Întâlniri > Impresii

Impresii de la Intalnirea Trabantistilor 2018 Covasna 10-11-12 August

(1/3) > >>

victor:
Ediția XI a fost ca si in ceilalți ani o adevărată desfătare. Că în fiecare an, organizatorii se întrec în a face totul sa fie la superlativ ca noi, trabantistii, prieteni vechi sau noi sau simpli participanti sau simpatizanti, sa ne simtim de la foarte bine in sus.
Expoziția si parada, vizita la frumosul domeniu Zăbala  (recomand sa il vizitati) au facut ca întâlnirea sa fie percepută ca o vizită în familie. A fost o placere revederea cu vechi prieteni dar si relatiile noi făcute.
Am venit si mai venim la Covasna. Felicitări lui Leo si familiei pentru organizare.
Sa ne revedem sănătoși la următoarea .

Viorel Balmez:
Multumim pentru frumoasa primire! Ca de obicei, o intalnire organizata pana la cel mai mic amanunt. Inca odata, multumim, pentru oportunitatea de a ne revedea prietenii!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2129039017308351&id=100006068206555

https://www.youtube.com/watch?v=gK76ml_tINU

catana:
Da asa este o intalnire care deja ne face sa ne simtim ca o mare familie .Multumim lui Leo pt tot si sa fim sanatosi sa ne vedem si la anul,insa    cu un mic amanunt  au aparut niste personaje care nu merita sa vina la aceste intalniri care nu stiu sa se comporte civilizat intr-un hotel si care desi au fost atentionati au continuat cu mitocaniile culminand cu aruncarea de sticle de bautura pe hol, si  lasarea de gunoaie pe spatiile commune din hotel Am inteles ca nu prea stiu romaneste asa ca rog pe prietenul Google translate sa-i ajute desi limbajul civilizatiei este unul universal

leo80:

--- Citat din: catana din August 13, 2018, 06:30:38 am ---Da asa este o intalnire care deja ne face sa ne simtim ca o mare familie .Multumim lui Leo pt tot si sa fim sanatosi sa ne vedem si la anul,insa    cu un mic amanunt  au aparut niste personaje care nu merita sa vina la aceste intalniri care nu stiu sa se comporte civilizat intr-un hotel si care desi au fost atentionati au continuat cu mitocaniile culminand cu aruncarea de sticle de bautura pe hol, si  lasarea de gunoaie pe spatiile commune din hotel Am inteles ca nu prea stiu romaneste asa ca rog pe prietenul Google translate sa-i ajute desi limbajul civilizatiei este unul universal

--- Terminare citat ---

@Catana
nu stiu care a fost problema pana la urma ,am fost la administratorul locatiei sa predau cheile lasat la mine si sa verific daca totul a fost OK, dansul nu a sesizat nici o problema chiar a fost totul ok
ca peste tot la intalniri  lumea se duce sa se distreze ... unii poate putin mai extrem  8)
Ma bucur ca v-ati simtit bine  :D si va multumim ptr ajutorul acordat la 'actiunea' de curatat cartofi  ;)
Sa ne revedem sanatosi si mai povestim  :hello:

leo80:

 :hello:
Multumim tuturor care au participat la intalnire si tuturor care ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie pe moment si pe parcursul a celor 3 zile  :thumbsup:
In fiecare an apar probleme ,chestii in fiecare an de obicei sambata dupa masa mereu spunem GATA  asta a fost ultima la anul sa faca cine vrea nu mai putem nu merita :tard: ,dar ne mai linistim si reluam activitatea  :toothy4:
Sper ca totul a fost OK si v-ati simtit bine  ;)
Multumim inca o data participantilor  :thumbsup:
Sa ne revedem sanatosi  :hello:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă