TRABY CLUB ROMANIA

Tehnică => Electrică => Subiect creat de: Cristy din August 13, 2010, 12:42:53 pm

Titlu: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Cristy din August 13, 2010, 12:42:53 pm
 Cum zice Gusteru "un fel de struto-camila"  =))

 Intrati pe link-urile de mai jos si dati-va cu parerea. Pare interesanta ideea si nu este scumpa deloc.

Despre: http://www.gotronic.ro/new/ro/produse.html

Discutie Forum: http://gotronic.ro/discutii/index.php?topic=16.0

Magazine: http://www.gotronic.ro/discutii/index.php?topic=15.0
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: TRABANTUS1972 din August 13, 2010, 12:57:34 pm
M-am logat si eu ca vreau sa-i intreb daca merge pe Lada, gasesc nu gsesc sa o dau eu oricum trebuie sa am cu ce sa merg! Am avut asa ceva la motocicleta si a fost excelenta, gata cu cosmarul platinelor!!!
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Hunor din August 13, 2010, 02:10:38 pm
Această firmă fabrică şi regulatori de cânteie pe care are şi Gusteru pe bobine. Chiar sunt folositoare, protejează platinile, când întrerup contactul, de obicei şi acolo se face o mică scânteie, cu regulatori asta nu se întâmplă. E ca şi cum aveai o aprindere electronică, numai că păstrează şi trăsăturile bune a aprinderi pe platini.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Cristy din August 13, 2010, 03:02:23 pm
 Am sunat la distribuitorul din Bucuresti (SC COSTEL SERVICE SRL- B-dul Uverturii nr. 126E, Tel: 021.4345686 ; 0723.557466) si vand doar toata aprinderea si costa 80 Ron.
 A zis sa ma duc acolo cu un platou cu tot cu ax si sa verifice, ca nu stiua sigur daca merge si la Trabant (sunt facute mai mult pt. Dacie).
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: victor din August 13, 2010, 03:40:52 pm
merge si pe trabant. Am mai citit pe un forum, isi pusese cineva.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: pater rafail din August 13, 2010, 11:24:57 pm
   Ma Cristi, de ce te-oi scarpina cu mana stanga la urechea dreapta eu nu stiu! Sincer! Pai tu suni pe la astia inainte sa-ti suni amicii? Sunai, imi explicai situatia si, cum e cazul asta, te-as fi lamurit suficient, zic eu! Vezi pe ce dai banii, frate! Nu costa 80 de lei, daca e 35 bucata si tie-ti trebuie doua, ca e cate una pe platina. Mergi la magazine de piese auto si intreba de aprindere tranzistorizata (aia probabil c-or s-o stie de "electronica", deci zi-le si asa!) pt dacie, si vezi ce au...
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: saptezeci din August 13, 2010, 11:59:57 pm
Da, exact se numeste aprindere tranzistoriala, si trebuie 2 bucati pentru ca logic sunt 2 bobine.
Pretul de 80 de lei cred ca ti l-au facut pentru aprinderea aia care elimina platina pentru dacia, aia nu merge la trabant pentru ca platina de pe platoul de trabant nu prea seamana cu aia de dacia.
E buna aprinderea asta tranzistoriala pentru ca elimina curentul daunator platinilor care vor ramane curate pentru un timp indelungat.

Aprindere de trabant pe platina reglata corespunzator, cu platinele bune,  unsa pasla + 2 module gotronic AT01, mergi la sigur cu trabantul! Un relanti frumos, un consum decent, chiar merita.
Am dicutat de curand si cu Gusteru care mi-a spus ca de 20.000km de cand are aprindere tranzistoriala, nu a mai umblat pe la nimic, gen reglaje sau sa-i faca probleme.

La fel de mult merita si aprinderea electronica originala a trabantului. Problema ei cea mai mare este vechimea, la 20 de ani + nu stii cand i se duce vreun tranzistor si ramai cu trabantul pe dreapta.
Eu personal o sa-mi pun tranzistoriala, iar electronica o pun la portbagaj. In caz de ceva, pun electronica si merg mai departe.

