TRABY CLUB ROMANIA

Media => News => Subiect creat de: victor din August 01, 2013, 05:54:06 pm

Titlu: Adio maşini înmatriculate în Bulgaria. Sofia schimbă codul rutier
Scris de: victor din August 01, 2013, 05:54:06 pm
Adio maşini înmatriculate în Bulgaria. Sofia schimbă codul rutierAutorităţile bulgare vor să-şi modifice codul rutier, pentru a sancţiona cumpărătorii de maşini înmatriculate în Bulgaria care nu au rezidenţă în ţară şi continuă să circule cu plăcuţele de înmatriculare bulgăreşti, potrivit automarket.ro.

 

Amatorii înmatriculării automobilelor în Bulgaria vor avea în curând o nouă piedică, informează Digi 24 citând cotidianul bulgăresc "Monitor". De data aceasta, piedica vine de la guvernul bulgar, sătul de problemele cauzate de şoferiii care "uită" să schimbe actele maşinilor cumpărate de la cetăţenii bulgari.

Noua prevedere vizează o amendă de 75 de euro pentru cetăţenii străini care nu au reşedinţă în Bulgaria şi cumpără o maşină în Bulgaria şi nu o înmatriculează în ţara de domiliciu în urma dobândirii bunului. Mai mult decât atât, pe lângă amenda propriu-zisă, cetăţeanul străin va trebui să predea plăcuţele de înmatriculare bulgăreşti la Poliţia Rutieră, urmând să primească în schimb numere provizorii, care să-i permită circulaţia vreme de 60 de zile, înainte de a solicita plăcuţe de înmatriculare temporare din ţara de domiciliu.
_______________________________
sursa: automarket.ro
Titlu: Re: Adio maşini înmatriculate în Bulgaria. Sofia schimbă codul rutier
Scris de: Viorel Balmez din August 01, 2013, 08:18:56 pm
Nu are nici un efect. Masinile sunt inmatriculate pe societati/persoane fizice cu cetatenie bulgara. Se circula cu procuri.