TRABY CLUB ROMANIA

Comunitate => Expoziţie de Trabant-uri => Subiect creat de: stelian din Mai 04, 2013, 01:10:10 pm

Titlu: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 04, 2013, 01:10:10 pm
Si iata si fotografii cu trabiul meu cu acte in regula(http://IMAG0170),(http://IMAG0171),(http://IMAG0172),(http://IMAG0173)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Mai 04, 2013, 03:26:56 pm
Salut Stelian, cred ca ai uita sa pui si pozele :D
www.imgbox.com (http://www.imgbox.com) si rezolvi rapid
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 06, 2013, 11:57:47 am
si iata si fotografiile multumita colegilor (http://t.imgbox.com/acjuKMho.jpg) (http://imgbox.com/acjuKMho) (http://t.imgbox.com/abnPrwQG.jpg) (http://imgbox.com/abnPrwQG) (http://t.imgbox.com/ackrQpXk.jpg) (http://imgbox.com/ackrQpXk) (http://t.imgbox.com/adnCjhAg.jpg) (http://imgbox.com/adnCjhAg)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Gusteru din Mai 06, 2013, 06:08:28 pm
Imi pare bine ca pana la urma ai reusit sa iei un traby bun ... cu celalat nu ti si-a aratat ... aia e. Sa il stapanesti sanatos MULTI ani si MULTI km. Cand ai timp,mai da detalii despre "afumatoare"
Ne-am dori tare mult sa ne vedem la intalniri.
Felicitari pt achizitie  :icon_thumleft:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 13, 2013, 10:21:32 pm
salutare astazi avnd ceva timp liber am inceput sa mesteresc la trabica al meu si prima data am montat carburatorul model vechi despre care gusterica mi-a zis numai vb de bine de el si chiar asa este motorul are mult mai viata si apoi manat de curiozitate din ce cauza se aud niste zgomote aiurea am desfacut motorul si eu zic k nu prea arata ok cel putin unde este boltul de la piston cu acel rulmentel nu cred k este deloc ok sa se plimbe intr-o parte si alta biela cu rulmentelul pe bolt nu trebuie sa aibe si ele un distantier ceva acolo?? si la biela de la pistonul 2 are joc sus jos maricel si de acolo cred k vine si tacanitul de care ma temeam si in carter mi se pare ca ambielajul freaca de carter de aceea am si pus fotografii sa imi dati si mie o parere k sa stiu de ce o sa ma apuc k sambata o sa ma apuc sa desfac si caroseria pentru lucrari de tinichigerie si mi s-a parut k sunt si depuneri cam mari in capul pistonului se vede intr-o fotografie si depunerile si mai am o intrebare intre chiulasa si cilindru nu trebuie sa existe o garnitura ??pt k la mine asta nu exista (http://t.imgbox.com/acj2eUzX.jpg) (http://imgbox.com/acj2eUzX) (http://t.imgbox.com/acuPlMNM.jpg) (http://imgbox.com/acuPlMNM) (http://t.imgbox.com/aciAucc6.jpg) (http://imgbox.com/aciAucc6) (http://t.imgbox.com/abs9Y0vH.jpg) (http://imgbox.com/abs9Y0vH) (http://t.imgbox.com/aceQ5OK1.jpg) (http://imgbox.com/aceQ5OK1) (http://t.imgbox.com/adqwBjxX.jpg) (http://imgbox.com/adqwBjxX) (http://t.imgbox.com/abuDtsKk.jpg) (http://imgbox.com/abuDtsKk) (http://t.imgbox.com/acrQrLAf.jpg) (http://imgbox.com/acrQrLAf) (http://t.imgbox.com/acraVopr.jpg) (http://imgbox.com/acraVopr) (http://t.imgbox.com/adnzTBf5.jpg) (http://imgbox.com/adnzTBf5) (http://t.imgbox.com/acoLKwxv.jpg) (http://imgbox.com/acoLKwxv) (http://t.imgbox.com/abd74Hpg.jpg) (http://imgbox.com/abd74Hpg) (http://t.imgbox.com/adoE3YP9.jpg) (http://imgbox.com/adoE3YP9) (http://t.imgbox.com/acvUm9p9.jpg) (http://imgbox.com/acvUm9p9)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: pater rafail din Mai 13, 2013, 10:47:47 pm
   s-o iau pe rand! in primul rand, tin'-te bine, ca n-o sa-ti placa ce-o sa auzi! ;)
   

-de ce te apuci sa faci chestii daca nu stii nimic?! nu trebuia sa umli, pt ca este absolut clar ca nu stii cu ce se mananca deloc motorul de trabi!
-in piston, biela nu se plimba pe bolt stanga-dreapta, pt ca pistonul este fix pe camasa cilindrului si nu are unde sa se deplaseze! carevasazica, totul e ok si cum trebuie sa fie, acolo!
-jocul sus-jos este cel de care trebuie sa te ingrijorezi, da, dar oricum n-ai ce sa-i faci! jocul il puteai depista si fara sa desfaci motorul, actually! :| invarteai de turbina de racire si-ti dadeai seama daca, cat si cum!
-nu freaca nici un ambielaj de carter!!! Doamne Dumnezeule! acolo freaca suberele, sertarele care inchid si deschid alternativ canalele de comunicatie ale admisiei pt fiecare cilindru in parte! asa trebuie sa arate acolo!!!
-depuneri sunt, pt ca vorbim de motor 2T, cu cine stie ce ulei si cine stie cat pus, cat mers in oras, cat pe afara, etc.. nu e mult, nu e ingrijorator, e normal, again!
-ai garnituri si sus, la chiulasa, si jos, intre carter si cilindru! pay attention!
   repet, ideal e ca atunci cand un lucru functioneaza, nu incerca sa-l repari! sau incearca, dar nu va mai merge ca inainte, la expertiza ta...da, e bun lucru ca vrei sa-ti bagi mainile si sa rezolvi, dar intai citeste, cauta, vezi cum functioneaza, cum merge, ce trebuie sa faci daca, etc.. nu asa, aiurea-n tramvai! imi pare rau, nu te supara, dar ai procedat foarte prost!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Gusteru din Mai 13, 2013, 11:07:46 pm
Na' Stelica ... ti-am zis la tel...lasa-l ca e ok motorul  :argue:
Acuma ... la faza cu garnitura/le de sus e bine ca ai descoperit ca nu sunt ... desi mie in foto imi pare ca vad (sa te uiti bine ca se "lipesc" de cilindru). Nu prea cred ca cine a montat candva a montat fara ... si daca e fara motorul ala "sufla" ca reactorul.

Pt mancarimi exista solutie de hemoroizi ...  :tongue3:
Nu te arunca ... ca strici si apoi te costa dublu sa refaci. Sezi mumos' ... si  :downtown: inainte sa faci ceva
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 14, 2013, 08:20:41 am
Vă mulţumesc pentru răspunsuri şi sus chiar nu exista garnituri deloc şi chiar suflă pe acolo pentru k e carcasă de pemotor pplină de ulei mersi mult şi nu mă suparpentru ce a zis colegu dar mă dispera bătaia care se aude şi că la o deal nu prea. Are viaţa nu trage şi credeam k e vreun piston cu segmentii rupţi
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Mai 14, 2013, 12:43:07 pm
lasa, ca e mai bine ca ai desfacut (mai ales ca iti plangea) Acum ai sa pui garnitura noua, verifici si segmentii, montezi totul la loc si benzina+ulei. Cum spunea si colegu Pater, la jocurile  alea nu prea mai ai ce face, doar iti poti prelungi viata.

Nu mai certati bre baiatu' asa se invata cel mai bine, "stricand" ceva bun =)) data viitoare sigur nu o va mai face
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: johnny75 din Mai 14, 2013, 01:23:20 pm
Trabantul il ai de la nea Mitus?  A ramas singurul "dealer" de piese si de Trabanturi din Pitesti.....
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: remi din Mai 14, 2013, 07:33:13 pm
deci cureti frumos , pui garnituri noi , si sub cilindrii, si la chiulase , montezi la loc si gata , nu te stresa de toate micile zgomote , ca perfect nu poate fi ,intre timp iti strangi piese si faci un motor de rezerva (sau cumperi un motor intreg de rezerva )
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Viorel Balmez din Mai 14, 2013, 07:35:06 pm
Ai grija la montare cum pozitionezi segmentii, sa nu-i rupi  ;)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 14, 2013, 09:55:05 pm
da de la el am trabyul si el are cam mereu de toate am sa il sun maine sa vad daca are garnituri sa ma duc sa iau sa il montez sa ma mai plimb putin cu el pntru k de sambata incep sa il desfac k de luni sa inceapa restaurarea la el abia astept sa ma apuc de el
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Gusteru din Mai 14, 2013, 10:07:16 pm
Uite AICI:  http://www.traby.ro/forum/index.php/topic,3635.0.html (http://www.traby.ro/forum/index.php/topic,3635.0.html)  cum se face. Cu explicatii si toate alea  :icon_thumright: Citeste si urmareste cu ATENTIE  tot topicul !

PS TE ROG,scapa de chestia cu  " K " . Mersi
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 14, 2013, 11:21:39 pm
 Şi vroiam să vă mai întreb ce e mai bun să lipesc aripile şi pavilionul după ce fac tinichigeria k să încep de pe acum să îmi cumpăr mersi mul gustere pentru toate explicaţiile pe care mi le dai rămân dator cu o bere rece
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: horatiu601 din Mai 15, 2013, 07:08:39 pm
sikaflex 221 ...este decoamdata adezivul cu cele mai bune rezultate :icon_thumleft:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 21, 2013, 10:59:06 pm
si iata fotografii cu traby al meu mancat de hamsteri(http://t.imgbox.com/abd9OBpC.jpg) (http://imgbox.com/abd9OBpC) (http://t.imgbox.com/acwubw0u.jpg) (http://imgbox.com/acwubw0u) (http://t.imgbox.com/abcK2XZp.jpg) (http://imgbox.com/abcK2XZp) (http://t.imgbox.com/adr8sxG5.jpg) (http://imgbox.com/adr8sxG5) (http://t.imgbox.com/abbFUtw5.jpg) (http://imgbox.com/abbFUtw5) (http://t.imgbox.com/adsUJRmN.jpg) (http://imgbox.com/adsUJRmN) (http://t.imgbox.com/adcOgLVP.jpg) (http://imgbox.com/adcOgLVP) sper sa o scot la cap cu el
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: remi din Iunie 30, 2013, 11:19:51 pm
ne bucuram ca nu ai stat degeaba ,in ce priveste trabi ,dar pozele puse , sunt prea mici , ai gresit cu formatul, daca il poate ajuta cineva...
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Iulie 01, 2013, 11:42:37 pm
acum sper sa mearga (http://t.imgbox.com/adk3aF3D.jpg) (http://imgbox.com/adk3aF3D) (http://t.imgbox.com/abqhNcDD.jpg) (http://imgbox.com/abqhNcDD) (http://t.imgbox.com/acvVNC7P.jpg) (http://imgbox.com/acvVNC7P) (http://t.imgbox.com/abmFfSi1.jpg) (http://imgbox.com/abmFfSi1) (http://t.imgbox.com/adi0MdHr.jpg) (http://imgbox.com/adi0MdHr) (http://t.imgbox.com/adz0Bhlt.jpg) (http://imgbox.com/adz0Bhlt) (http://t.imgbox.com/acx9pYWo.jpg) (http://imgbox.com/acx9pYWo) (http://t.imgbox.com/aclpG0x9.jpg) (http://imgbox.com/aclpG0x9) (http://t.imgbox.com/aczC6IsK.jpg) (http://imgbox.com/aczC6IsK) (http://t.imgbox.com/abmmI9Uf.jpg) (http://imgbox.com/abmmI9Uf) (http://t.imgbox.com/adcY1PhR.jpg) (http://imgbox.com/adcY1PhR) (http://t.imgbox.com/admW0NJq.jpg) (http://imgbox.com/admW0NJq) (http://t.imgbox.com/acxyKntQ.jpg) (http://imgbox.com/acxyKntQ) (http://t.imgbox.com/abr9oZfp.jpg) (http://imgbox.com/abr9oZfp) (http://t.imgbox.com/abiIu5RX.jpg) (http://imgbox.com/abiIu5RX) (http://t.imgbox.com/abkqx7yK.jpg) (http://imgbox.com/abkqx7yK) (http://t.imgbox.com/adnpgDH0.jpg) (http://imgbox.com/adnpgDH0) (http://t.imgbox.com/aboUIwRv.jpg) (http://imgbox.com/aboUIwRv) (http://t.imgbox.com/adpFgzJy.jpg) (http://imgbox.com/adpFgzJy) (http://t.imgbox.com/abvPT0hZ.jpg) (http://imgbox.com/abvPT0hZ) (http://t.imgbox.com/adj9cSz5.jpg) (http://imgbox.com/adj9cSz5) (http://t.imgbox.com/adc0bCal.jpg) (http://imgbox.com/adc0bCal)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Iulie 01, 2013, 11:44:48 pm
se pare ca am reusit sa le pun.si in aceasta seara am adus pe trabik aksa si sper k maine seara sa reusesc sa pun si niste fotografii cu el cu arata acum abia astept sa il ansamblez si sa ma plimb cu el sa aveti o seara buna
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Iulie 02, 2013, 06:23:02 am
ai avut ceva de lucru la ea, dar iese frumos.
Spor in continuare :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: pater rafail din Iulie 02, 2013, 07:05:28 am
ansamblez

   cred ca ti-a scapat din greseala degetul n-ul ala.. :P
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: andreiandrei53 din Iulie 02, 2013, 09:46:25 am
mi se pare foarte bine lucrata partea de tinichigerie.... bravo!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: andreiandrei53 din Iulie 02, 2013, 10:11:37 am
am uitat sa intreb, cat te costa tinichigeria? ai schimbat si pragurile?
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Iulie 02, 2013, 08:29:42 pm
Pragurile nu au avut probleme la masina problemele au fost in portbagaj si putin pe la oale si cam in dreptul pedalei de ambreaj Dar pe poses acum o sa ies in curte si o sa ii fac niste fotografii cum seara acum ansamblata si vopsita
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: alex giani din Iulie 03, 2013, 11:40:33 am
Ai bagat ceva ramforsari in lateralele portbagajului?
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: tzitzi_84 din Iulie 03, 2013, 02:22:08 pm
Salutare ma bucur sa vad "disperati ca mine" :) si eu fac acelasi lucru in aceasta perioada dar eu nu cred ca am sa ii dau jos aripile nu ii ruginit deloc ... am putina distanta intre aripa fata stanga si usa o sa vad ce pot sa fac in acesta problema !!!

Iti doresc spor la treaba .....
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Mortu George din Iulie 03, 2013, 02:55:01 pm
Salutare ma bucur sa vad "disperati ca mine" :) si eu fac acelasi lucru in aceasta perioada dar eu nu cred ca am sa ii dau jos aripile nu ii ruginit deloc ... am putina distanta intre aripa fata stanga si usa o sa vad ce pot sa fac in acesta problema !!!

Iti doresc spor la treaba .....

Așa am zis și eu că nu e ruginită deloc... dar ai să constați că se mănâncă contraaripile și marginile de tablă pe care vine duroplastul lipit. Aparent nu se vede dar când desfaci, ai putea să te crucești de ce găuri găsești...
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: alex giani din Iulie 03, 2013, 03:23:19 pm
Categoric,cand scoti duroplastul rupi si bucata de tabla ruginita dupa marginea contraaripei,bine asta in cazul in care tabla e deja moarta/afectata.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: tzitzi_84 din Iulie 03, 2013, 04:10:51 pm
Ma io m-as incumeta dar nu stiu ...se demonteaza greu aripile ?
Cum se pun inapoi?
Cand le pun inapoi ce trebe avut grija?
asa ca....
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Chirvase Dragos din Iulie 03, 2013, 05:03:52 pm
Salut! Eu le-am dat pe ale mele jos. Scoti ornamentele gri de deasupra lor (suruburile le gasesti odata ce dai jos panelurile interioare) si vei descoperi suruburile cu care sunt prinse aripile. Iar cand le montezi folosesti sikaflex 2.2.1. De acord cu ce s-a spus mai sus, poti descoperi multe "surprize" dupa ce dai aripile jos. Spor la treaba :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: horatiu601 din Iulie 03, 2013, 05:18:12 pm
Vine sa iti arat :) ii usor :wav:i
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: alex giani din Iulie 03, 2013, 05:19:26 pm
Sikaflex 221 am cumparat acum 4 zile,30 lei bucata flacon de 330 ml identice cu cele de silicon ,am luat 3 bucati sper sa imi ajunga,in magazinele de bricolaj gen bricostore,baumax nu se gaseste,insa pe valea Cascadelor sunt doua centr sikaflex si gasiti absolut toata gama de adezivi inclusiv cei mai speciali cum sunt acesta.
La salam de 600 ml pretul era de 45 lei dar iti trebuie si pistol special care e 130 lei,asta e dezavantajul.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: tzitzi_84 din Iulie 03, 2013, 05:26:12 pm
daca ai vreme sa treci pe aici azi ....suna-ma ai nr la rubrica CONTACTE
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din August 10, 2013, 02:02:14 pm
Si iata si  pe traby al meu terminat si aproape gata de drum mai ma de sablat si de vopsit jantele si panourile de la usi de refacut (http://t.imgbox.com/acj3LEv4.jpg) (http://imgbox.com/acj3LEv4) (http://t.imgbox.com/adgIxvs0.jpg) (http://imgbox.com/adgIxvs0) (http://t.imgbox.com/abl0ABuN.jpg) (http://imgbox.com/abl0ABuN) (http://t.imgbox.com/acs6cPPS.jpg) (http://imgbox.com/acs6cPPS) (http://t.imgbox.com/ablunNsQ.jpg) (http://imgbox.com/ablunNsQ) (http://t.imgbox.com/accQmHo4.jpg) (http://imgbox.com/accQmHo4) (http://t.imgbox.com/abjQs7Cw.jpg) (http://imgbox.com/abjQs7Cw) (http://t.imgbox.com/abpsMmPQ.jpg) (http://imgbox.com/abpsMmPQ)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din August 10, 2013, 02:13:55 pm
arata bine bestia, sa o stapanesti sanatos :)

p.s. vad ca ai pus bine pozele acum, ti le-am sters eu pe celelalte, nu ai bifat "Family safe" si apareau numai pornosaguri :D
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: horatiu601 din August 11, 2013, 01:16:37 pm
hahahha...suntem 3 trabantisti... care mai au microcaruri :)) tu ai o Ambra ,tzitzi are un Chatenet Barooder ,si eu am un Tasso bingo ( si am mai avut un aixam 400sl si un erad spacia ) :)
Acum gata cu offtopicul.Foarte bine arata trabi :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din August 11, 2013, 11:54:10 pm
Da colegu am si eu in microcar care il mussel pentru maicamea cand se conducea data permis oar de cand s-a dat legea cu permisul am circulat eu cu ea pana am terminat pe traby oar acum nu mai circula nimeni cu ea cred k o sa o Scot la vanzare.ma bucur k va placé traby meu si sper din suflet sa vin la intalniri dupa ce il termin si sper sa reusesc sa imi iau si un alt motor pentru k asta nu imi place cum merge si imi e sa nu raman cu ea in drum.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: horatiu601 din August 11, 2013, 11:56:38 pm
eu am plecat (cred) si am si venit pe ruta Cluj-Odorhei cu 1 segment topit,un piston zgariat maxim.....si o colivie de la boltul pistonului sparta  90% ...si mai mergea....deci  :icon_thumleft: :wav:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din August 12, 2013, 04:30:18 pm
Pai de asta as vrea si eu sa imi refac motorul k sa nu am astfel de surprize mai ales k am luat masina de la un nene care nu le prea are cu reparatul face mai mult carpeli si as vrea sa imi iau un alt motor sau daca nu sa imi iau un ambielaj si un set motor fiindca eu cred k am si o chiulasa ovalizata fiindca imi da pe acolo printre sa si cilindru combustibil si am fost la cineva mi-a schimbat garnitura de chiulasa si tot da
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Ianuarie 02, 2014, 08:41:34 pm
Nu am mai postat de mult cam nimic pe forum dar astazi abia m-am intors de la tara si abia asteptam sa postez fotografii cu traby pe care l-am luat in ziua de craciu de la un mosulica pe post de trabant donator si sunt fericit k astazi l-am si pornit si motorul merge foarte frumos sper sa reusesc sa mai gasesc sa imi mai iau unu sa le am de pise pentru vremuri grele (http://thumbnails111.imagebam.com/29847/c8aa9a298469867.jpg) (http://www.imagebam.com/image/c8aa9a298469867) (http://thumbnails109.imagebam.com/29847/9de059298469879.jpg) (http://www.imagebam.com/image/9de059298469879) (http://thumbnails112.imagebam.com/29847/3024a9298469893.jpg) (http://www.imagebam.com/image/3024a9298469893) (http://thumbnails110.imagebam.com/29847/000c85298469904.jpg) (http://www.imagebam.com/image/000c85298469904) (http://thumbnails112.imagebam.com/29847/94cba8298469914.jpg) (http://www.imagebam.com/image/94cba8298469914) cam aceasta e afumatoarea mea mersi mult de tot gustere pentru faptul ca de fiecare data cand am o nedumerire tu gasesti o solutie raman dator la intalnire cu multe berii
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Ianuarie 02, 2014, 08:46:54 pm
La o prima privire, contra aripi stare buna, tetiere, luneta cu dezaburire, pompa spalator electrica, aprindere electronica, etc. Daca ai spatiu de depozitare si gasesti la pret bun, se merita sa cumperi pentru eventualitate
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: alex giani din Ianuarie 02, 2014, 09:09:12 pm
Vad ca are tablaria buna, merita tinute si cateva piese de caroserie,  mie imi fac cu ochiul scaunele.
Daca le vinzi da un semn.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Ianuarie 02, 2014, 09:21:12 pm
La tablarie arata chiar bine nici eu nu ma asteptam sa arate asa pentru ca eu abia am scoso din pamant cu vreo 8 insi k era acolo abandonata in fundul gradinii de omul asta si de mai bine de 8 ani nu a mai fost pornita si chiar m-a mirat k a pornit asa de repede
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Gusteru din Ianuarie 03, 2014, 04:03:07 pm
Stelian,faina treaba cu masina. Am o rugaminte: nu mai scrie cu ' k ' in loc de ' ca '. Merci
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Ianuarie 03, 2014, 06:32:20 pm
Am înţeles si imi cer scuze ça am scris prescurtari salutare si numai bine
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: pop_radu5 din Ianuarie 03, 2014, 08:31:34 pm
foarte aranjata masinuta ;) felicitari...
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Februarie 11, 2014, 09:16:20 pm
Salutare colegi astazi avand chef de mestereala la traby m-am apucat de macaraua de pe dreapta sa o dau jos pentru ca mi se mancase sina in care statea geamul si tot aheam si doua macarale electrice am zis sa incerc sa le adaptez pe trabica si mi-a dat putin de cap dar pana la urma am reusit sa o fac sa mearga pe traby si sunt foarte fericit maine sa imi iau doua butoane si acum e bataia de cap cu butoanele si cu releele dar le dau eu de cap si o sa va pun si niste fotografii

(http://t.imgbox.com/EY74t3Zq.jpg) (http://imgbox.com/EY74t3Zq) (http://t.imgbox.com/RPmOHZ0T.jpg) (http://imgbox.com/RPmOHZ0T) (http://t.imgbox.com/4bF2e4Wo.jpg) (http://imgbox.com/4bF2e4Wo) (http://t.imgbox.com/1PSfNmcC.jpg) (http://imgbox.com/1PSfNmcC) (http://t.imgbox.com/QhkcMzm6.jpg) (http://imgbox.com/QhkcMzm6) (http://t.imgbox.com/pVu56bjr.jpg) (http://imgbox.com/pVu56bjr) (http://t.imgbox.com/9P3ipXz1.jpg) (http://imgbox.com/9P3ipXz1) (http://t.imgbox.com/k7BN4K3F.jpg) (http://imgbox.com/k7BN4K3F) (http://t.imgbox.com/qaGI4wfU.jpg) (http://imgbox.com/qaGI4wfU)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Februarie 11, 2014, 09:19:59 pm
imi cer scuze ca nu pusasem lincurile bine o sa pun si o filmare cand o sa fac si cu butoanele
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Februarie 11, 2014, 09:22:04 pm
imi cer scuze ca nu pusasem lincurile bine o sa pun si o filmare cand o sa fac si cu butoanele

Stai linistit, ti-am editat si ti le-am pus eu.
Spor
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Februarie 11, 2014, 09:28:45 pm
mersi mult de tot colegule
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Februarie 11, 2014, 09:32:33 pm
Sa pui si un filmulet dupa ce e sus pe masina, sunt curios
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Februarie 11, 2014, 09:38:53 pm
Da colegu cum am facut un buton cum pun un filmulet sper sa reusesc cat Mai repede sa fac ambele butoane ca sa pun si pe stanga macaraua electrica
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Februarie 24, 2014, 08:53:05 pm
dragi colegi astazi am reusit sa pun si doua butoane provizoriu la geamurile electrice si as vrea sa incarc filmarea dar nu reusesc cum pot sa fac asta??
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Februarie 24, 2014, 09:01:46 pm
Doua modalitati:
- cont pe youtube.com unde incarci video si pui aici link
- cont pe videobam.com unde incarci video, selectezi "family safe" apoi pui pe forum link

Eu unul prefer varianta youtube
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Aprilie 11, 2014, 08:18:08 pm
pe traby de piese am gasit aceasta cutiuta cu leduri care zic eu ca indica incarcarea bateriei si as vrea sa o pun pe traby cu care circul si nu stiu unde sa leg firele fotografiile ar fii(http://thumbnails109.imagebam.com/32016/603f3a320153828.jpg) (http://www.imagebam.com/image/603f3a320153828) (http://thumbnails112.imagebam.com/32016/e7043e320153835.jpg) (http://www.imagebam.com/image/e7043e320153835) (http://thumbnails111.imagebam.com/32016/67dd50320153848.jpg) (http://www.imagebam.com/image/67dd50320153848) (http://thumbnails111.imagebam.com/32016/964430320153863.jpg) (http://www.imagebam.com/image/964430320153863) va sunt tare recunoscator daca ati avea o schema
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Aprilie 11, 2014, 10:45:41 pm
Tu stii ca la fel am avut si eu pe masina? Si credeam ca a pus-o mosu acolo. Eu aveam doar carcasa de la butoane cu leduri, fara cutia care o mai ai tu. Tind sa cred ca era ceva de pus pe masini dupa ce ieseau din fabrica.
Cat despre legat, trebuie sa ne uitam prin schema, vad ca e numerotata si fiecare numar inseamna ceva (ca la releul de proiectoare)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Aprilie 12, 2014, 04:08:51 pm
 Ar fii bine daca am gasii o schema cu legaturile
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: pater rafail din Aprilie 12, 2014, 07:27:38 pm
Ma.ndoiesc sa gasiti ceva in schemele originale. Ala e clar un retrofit,deci nu echipare standard. Dar,gafta!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Iunie 20, 2014, 10:29:12 pm
Va prezint cel mai important invitat de la nunta noastra.(http://t.imgbox.com/YhlTNcXI.jpg) (http://imgbox.com/YhlTNcXI) (http://t.imgbox.com/oPxKpr2A.jpg) (http://imgbox.com/oPxKpr2A) (http://t.imgbox.com/MID1nAX1.jpg) (http://imgbox.com/MID1nAX1) (http://t.imgbox.com/Pvvduk2Q.jpg) (http://imgbox.com/Pvvduk2Q) (http://t.imgbox.com/t2AXQcIe.jpg) (http://imgbox.com/t2AXQcIe) (http://t.imgbox.com/1OxX8FX3.jpg) (http://imgbox.com/1OxX8FX3) (http://t.imgbox.com/Q6bVMNzR.jpg) (http://imgbox.com/Q6bVMNzR)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: texasdibaciu din Iunie 20, 2014, 10:42:53 pm
super poze cu voi si trabi!casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericiti!bv!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Iunie 20, 2014, 11:36:02 pm
Casa de piatra Steliane, sa fiti fericiti si sa va iubiti, cele bune :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Danuta24 din Iunie 21, 2014, 03:32:33 pm
Casa de piatra si din partea noastra si dupa luna de miere sa va apucati de treaba!!! :blob7: :sign17: Multi ani fericiti ! :love6: Iar daca vreodata va fi greu,faceti o plimbare cu traby si povestiti-va si amintiti-va :toothy4: :toothy4:  acest moment deosebit!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Iunie 22, 2014, 10:44:54 pm
Va multumesc mult de tot pentru urari
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: traby_mm din Iunie 22, 2014, 11:46:05 pm
Felicitări și să vă bucurați mulți ani fericiți împreună! ....Iar peste ceva vreme, să vă vedem și cu un puiuț în Trabant, :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: IuliVoshod din Iunie 23, 2014, 11:42:51 am
Casa de piatra! Sa fiti sanatosi si sa va mearga trabi! :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Chirvase Dragos din Iunie 24, 2014, 10:37:40 am
Casa de piatra. Sa fiti fericiti si sa va iubiti :hello:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: sorin100 din Iunie 25, 2014, 10:49:35 pm
Ai dat de naiba cu nevasta,gata nu te mai lasa sa mesteresti :laughing7:

Binenteles ca am glumit,eu as lasa tray-ul jos,o indreptare de arcuri ca vine urat de tot jantele pe spate....

Casa de piatra,ai uitat sa treci pe la mine cu plosca.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Iulie 31, 2014, 10:04:34 pm
Nu am mai postat de mult nimic pe aici dar nu am stat degeaba am luat inca un traby pe care vreau sa il readuc la viata deaia am dat si anuntul cu actele.Iata si fotografiile(http://t.imgbox.com/u4HdKblk.jpg) (http://imgbox.com/u4HdKblk) (http://t.imgbox.com/m1CY6cEx.jpg) (http://imgbox.com/m1CY6cEx) (http://t.imgbox.com/Jqi9WeZ8.jpg) (http://imgbox.com/Jqi9WeZ8) (http://t.imgbox.com/OtrHafPU.jpg) (http://imgbox.com/OtrHafPU) (http://t.imgbox.com/DdugtLWx.jpg) (http://imgbox.com/DdugtLWx) (http://t.imgbox.com/BKbzsoZC.jpg) (http://imgbox.com/BKbzsoZC) (http://t.imgbox.com/PH5vVgEa.jpg) (http://imgbox.com/PH5vVgEa) (http://t.imgbox.com/CAggbllX.jpg) (http://imgbox.com/CAggbllX) (http://t.imgbox.com/M5xKWT9l.jpg) (http://imgbox.com/M5xKWT9l) (http://t.imgbox.com/NuDfmggs.jpg) (http://imgbox.com/NuDfmggs)abia astept sa vin din concediu sa ma apuc de el.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: popeyej din Iulie 31, 2014, 10:10:54 pm
bafta la renovare.. de, acu sunteti 2, trebuie fiecare sa aiba unul.. ;D
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Septembrie 21, 2014, 04:50:25 pm
Am venit din luna de miere de ceva vreme si cu forte  proapete m-am apucat de trabyca sa il desfac si sa ii scot toata rugina sa il facem ca nou(http://2.t.imgbox.com/pBVqO649.jpg) (http://imgbox.com/pBVqO649) (http://2.t.imgbox.com/guDczG4e.jpg) (http://imgbox.com/guDczG4e) (http://6.t.imgbox.com/TDAtkkdg.jpg) (http://imgbox.com/TDAtkkdg) (http://0.t.imgbox.com/TSkttQUO.jpg) (http://imgbox.com/TSkttQUO) (http://5.t.imgbox.com/PJfLNCm9.jpg) (http://imgbox.com/PJfLNCm9) (http://4.t.imgbox.com/g0TRKrph.jpg) (http://imgbox.com/g0TRKrph) (http://0.t.imgbox.com/TAV1HEwn.jpg) (http://imgbox.com/TAV1HEwn) (http://8.t.imgbox.com/2z7DfL0H.jpg) (http://imgbox.com/2z7DfL0H)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Septembrie 21, 2014, 05:03:33 pm
Si acum fotografii cu trabica curatat de rugina si dat cu grund(http://6.t.imgbox.com/92gHtYVY.jpg) (http://imgbox.com/92gHtYVY) (http://2.t.imgbox.com/q8fPzae0.jpg) (http://imgbox.com/q8fPzae0) (http://8.t.imgbox.com/TIfiBqzq.jpg) (http://imgbox.com/TIfiBqzq) (http://7.t.imgbox.com/bIWJKe0g.jpg) (http://imgbox.com/bIWJKe0g) (http://3.t.imgbox.com/C591qLF3.jpg) (http://imgbox.com/C591qLF3) (http://7.t.imgbox.com/AhYAohSN.jpg) (http://imgbox.com/AhYAohSN) (http://0.t.imgbox.com/lzQ00Fjm.jpg) (http://imgbox.com/lzQ00Fjm) (http://6.t.imgbox.com/L2sVEzJF.jpg) (http://imgbox.com/L2sVEzJF) (http://6.t.imgbox.com/0R3B6z7i.jpg) (http://imgbox.com/0R3B6z7i) (http://7.t.imgbox.com/G43rPJrG.jpg) (http://imgbox.com/G43rPJrG) (http://6.t.imgbox.com/ZGFoZNwL.jpg) (http://imgbox.com/ZGFoZNwL)acum urmeaza fotografii cu el dat intr-o parte si urmeaza frecat si pe dedesupt si dat cu lovitura de ciocan hamerit si apoi cred ca ii mai dau si o mana de antifon sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa termin si aceasta operatiune
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Octombrie 02, 2014, 10:47:36 pm
Chiar daca nu am mai postat de ceva vreme nimic nu am mai postat pentru ca am avut treaba cu traby sa ma indrept si eu intradevar cu pasi marunti catre final si acum foto cu el (http://1.t.imgbox.com/Q02eIlG5.jpg) (http://imgbox.com/Q02eIlG5) (http://3.t.imgbox.com/Lgig3T0x.jpg) (http://imgbox.com/Lgig3T0x) (http://9.t.imgbox.com/pPdwJyeV.jpg) (http://imgbox.com/pPdwJyeV) (http://3.t.imgbox.com/oqINfO8Z.jpg) (http://imgbox.com/oqINfO8Z) (http://8.t.imgbox.com/uQ0JmUaj.jpg) (http://imgbox.com/uQ0JmUaj) (http://9.t.imgbox.com/qxvIzRvc.jpg) (http://imgbox.com/qxvIzRvc) (http://9.t.imgbox.com/5P42bHfl.jpg) (http://imgbox.com/5P42bHfl) (http://2.t.imgbox.com/WR0ErRjv.jpg) (http://imgbox.com/WR0ErRjv) (http://4.t.imgbox.com/e1Mfc3Wn.jpg) (http://imgbox.com/e1Mfc3Wn) (http://1.t.imgbox.com/vrHTX4UV.jpg) (http://imgbox.com/vrHTX4UV) (http://4.t.imgbox.com/KMoTiuIP.jpg) (http://imgbox.com/KMoTiuIP) (http://8.t.imgbox.com/JowopscE.jpg) (http://imgbox.com/JowopscE) (http://8.t.imgbox.com/qouwx1bJ.jpg) (http://imgbox.com/qouwx1bJ) (http://1.t.imgbox.com/2cfoBDBr.jpg) (http://imgbox.com/2cfoBDBr) (http://0.t.imgbox.com/wnyvllAT.jpg) (http://imgbox.com/wnyvllAT) (http://0.t.imgbox.com/A0sFDW7k.jpg) (http://imgbox.com/A0sFDW7k) (http://8.t.imgbox.com/dSt76rDd.jpg) (http://imgbox.com/dSt76rDd) (http://8.t.imgbox.com/yBWxoEOv.jpg) (http://imgbox.com/yBWxoEOv) (http://2.t.imgbox.com/Pbltw08l.jpg) (http://imgbox.com/Pbltw08l) (http://8.t.imgbox.com/DYjC6mmC.jpg) (http://imgbox.com/DYjC6mmC) (http://1.t.imgbox.com/dPKYUMrE.jpg) (http://imgbox.com/dPKYUMrE) (http://0.t.imgbox.com/oOljujf7.jpg) (http://imgbox.com/oOljujf7)si am pus si o foto cu vopseaua cu care am dat pe sub el si as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie de unde pot sa iau si eu 8 bucsi din alea de cauciuc de la semipuntile spate sa le pun noi tat m-am apucat de el.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Octombrie 02, 2014, 10:55:52 pm
Zimi cum e cu Hammeritul?
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: andreiandrei53 din Octombrie 03, 2014, 08:22:24 am
Arata bine, sa speram ca si tine. La ce luciu are vopseaua zici ca e o glazura dura. Poate daca dai si cu un antifon cauciucat o protejeaza sa nu se sparga/crape.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Teo din Octombrie 03, 2014, 10:13:08 am
dupa antifon (care are o structura poroasa), eu stiu ca e recomandat sa se dea o vopsea lucioasa (nu are pori), cum ar fi cea de pe restul masinii  ;) spor la treaba
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Octombrie 03, 2014, 07:26:32 pm
Hameritul e foarte foarte șmecherește ai avut cea mai mare dreptate cu el victoras e el scump dar se merita si mersi mult de tot pentru chestia aia victoras era cât pe ce sa renunța la acest proiect pentru chestia aia de care te-am întrebat.Mersi mult
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Octombrie 03, 2014, 09:01:42 pm
Sa fii sanatos nenicule, tu stii cel mai bine ce este pasiunea când bagi suflet in asa ceva.
Eu ti-am spus, am vazut lucruri facute cu hameritu asta si am ramas ca si tine uimit, neamtu nu se desmite iar diferenta de pret se reflecta in calitate
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Decembrie 23, 2014, 10:37:02 pm
Nu am mai postat eu de ceva timp cam nimic dar am ajuns si eu cu trabica in stadiul de vopsire acum o sa va arat niste fotografii cu el inainte de vopsire (http://2.t.imgbox.com/L58Fjv5n.jpg) (http://imgbox.com/L58Fjv5n) (http://4.t.imgbox.com/dEEheHX9.jpg) (http://imgbox.com/dEEheHX9) (http://7.t.imgbox.com/kmm43k10.jpg) (http://imgbox.com/kmm43k10) (http://9.t.imgbox.com/eN1nkNC2.jpg) (http://imgbox.com/eN1nkNC2) (http://1.t.imgbox.com/WqW3We5n.jpg) (http://imgbox.com/WqW3We5n) (http://4.t.imgbox.com/FTATGMkt.jpg) (http://imgbox.com/FTATGMkt) (http://7.t.imgbox.com/LDPMjRxK.jpg) (http://imgbox.com/LDPMjRxK) (http://1.t.imgbox.com/UIlICXoT.jpg) (http://imgbox.com/UIlICXoT) (http://3.t.imgbox.com/GNvqXNK5.jpg) (http://imgbox.com/GNvqXNK5) (http://6.t.imgbox.com/KPR0x4t3.jpg) (http://imgbox.com/KPR0x4t3) (http://7.t.imgbox.com/pY6ImxLR.jpg) (http://imgbox.com/pY6ImxLR) acum este doar smilgheruita si data cu filler o sa va tin la curent cu trabi cand iese de la vopsit.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Decembrie 26, 2014, 09:36:36 pm
Si acum cadoul de la mos craciun trabica ajuns acasa (http://5.t.imgbox.com/KYSx91me.jpg) (http://imgbox.com/KYSx91me) (http://3.t.imgbox.com/VljKfOrj.jpg) (http://imgbox.com/VljKfOrj) (http://6.t.imgbox.com/cGtg8xPf.jpg) (http://imgbox.com/cGtg8xPf) (http://6.t.imgbox.com/GuwhwgHe.jpg) (http://imgbox.com/GuwhwgHe) (http://3.t.imgbox.com/RbURnBzZ.jpg) (http://imgbox.com/RbURnBzZ) (http://5.t.imgbox.com/NXADXLoV.jpg) (http://imgbox.com/NXADXLoV) abia astept sa ma apuc sa il ansamblez este foarte mult de munca
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Decembrie 27, 2014, 12:01:06 am
Frumoos, bravo. Spor sa ai la asamblare.

P.s. data viitoare selecteaza marimea la poze mai mare (când incarci)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Mortu George din Decembrie 27, 2014, 12:02:43 am
Frumoos, bravo. Spor sa ai la asamblare.

P.s. data viitoare selecteaza marimea la poze mai mare (când incarci)

Pe lângă asta, să întorci pozele pe calculator înainte de upload.  :icon_salut: Spor la puzzle!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: boggi din Decembrie 27, 2014, 07:42:52 am
super,cat te-a dus vopsitul?
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Chirvase Dragos din Ianuarie 05, 2015, 07:46:14 pm
Felicitari! Spor la treaba in continuare! ;)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Ianuarie 06, 2015, 07:05:38 pm
Vopseaua plus mana de lucru 1000 abia astept sa ma apuc de ansamblarea lui dar acum am prioritati cu cumparaturile pentru bebe si cu amenajatul camerei
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Ianuarie 06, 2015, 09:10:56 pm
lasa nenea ca ai sa o faci boboc insa pana atunci vezi prioritatile, multa sanatate si sa va bucurati de bebe
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 06, 2015, 08:21:34 pm
Salutare o data cu venirea lui bebe si datorita faptului ca am fost 3 saptamani in concediu si acum mai sunt inca vreo 2 sau 3 pentru ca m_am inbolnavit de varicela am reusit sa mai fac si eu ceva la traby adica am refacut interiorul si am mai ansamblat cate ceva la el si acum am mai lucrat putin la instalatia electrica va pun si fotografii(http://5.t.imgbox.com/yz9mh1cv.jpg) (http://imgbox.com/yz9mh1cv) (http://4.t.imgbox.com/AmxDA839.jpg) (http://imgbox.com/AmxDA839) (http://2.t.imgbox.com/UTi0h2xV.jpg) (http://imgbox.com/UTi0h2xV) (http://9.t.imgbox.com/QJvpVibD.jpg) (http://imgbox.com/QJvpVibD) (http://5.t.imgbox.com/GblDyoCM.jpg) (http://imgbox.com/GblDyoCM) (http://0.t.imgbox.com/USo7dUy5.jpg) (http://imgbox.com/USo7dUy5) (http://6.t.imgbox.com/spsog2MF.jpg) (http://imgbox.com/spsog2MF) (http://5.t.imgbox.com/1zLQDgEG.jpg) (http://imgbox.com/1zLQDgEG)acum mai am sa iau caseta de directie de la reconditionat ca sa montez si partea fata ca sa pun si cutia de viteza si motorul
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: trabi din Mai 07, 2015, 09:47:50 am
Foarte frumoasa :wav: :icon_salut:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: andreiandrei53 din Mai 07, 2015, 10:07:01 am
arata bine, dar la 1000 de lei, banuiesc ca nu ai folosit cuptor, nu?
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: alex giani din Mai 07, 2015, 11:20:03 am
Mai conteaza, oricum e adapostita si tinuta mai mult timp,  pana iese cu ea are timp sa se usuce bn, cat despre vopsitori si tinichigi e treaba dracu,  o tinichigerie serioasa facuta bn plus vopsitorie si cuptor e undeva la 35000 ron.Sti vb aia dai un ban dar stai in fata.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: andreiandrei53 din Mai 07, 2015, 12:29:42 pm
Chiar si mega ingrijita si adapostita, conteaza vopseaua la cuptor, mai ales pentru partile metalice. Dar la 1000 de lei nu e deloc mult chiar si fara cuptor.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 07, 2015, 12:48:45 pm
Nu a fost vopsita la cuptor si la traby acesta nu am prea avut nevoie de tinichigiu caroseria ne fiind afectata de rugina decat un suport de scaun rupt in rest nu a necesitat lucrari la tinichigerie sper sa termin cat mai repede cu el si sa il scot la plimbare
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: tzitzi_84 din Mai 08, 2015, 08:28:46 am
Cat te-a costat retapitarea interiorului? Unde l-ai facut?

Foarte frumos!! imi place !
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 09, 2015, 11:59:01 am
Tot interiorul si cu panourile din portbagaj m-a costat 450 de RON la mine in pitesti in acești bani sunt incluse si materialele si tot acesta este costul final 250 RON au fost scaunele si bancheta si 200 toate panourile
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: tzitzi_84 din Mai 11, 2015, 09:44:25 am
Ai putea sa imi dai un nr de telefon sa vorbesccu cei de acolo ca eu vreau doar scaunele si bancheta  sa le fac si eventual panourile laterale spate !

Mersi mult !
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 12, 2015, 08:51:12 am
Da colegule til dau cum sa nu astazi trec pe acolo si o sa il iau de la persoana respectiva si til dau o zii buna
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: tzitzi_84 din Mai 12, 2015, 09:05:31 am
 :wav: mersi mult !
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Andrei.P din Aprilie 19, 2016, 12:57:33 pm
Inca putin,si e gata de drum ;)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Aprilie 20, 2016, 11:16:44 pm
Yap saptamana viitoare spre sfarsit cred ca il voi scoate si pe el la plimbare dupa o lunga perioada de hibernare
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Octombrie 04, 2016, 06:55:53 pm
Datorita lui Dragos Teica am reusit sa aduc in familia noastra inca un traby din anul 1982 pe 6 volti cu doar 60 de mii de km care arata impecabil (http://4.t.imgbox.com/V5BVnzjn.jpg) (http://imgbox.com/V5BVnzjn) (http://6.t.imgbox.com/mjkcvvJd.jpg) (http://imgbox.com/mjkcvvJd) (http://9.t.imgbox.com/M4BV92SQ.jpg) (http://imgbox.com/M4BV92SQ) (http://3.t.imgbox.com/PVaJHP6y.jpg) (http://imgbox.com/PVaJHP6y) (http://7.t.imgbox.com/dvgf1QdH.jpg) (http://imgbox.com/dvgf1QdH) o sa mai pun fotografii cu el dupa cosmetizare aceasta masina nu a mai rulat de 20 de ani dar norocul ei a fost ca a avut un acoperis deasupra lui
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Andrei.P din Octombrie 04, 2016, 07:41:21 pm
Sa o stapanesti sanatos!Si bine ca l-ai salvat.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: popeyej din Octombrie 04, 2016, 07:43:08 pm
Bravo, domnule! Acum aveti pentru fiecare membru al familiei cate un trabi! Sa ai putere si vointa sa il pui pe drum si pe asta!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: JetSS din Octombrie 04, 2016, 10:07:10 pm
Salut,

Stelian , cum fac sa iau si eu legatura cu cei la care ai facut interiorul la trabi ? Presupun ca inca sunt in activitate .

Frumoase exemplare , numai bine.

Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Chirvase Dragos din Octombrie 05, 2016, 10:04:17 am
Felicitari! Sa-l stapanesti sanatos! :hello:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Decembrie 02, 2016, 09:08:06 pm
Iata si fotografiile cu traby dupa ce l-am spalat putin acum urmeaza sa il pornesc dar trebuie ori sa fac rost de baterie de 6v ori sa il trec pe 12v am abia astept sa ii aud motorul zumzaind am pus ulei in capul pistoanelor si am dat cateva ture de motor la mana el este din 1982 si are 61 de mii de km am gasit in el in trusa sanitara cartile lui originale.Traby nu a mai fost pornit de cel putin 20 de ani (https://3-t.imgbox.com/nLrFBN2L.jpg) (http://imgbox.com/nLrFBN2L) (https://7-t.imgbox.com/0hxsbZ1B.jpg) (http://imgbox.com/0hxsbZ1B) (https://9-t.imgbox.com/XFW1cGzT.jpg) (http://imgbox.com/XFW1cGzT) (https://1-t.imgbox.com/ifI3tkRw.jpg) (http://imgbox.com/ifI3tkRw) (https://4-t.imgbox.com/Uczv9aSA.jpg) (http://imgbox.com/Uczv9aSA) (https://8-t.imgbox.com/t2oA41s0.jpg) (http://imgbox.com/t2oA41s0) (https://1-t.imgbox.com/ktOLbBtV.jpg) (http://imgbox.com/ktOLbBtV) (https://5-t.imgbox.com/jMWO12EH.jpg) (http://imgbox.com/jMWO12EH) (https://6-t.imgbox.com/1UAmJvMP.jpg) (http://imgbox.com/1UAmJvMP)multumesc inca o data lui Dragos Teica
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Andrei.P din Decembrie 03, 2016, 02:18:31 pm
Frumoasa masina!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Decembrie 04, 2016, 12:20:30 pm
de 6v gasesti la cei de la Caranda, iar daca vrei ca sa iti iei de o grija si sa treci pe 12v, vezi ca trebuie sa schimbi cate ceva, alternator, electromotor, motor stergatoare, becuri, bobine...
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: pop_radu5 din Decembrie 04, 2016, 01:36:56 pm
Pornirea o poti face si cu o baterie pe 12 v. Dar sa nu dai prea mult la automat. Am avut si eu un trabi pe 6 v si l-am pornit cu o baterie pe 12 v. Poti sa faci o incercare pana reusesti sa cumperi una pe 6 v.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Decembrie 08, 2016, 09:00:03 pm
Da asa ma gandeam si eu Dar trebuie sa ii pun si bobinele de 12 v ca imi e ca cele de 6v fac poc si e pacat de ele.O sa ma apuc de saptamana viitoare de el dupa ce scap de dat cancediu unui coleg de la servici si o sa am timp din nou de traby
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: JetSS din Decembrie 08, 2016, 09:05:40 pm
Salut , am vazut anuntul pe olx , poate te ajuta. Ai si nr de tel jos. Seara buna.


Baterie Varta 6V-70Ah 300A.Bateria este noua,cumparata pt un trabant de 6 v pt a-l porni,dar nu merge motorul de fapt,de aceea vreau sa o vand!bateria este adusa pe comanda deoarece nu prea se gasesc


0769536777
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Andrei.P din Decembrie 08, 2016, 09:30:48 pm
Din pacate nu se prea merita,eu am cumparat o baterie reconditionata pe 6V si nu a fost buna,am dus-o inapoi si mi-au refacut-o dar fara succes.Asa ca am optat sa trec, una din masini pe 12V,imi era prea greu cu 2 masini pe 6V.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: JetSS din Decembrie 09, 2016, 07:34:11 pm
Cel mai sigur e pe 12 , doar ca fiecare face cum crede . :icon_salut:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Decembrie 09, 2016, 10:12:45 pm
Asa cred ca o sa fac si eu cu el Dar vroiam sa il pastrez original cum e el
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 15, 2017, 02:26:01 pm

Saptamana asta am luat un inlocuitor lui JOE pentru ca nu era un loc liber in garajul pentru traby si imi doream foarte mult un 1.1 am achizitionat unu iata si fotografiile(https://9-t.imgbox.com/MJvOqzWn.jpg) (http://imgbox.com/MJvOqzWn) (https://1-t.imgbox.com/RsNzPwom.jpg) (http://imgbox.com/RsNzPwom) (https://2-t.imgbox.com/KMafZh3I.jpg) (http://imgbox.com/KMafZh3I) (https://7-t.imgbox.com/v32gORnZ.jpg) (http://imgbox.com/v32gORnZ) (https://1-t.imgbox.com/bXP5DL9V.jpg) (http://imgbox.com/bXP5DL9V) (https://5-t.imgbox.com/UJTrqGUT.jpg) (http://imgbox.com/UJTrqGUT) (https://6-t.imgbox.com/2o8DVsIV.jpg) (http://imgbox.com/2o8DVsIV)mai am de munca la el dar la sfarsit o sa iasa frumos
[/quote]
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Mai 15, 2017, 03:13:35 pm
eheee, comunitatea 1.1 se mareste considerabil. Eu zic ca merita un topic separat
Sa o stapanesti sanatos!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 15, 2017, 03:43:06 pm
O sa ii fac altul victor ca sa pun si fotografii cu ce o sa fac la el mersi mult
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Bogdan93 din Mai 15, 2017, 04:35:21 pm
Frumoasa rau! Drumuri bune!  :blob7:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: JetSS din Mai 15, 2017, 05:25:57 pm
Frumos , sa-l stapanesti sanatos .

  Dar fumul , unde e fumul ?
Prea multe 1.1 , cine mai polueaza ?!?!? :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: iulian1andrei din Mai 15, 2017, 07:33:38 pm
Felicitari,  bine ai venit in grupul 1.1! :hello2:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Mai 15, 2017, 09:27:02 pm
Va multumesc as vrea sa il revopsesc ca e cam zgariat si sa ii dau 2 maini de hamerit la podea si pe o parte si pe alta si as avea putina rugina in partea soferului pe podea abia astept sa ma apuc de el
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: vidicanpetru din Mai 15, 2017, 10:54:49 pm
Frumoasă mașinuța.Spor la treabă!
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Septembrie 20, 2018, 09:38:51 pm
Salutare chiar daca nu am mai postat nimic depre 1.1 la el am lucrat in tot acest timp si astazi am reusit sa il inmatriculez URL=http://imgbox.com/2x8fKTDP](https://thumbs2.imgbox.com/f4/d0/2x8fKTDP_t.jpg)[/URL] (https://thumbs2.imgbox.com/a3/79/Yek38Fmk_t.jpg) (http://imgbox.com/Yek38Fmk) (https://thumbs2.imgbox.com/df/b0/FwahUGCK_t.jpg) (http://imgbox.com/FwahUGCK) (https://thumbs2.imgbox.com/90/c6/p94REFDg_t.jpg) (http://imgbox.com/p94REFDg) (https://thumbs2.imgbox.com/57/71/S4tMx9f5_t.jpg) (http://imgbox.com/S4tMx9f5) (https://thumbs2.imgbox.com/84/b4/Red1knNP_t.jpg) (http://imgbox.com/Red1knNP) (https://thumbs2.imgbox.com/af/ac/zDJ3Djf3_t.jpg) (http://imgbox.com/zDJ3Djf3) (https://thumbs2.imgbox.com/83/46/yn0i92mi_t.jpg) (http://imgbox.com/yn0i92mi) (https://thumbs2.imgbox.com/24/96/4jmm2wnJ_t.jpg) (http://imgbox.com/4jmm2wnJ) (https://thumbs2.imgbox.com/f7/d0/WAc6MhCb_t.jpg) (http://imgbox.com/WAc6MhCb) (https://thumbs2.imgbox.com/21/8d/PAdOwUc0_t.jpg) (http://imgbox.com/PAdOwUc0)(https://thumbs2.imgbox.com/8e/0a/8LIuAm7X_t.jpg) (http://imgbox.com/8LIuAm7X) (https://thumbs2.imgbox.com/ec/10/9txCHPH2_t.jpg) (http://imgbox.com/9txCHPH2) (https://thumbs2.imgbox.com/a1/e6/FpPzwltN_t.jpg) (http://imgbox.com/FpPzwltN) (https://thumbs2.imgbox.com/f7/b2/ciWSp8Ry_t.jpg) (http://imgbox.com/ciWSp8Ry) (https://thumbs2.imgbox.com/80/50/xNiojsWM_t.jpg) (http://imgbox.com/xNiojsWM) (https://thumbs2.imgbox.com/a2/90/8KUeaM2m_t.jpg) (http://imgbox.com/8KUeaM2m) (https://thumbs2.imgbox.com/c5/49/CtIwQdYi_t.jpg) (http://imgbox.com/CtIwQdYi) (https://thumbs2.imgbox.com/a0/dd/Vl89fRaJ_t.jpg) (http://imgbox.com/Vl89fRaJ) (https://thumbs2.imgbox.com/85/93/XaLKvpK6_t.jpg) (http://imgbox.com/XaLKvpK6) (https://thumbs2.imgbox.com/3f/a2/H5ZjHopq_t.jpg) (http://imgbox.com/H5ZjHopq) (https://thumbs2.imgbox.com/39/b7/gowYlzYe_t.jpg) (http://imgbox.com/gowYlzYe) (https://thumbs2.imgbox.com/c0/02/fdR9UBhK_t.jpg) (http://imgbox.com/fdR9UBhK) (https://thumbs2.imgbox.com/66/71/weKHTjvG_t.jpg) (http://imgbox.com/weKHTjvG) (https://thumbs2.imgbox.com/2f/a6/f0BM4LZH_t.jpg) (http://imgbox.com/f0BM4LZH) (https://thumbs2.imgbox.com/c4/52/BRslwW34_t.jpg) (http://imgbox.com/BRslwW34) (https://thumbs2.imgbox.com/d2/3b/9hmXx1aD_t.jpg) (http://imgbox.com/9hmXx1aD) (https://thumbs2.imgbox.com/5d/ab/1XUlfD6F_t.jpg) (http://imgbox.com/1XUlfD6F) in fotografii apare si ajutorul meu  care spune tuturor ca traby albastru este al lui inca mai este de munca la el dar sper ca pana la anu cand o sa inceapa intalnirile sa il termin
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: JetSS din Septembrie 22, 2018, 10:45:37 pm
A iesit frumos, felicitari.
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Septembrie 23, 2018, 04:41:40 pm
Multumesc
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Bogdan93 din Septembrie 24, 2018, 01:46:55 pm
Felicitari!  :toothy10:
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: Andrei.P din Septembrie 24, 2018, 09:57:18 pm
Frumos a iesit !
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Septembrie 25, 2018, 11:29:28 pm
Multumesc Andrei dar inca mai am foarte mult de munca la el
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: stelian din Februarie 10, 2020, 08:15:17 pm
A mai aparut inca in membru la noi in curte care sper sa duc cu bine pana la capat reconditionarea lui ma bucur ca am reusit sa il inscriu pe numele meu si multumesc foarte mult lui Raoul si lui Mihai pentru sfaturi raman dator cu berea la intalniri  (https://thumbs2.imgbox.com/df/62/l9zCeP9s_t.jpg) (http://imgbox.com/l9zCeP9s) (https://thumbs2.imgbox.com/4c/83/tcDJptsn_t.jpg) (http://imgbox.com/tcDJptsn) (https://thumbs2.imgbox.com/c7/8f/rtYXjaKP_t.jpg) (http://imgbox.com/rtYXjaKP) (https://thumbs2.imgbox.com/7d/2b/pdJuiupw_t.jpg) (http://imgbox.com/pdJuiupw) (https://thumbs2.imgbox.com/47/a5/nnNVoFob_t.jpg) (http://imgbox.com/nnNVoFob) (https://thumbs2.imgbox.com/76/cb/LkL8OFkg_t.jpg) (http://imgbox.com/LkL8OFkg) (https://thumbs2.imgbox.com/ca/e7/7GMKz3is_t.jpg) (http://imgbox.com/7GMKz3is) (https://thumbs2.imgbox.com/95/74/5birJWjV_t.jpg) (http://imgbox.com/5birJWjV) (https://thumbs2.imgbox.com/e6/7a/mNdJ4SLB_t.jpg) (http://imgbox.com/mNdJ4SLB) (https://thumbs2.imgbox.com/a7/dd/ymeI6hm7_t.jpg) (http://imgbox.com/ymeI6hm7) (https://thumbs2.imgbox.com/dc/88/nc2W87VT_t.jpg) (http://imgbox.com/nc2W87VT)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: pater rafail din Februarie 11, 2020, 10:36:38 pm
Doamne ajuta, man!
Daca mai ai baiuri, suna! Macar sa le rezolvam noi pe toate! Ușor-ușor se rezolva! :)
Titlu: Re: AG 12 JOE PITESTI
Scris de: victor din Februarie 11, 2020, 11:39:16 pm
am vazut ca trendul se muta pe warbi si 1.1
Sa il stapanesti sanatos!