A da si inca ceva, modulul asta se gaseste la magazine de piese auto dacia. Poate vanzatorii nu stiu de tranzistoriala, dar spuneti ca vreti "electronica aia mai mica pentru dacia", si o sa stie ei despre ce e vorba.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: pater rafail din August 14, 2010, 12:04:32 am
  TRANZISTORIZATA, Tudoreee! Tranzistorizata! Adica pe/cu TRANZISTORI!
-----------------------
edit by admin: da maica'  ,,, s-a auzit si in fund " tran-zis-to-ri-za-ta "   =)) =)) Nu mai striga ca se trezesc userii care "doarme".
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Gusteru din August 14, 2010, 12:28:58 am
si acu' sa scriu iarasi : da , sunt foarte OK modulele acelea montate pe aprinderea clasica/platini. costa in jur de 33 - 35 RON bucata (doua trebuie) si se pot cumpara de la orice magazin piese dacia cat de cat. Montarea este BANALA ( mura in gura ... I AGREE .. next ... next ... finish).
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: saptezeci din August 15, 2010, 12:00:37 am
 TRANZISTORIZATA, Tudoreee! Tranzistorizata! Adica pe/cu TRANZISTORI!
-----------------------
edit by admin: da maica'  ,,, s-a auzit si in fund " tran-zis-to-ri-za-ta "   =)) =)) Nu mai striga ca se trezesc userii care "doarme".

Tranzistoriala, tranzistorizata chiar si tranzistoriata daca vrei...se accepta toate variantele, toate facand referire la tranzitori, nu e o greseala. (http://www.daciaclub.ro/APRINDERE-TRANZISTORIALA-t90534.html , http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t52528.html), si aici au "gresit" oamenii inca din titlu, dar dupa cate observi nu sare nimeni in sus.
Oricum nu am spus "electronica" in loc de "platina" sau ceva care sa aiba o gravitate atat de mare...
Ce nenorocire domnule! Imi mai desparti si in silabe ca la copii de clasa a II-a.
Fi serios...
--------------------------------
edit by admin: saptezeci ... omul meu ... EU am despartit in silabe si NU pt tine ci pt pater_rafail tocmai pt ai atrage atentia ca NU e cazul sa ne cramponam la chestii de astea.
Unde scrie " edit by admin" cu culoarea rosie ... e scris de mine.
OK ... inapoi acu' la platina tranzistoriala  :-*
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: remi din Aprilie 16, 2011, 10:02:33 pm
am aceasta cutie , gen cum este cea de la aprinderea electronica, doar ca fire sunt doua verzi , si doua albe, si banuiesc, ca este pentru protejarea platoului cu platini , ca nu are fir de masa , cu maro, sau negru de plus, am gasit-o tot in piese de trabant de la diversi mosulici , nu pare sa fie ars ceva, daca intereseaza pe cineva sa imi zica (cea de sus este normala , sa se vada diferenta)

 (http://)(http://thumbnails29.imagebam.com/12824/bfcfb6128238278.jpg) (http://www.imagebam.com/image/bfcfb6128238278)  (http://thumbnails40.imagebam.com/12824/726fc4128238280.jpg) (http://www.imagebam.com/image/726fc4128238280)  (http://thumbnails29.imagebam.com/12824/62e286128238286.jpg) (http://www.imagebam.com/image/62e286128238286)
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 25, 2011, 11:36:57 am
Azi mi s-a ars impeabila aprindere a lui cristi munteanu ma lasat pe bucurestii noi pe aceasta cale ii urez numai vorbe frumoase si multa bafta la vanzarea gunoaielor ,acum am sa imi caut la vanzari o alta aprindere dar voi fi mult mai exigent pe banii mei.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: gabi trabi din Mai 25, 2011, 12:04:53 pm
Si eu am 2 platoruri arse , poate mai sunt doritori si facem o comanda de senzori pe net (nu am gasit pe renumita strada  "Maica Domnului" la nici un magazin  :BangHead: ) , am gasit aici senzori :
http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=12088
http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=255
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Cristi Traby din Mai 25, 2011, 12:10:33 pm
Iti dau eu alex una noua daca vrei asteapta 9 zile maxim ca ajung poate mai devreme si am eu aprinderii noi ..
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 25, 2011, 12:12:22 pm
Si ce pret are senzorul acela si in cine le monteaza se merita sau mai bine cumpar una si cu timpul o repar si pe asta?
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 25, 2011, 12:14:35 pm
In ce bani ,e noua,sh,ddr in nici un caz,hu.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Cristi Traby din Mai 25, 2011, 03:22:50 pm
iti dau cu 80 lei

