Diverse > Camera de zi

Dedicatii Muzicale pt Forumisti

(1/74) > >>

dragosdinulescu:
=======================================
Edit 31 MART 2012 by ADMIN:
In atentia TUTUROR userilor/vizitatorilor : va anuntam "solemn"  :tongue2: ca site-ul YT(fkin) tube are o MEGA JEGOASA POLITICA de a sterge videouri dupa cum ai vine pofta asta conform sloganului " dont't be evil " Asadar ... ce se vede ... se vede ... ce NU ... "multumim" slugarailor ACTA.  :thefinger:
========================================
Pentru fetele noastre!

http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw

Gusteru:
Daaaaaa !!!! misto tare piesa si video e facut fainuk  ;D 
"Nu sunt genetic structurat ..."  :P =))  hi hi hi 

pandora:
Super tare melodia si videoclipul!Bravo!multumim! :) ;)

alex giani:
Frumoasa melodia si clipul este interesant astea da trupe, nu cred ca se vor mai naste prea curand trupe ca iris,pheonix,nirvana,queen,ac\dc etc.Ca tot s-a deschis un astfel de topic acum pot posta si eu 2 videoclipuri,am sa va zgarii urechile in mod placut,am ales doua melodii live care fac parte dintr-un album numit s&m (symphony and metallica),sunt lente insa pe alocuri au cateva acorduri de chitara mai rapide.Auditie placuta. ;)de aici mi se trag mie preferintele astea muzicale,mai anormale in viziunea manelistilor =)).
http://www.youtube.com/watch?v=mRQ_l6GEHCs
http://www.youtube.com/watch?v=dmjNM85hbnA

Gusteru:
Mah ... acu' daca am inceput ... cu DEDICATII pt ascultatori ... facem aci un topic cu ce ne place ... dar sa nu puneti cate 100  :P
Aaaaa si >>> AVERTISMENT <<<< ORICE MANEA VA FI STEARSA ! FARA EXPLICATII !
Si daca postati melodii cu text licentios(injuraturi etc) va avea aceeasi soarta. Gasiti variante cu BIP . Sunt si minori in forum si ... NE RESPECTAM ca un grup de cetateni cultivati.
TZENK IUU  ;)

Si inca ceva FOOOARTTTEEEEE important !!! DACA cumva DEGENEREAZA discutiile despre stiluri muzicale ale unuia si altuia ... TOPICUL SE BLOCHEAZA . E doar pt relaxare ... NU REFULARE !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â