Comunitate > Magazine / Ateliere Trabant

Ofer suport tehnic vopsire, chituire,reparatii fisuri !

(1/4) > >>

Hoinarul:
Dragi colegi ,
De ceva timp , m-am tot plimbat prin diverse service-uri si vopsitorii (ca angajat) , toate astea din dorinta mea de a invata cat mai bine sa-mi intretin , repar singur o masina din bara-n bara , ei, la electrica m-am impotmolit ... in fine ... nu asta vroiam sa spun aici !

Bun , iar in ultimul timp , pot spune ca am profesat in regim propiu ! mi-am vopsit singur fosta masina , si am vopsit sau am dat retusuri la masinile cunoscutilor , scutere , jante si diverse piese.

Asa ca daca vreunul dintre voi doreste sa-si vopseasca singur masina , motoreta , jante , etc ... si nu stiti ce pasi trebuie sa urmati , sau ma impotmoliti la o anumita operatiune , va pot da sfaturi cu mare drag si va explic cum trebuie sa procedati !

Daca nu vrei sa munciti , sau nu aveti sculele necesare etc , va pot ajuta in aceasta privinta , adica pot sa va vopsesc diferite piese, caroserii ... etc   ! Doar sa nu aveti pretentii de cuptor si finisaj de ferarri  :argue: (nu am garaj , iar primavara - vara cand vopsesc , improvizez un cadru metalic invelit cu folie , care da un efect de solar si acolo vopsesc )

NU AM DESCHIS TOPICUL ACESTA PETRU RECLAMA !

Deci , daca aveti vre-o nelamurire , la pregatirea pieselor pentru vopsit , degresat , chituit , antifonat , straturi de vopsea ... etc , puneti intrebarea aici , si va raspund in limita cunostintelor mele !

remi:
multumim de oferta/e , era bine sa fi stat in bucuresti, in caz de nevoie te intrebam    :icon_thumright:

Hoinarul:
Nu sunt chiar asa departe de bucuresti , doar 6O de km  :icon_tongue:

remi:
mda, si cu pretul benzinei de azi ...... :(

Viorel Balmez:
Vezi ca este Ionel Gr 02 XPN pe langa tine ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â