80lei ca intre prieteni nici asa nu e bine? si ti-o dau completa noua
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 25, 2011, 03:48:40 pm
Pretul e foarte bun pb este ca mie imi trebuie repede in 3 zile ca trebuie sa plece batranu' cu ea pana in valcea si deja ma freaca la cap cu i-am stricat aprinderea si dasta nu vreau sa te incurc
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: pater rafail din Mai 25, 2011, 09:18:33 pm
   pune niste platini pana vine cristi! daca vrei, dupa ce montezi platoul si verifici sa fie scanteie, treci pe la mine si ti le reglez eu cum trebuie. Aprinderea lui cristi e buna, noua si la un pret nemaintalnit! baga-te pe ea! Daca esti interesat sa iei, eu o sa merg la pitesti cand vine el si-ti aduc (desi stiu ca mai treci si tu pe la pitesti). Te gandesti si-mi dai se veste cu amandoua chestiile! Si zi-i si din partea mea lu' Munteanu!!!  :P
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 26, 2011, 09:10:56 pm
Asta este aprinderea aia impecabila care functioneaza ireprosabil. :violent5: Sa imi arata-ti si mie in pozele astea care este senzorul ''hell'' arde-l-ar focu.
(http://thumbnails20.imagebam.com/13396/dd8480133959608.jpg) (http://www.imagebam.com/image/dd8480133959608) (http://thumbnails34.imagebam.com/13396/e24a3c133959627.jpg) (http://www.imagebam.com/image/e24a3c133959627) (http://thumbnails41.imagebam.com/13396/97b2e1133959647.jpg) (http://www.imagebam.com/image/97b2e1133959647)
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Cristi Traby din Mai 26, 2011, 09:15:30 pm
alex poate nici omu nu a stiut ce vinde ....daca vrei ti-am spus iti dau eu noua asteapta
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 26, 2011, 09:20:06 pm
Omu e un excroc se arunca si la bani vinde toate gunoaiele e un fel de bogatu,a mai tepuit pe multi ,oricum nu conteaza asta insa bai frate mie asa mi-a placut sa fiu intotdeauna,daca m-a intrebat cineva ceva si nu eram sigur de piesa ca e buna o bagam la un pret modic.Ii spun inainte ca e cam dubioasa si daca o vrea bine nu o vrea iara bine,dar la el totul este ireprosabil,si functioneaza impecabil,am observat ca are un tic nervos sau verbal cu chestia asta. =))
Lasa ca mai am un pic si imi vine aprindere e tarziu, tata pleaca in cateva zile,nu e timp.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: gabi trabi din Mai 26, 2011, 09:51:13 pm
Citat
Sa imi arata-ti si mie in pozele astea care este senzorul ''hell'' arde-l-ar focu.
Asta e senzorul Hall

(http://thumbnails15.imagebam.com/13397/166b93133963013.jpg) (http://www.imagebam.com/image/166b93133963013)
Se poate schimba dupa urmatoarea schema :
(http://thumbnails26.imagebam.com/13397/b62ac2133963840.jpg) (http://www.imagebam.com/image/b62ac2133963840)
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 26, 2011, 09:52:59 pm
Da dar dupa cum vezi mie nu acela mi s-a ars,ci acei senzori sau cum se numesc acele piese din cutia de comanda.Iar prima pe care am avut-o din fabrica exact aceasi buba a avut tot la fel s-a ars,si tot in acelasi loc,acum 2 ani.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 26, 2011, 10:20:14 pm
Acum astept pareri in urma pozelor,care e treaba cu acea ptra maronie sau arsura.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: remi din Mai 26, 2011, 10:24:10 pm
o repari la reparatii televizoare , piesele alea doua se inlocuiesc , si va merge ca noua (tata a inlocuit la fel acum multi ani (prin anii 95)), sau la ilie matra pe ferentari are atelierul
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 26, 2011, 10:29:14 pm
Deci remi fi atent,la unul din cilindrii nu imi da scanteie, e mort,la unul da si porneste intr-un piston,am verificat de la fise bobina, bujie absolut tot nu stiu care e treaba dar alta buba nu vad avand in vedere ca am mai patit odata aceasi chestie,in alta ordine de idei a lui gabi arata la fel tot prajita insa spune ca ii functioneaza cu toate ca ii mai face pb cateodata,acum alta intrebare ar fi oare sa se arda usor cate usor in timp pana la un anumit nivel pana e gata.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Gusteru din Mai 27, 2011, 09:42:59 am
Alea 4 rosii din dreapta sunt rezistente de putere (wattaj). E normal sa se incalzeasca. Nici o cutie de aprindere care a functionat mult timp nu arata impecabil - toate prezinta chestia asta. chestia e sa nu se fi incalzit atata de tare incat sa se fi dezlipit din cositor sau sa se fi exfoliat cablajul.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: p4str4woo din Mai 27, 2011, 11:00:13 am
daca nu merge deloc un piston inseamna ca s-a ars una dintre acele doua diode mari, care evident le poti schimba foarte usor daca ai un ciocan de lipit, daca nu orice electronist te poate ajuta.

