Autor Subiect: Nesemnare PV  (Citit de 17858 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline victor

 • Membru Fondator
 • Global Moderator
 • Trabantist PROFI
 • *****
 • Mesaje postate: 8 567
 • BT 85 GAV Power of Simplicity
  • www.VictorGavriluta.ro
Re: Nesemnare PV
« Răspuns #30 : Septembrie 13, 2013, 01:59:00 pm »
Problema e ca apare semnatura lui pe procesul verbal, si in plus, nu a facut mentiuni, deci practic e de acord cu cele scrise de politist. Adevarat, avea client dar cel mai mult in instanta va cantari semnatura lui, parerea mea. Eu am facut si mentiuni atunci cand am patit-o dar degeaba. Iar un avocat mi-a spus, ca eu am facut greseala si ca nu trebuia sa semnez :dontknow:, ca din moment ce am semnat, nu prea se mai ia nimic in calcul nici macar greselile din PV.
Ai dreptate Dragos, asa este. Atunci cand semnezi trebuie sa semnezi ca ai luat la cunostinta apoi sa completezi daca ai ceva de adaugat
Sper Alex sa rezolvi

Offline alex giani

 • Trabantist PROFI
 • ******
 • Mesaje postate: 3 660
Re: Nesemnare PV
« Răspuns #31 : August 09, 2014, 11:17:29 pm »
Nu am mai scris de mult am depus contestatie e beton zic eu o sa o postez zilele urmatoare sa va dati cu parerea.In fine una peste alta aseara veneam dinspre Unirii spre Romana la semafor in dreapta mea un mcv de la rutiera politistul imi spune sa trec pe rosu in scoarul din dreapta in fata coloanelor si sa pregatesc actele.Ma uitam la el si nu intelegeam nimic iar vechia replica, ca nu am gresit cu nimic am centura si etc. Se uita la bord dupa care imi cere sa cobor mergem in spate nu aveam nici un bec aprins plus farul dreapta fata stins, cand am vazut ma luase capul iara, bat in ele si se aprind toate zic gata domle ete ca se aprind.Omul incepe buletin, permis, talon, amenda si talon ridicat pt defectiuni grave la sistemul de iluminat.Incep de data asta cu tupeu sunt aprinse deci functioneaza si oricum nu ai cum sa imi iei talonul ca nu esti tehnician auto sau cu rarul dupa dumneata si nici amenda nu poti sa imi dai ca nu am aprins farurile pt ca te -ai uitat si bordul era aprins.Pai le -ai aprins batand in ele, e si in codul rutier scrie defectiuni grave la sistemul de iluminat nu defectiuni temporare cu batai in far.Se schimbase la fata incepuse sa ridice tonul si devenise nervos.Replica lui soseste imediat "Ai dreptate dar pot sa iti dau pt refuz de legitimare si neprezentarea actelor. Ii zic ca le prezint dar nu pentru abuzuri de genul asta ci doar pt verificare.Zice ok, zic sigur? Inca odata zice ca da doar verifica si le inapoiaza, dupa ce le ia ma intreaba inca odata daca erau aprinse sau nu eu ii raspund da sunt aprinse inca odata sa faca asta infarct.Incepe sa ma faca lasi si om fara simtul raspunderii si ca el se tine de cuvant si mi le da inapoi.In momentul ala cum imi asezam eu actele rabufnesc pe un ton nepasatr.Si putin imi pasa ca sunt lasi am avut de unde invata asta tot de la militieni fara simt de raspundere si tot un militian care comitea abuzuri am fost si eu si stiu cum se face opresti omul pt ceva dar il amendezi pt altceva pt a face planul.Dupa care a lasat tonul jos mi -a dat restul de acte am vorbit un pic de cum am fost disponibilizat si pe unde am lucrat mai exact cum am ajuns sa fac taximetrie,la final mi -a intins mana an dat noroc ne -am salutat si am plecat.Morala e ca incearca si ei si daca gasesc loc mai fac si abuzuri.
Nu exista suferinta mai mare decat amintirea fericirii trecute, in timp de nenorocire.

“Dante Alighieri, citat despre durere”