Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Electrică / Re: Probleme semnalizatoare!
« Ultimul mesaj de draku Septembrie 25, 2020, 11:08:42 pm »
cand va zicea @bong pe topicul ala din camera de zi....
voi nu, batman batman...
2
Impresii / Re: Buftea 2020
« Ultimul mesaj de Bujie Septembrie 24, 2020, 04:33:39 pm »
Chiar daca a trecut ceva vreme de la editia 2020 a intalnirii de la Buftea, vreme in care nu m-am aflat aproape de calculator, vreau sa remarc urmatoarele :
- a fost o intalnire organizata in conditii deosebite, care au pus multe probleme de organizare si logistica, motiv pentru care este de apreciat cu atat mai mult organizatorul. In nume personal, toata aprecierea pentru Radu Cornel si toti cei care, nestiuti de mine, au "pus umarul " la posibilitatea desfasurarii evenimentului, precum si la organizarea / desfasurarea lui.
- cred ca este nedrept ca o manifestare care are deja traditie, care a reusit sa stranga cu fiecare editie din ce in ce mai multi pasionati, si care asigura permanent pe langa reprezentarea unui simbol si continuarea respectului pentru istoria auto, sa nu constituie eveniment in cadrul calendarului Retromobil Club Romania.
- poate ca nu este lipsit de interes printre colegii de marca, organizarea unui targ de piese de schimb, plachete dedicate marcii, afise tematice conexe, care sa se desfasoare in cadrul acestui eveniment, la editiile ulterioare.
- o mentiune speciala trebuie sa fac referitoare la imnul trabantistilor. Este un lucru deosebit si asigura, la fel ca in alte tari cu traditie auto respectata ce au cluburi de marca, un plus de coeziune a membrilor.

Inchei, apreciind din nou efortul organizarii si desfasurarea evenimentului si ma bucur de revederea colegilor de pasiune cunoscuti de mai multa vreme, sau a caror cunostinta am avut bucuria sa o capat acum.
3
Electrică / Re: Probleme semnalizatoare!
« Ultimul mesaj de pater rafail Septembrie 24, 2020, 02:36:16 am »
Boss, e de.ajuns,gata! Mergi frumos la un electrician, ca nu.mi miroase.a bine! Serios iti zic! E trabantu masina pe care sa.ti faci mâna, dar trebuie sa înțelegem cand o anumită meserie/ îndeletnicire chiar ne eludează, chiar trece pe langa noi. Zice la Scriptura ca "darurile sunt împărțite". Parerea mea e ca dumitale sigur electrician nu esti!
4
Electrică / Re: Probleme semnalizatoare!
« Ultimul mesaj de vidicanpetru Septembrie 23, 2020, 09:30:23 pm »
Cred că o examinare vizuală a firelor nu este concludentă dar, dacă într-adevăr nu aveți scurt pe partea stângă,  examinați blocul de semnalizare și dacă nu prezintă urme de fum sau alte defecțiuni vizibile atunci inversați firele de semnalizare din bloc:- dacă va merge pe stânga și pe dreapta nu înseamnă că blocul de semnalizare este defect;
                               - dacă tot pe stânga apare problema atunci cred că aveți totuși scurtcircuit pe stânga.
5
Electrică / Re: Probleme semnalizatoare!
« Ultimul mesaj de Gabi123 Septembrie 23, 2020, 11:37:41 am »
Va salut!
Mam apucat de treaba puțin și m-am uitat la toate firele de pe partea stânga la sambalizari și firele erau bune. Am observat ca când semnalizez stânga, becul din fata (probabil și cel din spate) da o lumina foaaaarte slaba. Am scos capacul de la releu și are ca un fel de sârma îndoită și aia se încinge și scoate fum când semnalizez stânga, dar la dreapta nu. Acum nu stiu ce sa zic, ca releul era nou nouț și mergea perfect totul înainte. Voi ce ziceți?
6
ARHIVA Anunturi Târg auto & piese / Re: Jante cu cerc
« Ultimul mesaj de sika cvmu Septembrie 20, 2020, 10:51:39 pm »
Vandute! Daca mai este cineva interesat, mai are Praf un set. Se poate arhiva. Multumesc!
7
Mecanică / Re: Rulmenți turbina răcire Trabant 601
« Ultimul mesaj de pater rafail Septembrie 19, 2020, 11:25:12 pm »
6202, doua bucăți.
Preferabil ca demontarea sa fie făcută cu presa special, pt ca e ff mare riscul de a sparge fulia altfel!
8
Electrică / Re: Probleme semnalizatoare!
« Ultimul mesaj de Gabi123 Septembrie 19, 2020, 12:29:35 pm »
Dacă multă lume vorbește despre scurtcircuit, încercați totuși să-l descoperiți. Dacă nu reușiți, înlocuiți firul(firele) care merge de la releu la becul(becurile) din stânga(am înțeles că pe dreapta merge).
Da o sa mă ocup de asta săptămâna care vine și da, pe dreapta merge
9
Electrică / Re: Probleme semnalizatoare!
« Ultimul mesaj de vidicanpetru Septembrie 18, 2020, 11:56:22 am »
Dacă multă lume vorbește despre scurtcircuit, încercați totuși să-l descoperiți. Dacă nu reușiți, înlocuiți firul(firele) care merge de la releu la becul(becurile) din stânga(am înțeles că pe dreapta merge).
10
Cumpărări piese / Re: Cumpar motor Trabant 2T cit mai complet, pentru panoplie sectionata
« Ultimul mesaj de d2134 Septembrie 18, 2020, 08:01:16 am »
Eu sunt din Resita dar pot sa ma deplasez 2-300 km.
Pagini: [1] 2 3 ... 10