aprinderile electronice nu se degradeaza treptat: cat functioneaza functioneaza bine, cand se strica nu mai meg. daca mai face figuri inseamna ca nu este bine reglata.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: gabi trabi din Mai 27, 2011, 09:38:02 pm
Eu cred ca e ars senzorul Hall , am gasit un echivalent TLE 4935 L , acum astept un raspuns de la @pop_nick , daca are cineva numarul dansului va rog sa mi-l dati si mie .
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: pater rafail din Mai 28, 2011, 12:12:35 am
   Eu i-am spus DEJA lui Alex ce E ars! Daca nu ma crede, aia e!  :-X
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: draku din Mai 29, 2011, 09:48:04 pm
daca ii da scanteie numai la un cilindru, senzorul hall este in regula (acesta isi schimba starea la schimbarea polaritatii magnetului inelar)
problema trebuie cautata in montajul electronic, sau in cablajul exterior (fire)
trebuie verificate/curatate toate contactele (papucii) aprinderii (la barkas oxidarea contactelor, si de aici scanteie proasta, e o problema curenta)
apoi, daca tot nu vrea, trebuie verificata partea de montaj corespunzatoare cilindrului care nu functioneaza
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Mai 29, 2011, 09:56:17 pm
Deocam data am sa o schimb dupa care voi merge cu cea defecta la un centru de reparat televizoare ,radio etc electroaparataj sa o am de rezerva.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Iunie 03, 2011, 09:59:00 pm
Am rezolvat-o pana la urma dar am cam comis-o dar am facut si o afacere buna .Am cumparat aprinderea de la dj boss un baiat de nota 10 la pretul imfim de 50 lei cu tot cu platou.O montez si porneste tot intr-un piston era sa fac mi se opreasca miocardul schimb si platoul acum nu mai pornea deloc si dadea rateuri in toba mai reglez eu si la fel nimic sun pe bietul pater saracul vesnic mama ranitilor amabil ca intotdeauna cu toate ca avea treaba imi spune cum sa o reglez reusesc eu dar tot intr-un piston schimb bobina era tot acelasi [cenzurat] ploaia era sus de data asta era sa dau in primire ba frate ce are ,cu toate ca fisele erau relativ noi aveau un an si ceva marca tesla poloneze parca copiate dupa cele de fabrica de trab cu invelis metalic ,cea dupa pistonul pb era intrerupta am pus repede una din cele dupa acel matiz.In final era o fisa vagaboanta iar acum am o aprindere de rezerva ,ma gandeam sa o vand la acelasi pret insa am auzit ca numai platoul separat ar fi vreo 80 lei pe scoartei asa ca le tin.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: Gusteru din Iunie 03, 2011, 11:09:38 pm
Pai astea Tesla ... am avut si io' probleme cu ele. si tot noi-noute le-am cumparat - la vreo 10.000 km s-au dus draKului. se intrerup la pipa. acu am din alea de silicon de a ceva dodge SH luate.
Titlu: Răspuns: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: alex giani din Iunie 03, 2011, 11:16:36 pm
Sa zic ca la mine au avut maxim 5000 km pacat de ele ca sunt frumoase rau toata lumea cand ridicam capota se minuna ,cum si de unde am gasit fisele astea dar se pare ca sunt si astea facute la norma.
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: dragos_trabant din Iulie 01, 2012, 12:27:39 pm
Salutare la toata lumea. Sunt ...ca sa zic asa...mostenitorul unui trabant. Deci nu cunosc foarte multe in domeniu. Dupa 2 ani de nefunctionare, am incercat sa pornesc masina. Carburatorul este reglat conform specificatiilor din forum. Aprinderea imi da batai de cap. Nu am scanteie la nicio bujie, o bobina este rece iar una este foarte calda. La aprinderea electronica ( trabi de 12V) am costatat ca in zona rezistentelor de wattaj, este o pata maronie si foarte fierbinte. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa cumpar o alta aprindere sau sa incerc sa o repar pe aceasta. Eu mi-s din Targoviste dar lucrez in Bucuresti.
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: victor din Iulie 01, 2012, 01:03:22 pm
Salutare Dragos si bine ai venit pe la noi.
Trebuia sa faci un topic de prezentare la "Prezentare membrii" si apoi unul pentru masina la "Expozitie Trabant" , asta ca sa ne cunoastem mai bine :P

Cat despre problema ta, cred ca e dusa cutia neagra, dar daca zici ca lucrezi in Bucuresti, poti lua legatura cu userii Pater, Viorel Balmez, Remi (si mai sunt) care pot arunca o privire (in limita timpului lor liber) si sa te ajute
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: pater rafail din Iulie 01, 2012, 01:35:15 pm
   zona aia asa e dupa o functionare mai indelungata, deoarece rezistentele ale se incing zdravan in functionare. deci nu acolo e buba. daca nu ai scanteie pe electronica -12v, cel mai probabil este ars senzorul hall, de jos. faci proba cu un platou pe care-l stii bun si apoi, daca tot nu, mergi la cutie. altfel e cum am zis! ;)
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: soare doinel din Septembrie 12, 2014, 08:21:10 am
Trabantul trage cel mai bine pe platini,dar nu reusesc fratilor sa pastrez 0,40 la platini ca la manual.Pentru cilindrul 1 am dus platoul la maxim si tot nu m-am intalnit cu scanteia minune ,binenteles ca l-am reglat din nou din deschiderea platinelor.parca am vazut candva prin cotorogele mele un platou cu reglajul acela majorat cu o pila rotunda.A incercat cineva treaba asta acasa? 
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: pater rafail din Septembrie 12, 2014, 07:31:59 pm
sunt putin incurcat: 0,4 se refera la deschiderea ruptoarelor sau la distanta pe care-ar mai avea-o de parcurs pana la PMS? daca e deschiderea, e ok si nu ai cum sa n-o poti obtine/ mentine. si nu uita uleiul pe pasla de cama!
daca e vorba de intarzierea scanteii, s-a mai discutat: pune pe 0 scanteia daca nu ai dispozitiv de ecartarea al platinilor si asa o sa-ti pice undeva la 3.5-4 IMPS, deci cam la fix pt aprindere clasica.
la electronica se pune in functie de carburator: 3.5-4 pt carb model vechi, 3 sau 2.5 pt  h 1-1. nu 0.25, nu 0.4!
iar daca nu-ti iese, chestia cu pila nu e ok; cel mai probabil ai ambielajul prost echilibrat/ prost dispuse manetoanele, de aici si imposibilitatea de a regla aprinderea cu platoul nemodificat! carevasazica, nu rezolva o problema mergand la consecinte, ci la sursa!
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: soare doinel din Septembrie 13, 2014, 06:43:01 am
0,4 distanta dintre contactele platinate,dupa cate stiu eu 3,5 mm ii da avansul centifugal, cu alte cuvinte pe 0 fara dispozitiv de ecartare a contragreutatilor am 3,5 mm ,inaintea  pms.de la pms am coborat pistonul cu 5 zecimi de milimetru pe ceasul comparator ,pe toata plaja aia de reglaj a platoului pentru cilindrul nr 1 nici urma de scanteie si atunci a trebuit sa majorez distanta dintre ruptoare.merci pater i-mi confirmi ca am un ambielaj de c.....at,pardon dezechilibrat.
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: soare doinel din Aprilie 19, 2016, 07:24:18 am
Module electronice pentru 6 v se gasesc?A adaptat careva?
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: soare doinel din Aprilie 22, 2016, 08:04:08 am
Nimeni?Dar un steep converter 6-12?
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: remi din Aprilie 22, 2016, 12:19:28 pm
se gasesc sigur , la cata technologie este in ziua de azi , numai sa cauti unde trebuie , vezi pe forumuri la electronisti , te ajuta baietii de acolo
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: soare doinel din Aprilie 22, 2016, 09:30:30 pm
Multumesc Remi,maine vorbesc cu un electronist ,el stie mai bine,ce am gasit eu 12v-24v,m-ar fi interesat daca a folosit careva la masina pentru radio sau de ce nu pentru aprindere pe 12 v?
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: gotronic din Octombrie 31, 2018, 11:50:22 pm
Module electronice pentru 6 v se gasesc?A adaptat careva?

Daca mai este valabila intrebarea, facem noi aprinderi pentru 6V atat cu functionare fara platini (cu senzori) cat si cu platini. un link, poate este folositor:
https://www.olx.ro/oferta/aprindere-electronica-6v-cu-sau-la-masa-sasiu-fara-platina-ID5PWzc.html

Toate cele bune!
PS. Nu reusesc sa postez o documentatie.
Titlu: Re: Aprindere electronica pe platoul cu platini
Scris de: soare doinel din Noiembrie 04, 2018, 05:49:15 am
Multumesc mult ,nu ma mai intereseaza.