Întâlniri > Impresii

Buftea 2019

(1/1)

Bujie:
A III - a editie a "Intalnirii Trabantistilor", desfasurata la Buftea, s-a incheiat. Si de aceasta data multumesc organizatorului precum si tuturor celor care, prin aportul lor, au facut posibil evenimentul. Le multumesc atat lor, cat si colegilor care au efectuat deplasarea, uneori pe multi kilometri, pentru a fi prezenti la aceasta noua intalnire. Un eveniment frumos care, sper, va ajunge la un numar de organizari cat mai mare. Toate cele bune.

Surcel Traian:
Intalnirea a fost,cel putin pentru mine,cu totul deosebita,deoarece a fost prima experienta cu cortul.Am fost impresionat de organizarea evenimentului,totul,dupa parerea mea,a fost perfect...locatia,expozitia de masini,vizita la Academia de Pilotaj,defilarea,mancarea si cel mai important...interactiunea cu ceilalti trabantisti.Un lucru este cert...a fost prima mea intalnire la Buftea dar nici pe departe ultima.

Eu in general nu fac poze,asa ca l-am rugat pe Alex(baiatul lui LiviuRATB),sa-mi trimita si mie cateva poze:
Sa ne vedem cu bine in primavara!  :icon_salut:

victor:
Frumos, felicitari. Anul acesta am absentat pe linie, nu sunt in tara, dar o sa revin (si imi revin).
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele.

IuliVoshod:
Si eu am ramas cu o impresie foarte buna dupa aceasta editie! Mi-ar place ca la editia 4, tombola sa se desfasoare cu premii in piese si accesorii ptr Trabant!
Felicitari!!!  :wav:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă