Tehnică > Mecanică

Carburator 28HB3-1

(1/3) > >>

vidicanpetru:
Mă poate ajuta cineva cu informații despre carburatorul 28HB3-1(cum se reglează și care sunt dimensiunile jigloarelor)?

soare doinel:
Jiclorul de mers in gol -l45,jiclorul de combustibil- 120,jiclorul de amestec de mers in gol- 100.Cel de mers in gol si cel amestec de mers in gol sunt capsate cu suruburi cu saiba de cupru.Folositi o cheie de 11pentru suruburi     ,iar pentru demontarea lor o surubelnita subtire dreapta.Primul este in dreapta sus ,cel de al doilea pe partea de sus a carburatorului aproape de partea de imbinare cu carterul .Jiclorul de combustibil,cel de 120,dreapta jos. Pe asta i l desfaceti cu o surubelnita dreapta.Reglajul il faceti din surubul imbogatitor ,asezat lateral stanga.Spor la treaba!

soare doinel:
jiclorul de mers in gol -45.

vidicanpetru:
Mulțumesc.
Șurubul îmbogățitor - nr. ture?
Reglarea plutitorului(știu că se pot adăuga șaibe sub corpul cuiului poantou - cum pot afla dacă nivelul benzinei este cel corespunzător?)

pater rafail:
Pt detlii extra-supliment, puteti folosi, cu rezultate foarte bune, manualele de reparatiu incarcate pe forum, care sunt arhi-exemplificative!
Bașca, reglajele se mai fac si empiric, pe motorul dv, pt ca nu e sigur ca veti obtine functionarea optima numai cu reglajul teoretic

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă