati sa aiba contract cu cineva pe Medicina muncii. Tot ce veti face e sa le recomandati o alternativa mai ieftina :)

    Sper ca acest anunt sa fie citit de catre majoritatea colegilor, asa ca.....cu voia administratorilor voi mai face din cand in cand cate un UP.
   
   Ca idee, preturile pot varia astfel : 29 de lei TESA (secretare, contabili, functii de conducere, in general munca de birou) si...cam oricine care nu manipuleaza autovehicule, nu face paza, nu manipuleaza mancare si alte produse alimentare si care nu lucreaza in domeniul medical si/sau frizerie/coafura.
                                                          40 de lei Personal paza : include testare Pshilo ,ECG si testarea glicemiei in plus fata de examenul clinic obisnuit.
                                                          50 de lei soferi neprofesionisti.
                                                          50 de lei meseriasi care lucreaza la inaltime : electricieni,izolatori termici, etc.
                                                          100 de lei personal care manipuleaza mancare (trebuie sa faca de doua ori pe an niste analize specifice care ma costa 65 lei/om)
                                                          125 de lei personal frizerie/coafura
   Asta este pentru Bucuresti. Pentru alte zone, preturile cresc in functie de numarul angajatilor si distanta calculata la 5-6% consum.


   Adresa de mail este controlmed@dr.com   si numarul de telefon 0724740665

  Multumesc
               
: Re: CONTROL MED - Medicina muncii de la 29 lei/angajat
: victor January 30, 2013, 12:31:00 PM
Da, Reclama aprobata :) discutata in prealabil in privat.
Succes!
: Re: CONTROL MED - Medicina muncii de la 29 lei/angajat
: pater rafail January 31, 2013, 10:54:34 AM
   Dar de ce sa zicem Sighetul Marmatiei? Nu e mai frumos la Baia Mare? :P
: Re: CONTROL MED - Medicina muncii de la 29 lei/angajat
: MishuL April 30, 2013, 12:52:46 AM
Deci sa inteleg ca facem la tine vizita medicala pt permis, cand e cazul, cu 50 de lei?
Ce se intelege prin sofer neprofesionist? Uite, eu am si categoria C (adica A, B, C) dar nu-s sofer de meserie ci inginer iar de 2 ani jumate nu mai lucrez oficial nicaieri. Ma va costa tot 50?
Pretul mi se pare OK, auzeam de scoruri mai mari si multa vreme pierduta prin policlinici.
: Re: CONTROL MED - Medicina muncii de la 29 lei/angajat
: pater rafail April 30, 2013, 07:02:31 AM
   n-ai inteles bine. medicina muncii se refera, in special, la vizita anuala, atunci cand lucrezi undeva autorizat, pe care ti-o face medicul la sediul firmei/institutiei, pentru a primi confirmarea de "bun de tipar" pt mai departe. aia e medicina muncii. si analize poti face, insa majoritatea scolilor au bagat ca obligatorie efectuarea analizelor in cadrul/cu cei agreati de ei.