Diverse > Camera de zi

Ce am gasit prin Nord-Estul tarii , old and classic cars

(1/7) > >>

victor:
Dupa ideea userului Yokomy (cu "Ce am mai gasit prin vest") fac si eu un topic cu masini de prin NE-ul tarii. Tot merg prin multe locuri si vad masini frumoase am zis ca de acum le fotografiez si vi le arat si voua.

Astazi doar doua masini. Poze facute cu telefonul si prin ploaie, scuze de calitatea proasta.
__________________________________

IFA W50
masina este functionala, iar proprietarul a mai avut inca 4 bucati. Nu doreste sa renunte la ea pentru nimic...............................................................
GAZ VOLGA M-211
sta cam de multa vreme parcata, acum un an o mai misca, sau cel putin ai mai schimba pozitia. Nu am vazut-o niciodata prin trafic.


Gusteru:
Rusoaica am admirat-o si eu cand am fost la tine ... se tine bine.
Foarte bine ca ai pornit acest topic ... nu ai si tu un Yokomy cautator nelinistit prin zona ?  ;D
Speram ca se va popula topicul cu masini rare  :thumbsup:

titus_ah:
Recomandare... Nu ar fi mai user-friendly sa fie un singur topic pt toata tara? Pt ca si eu am cateva poze facute acum 3 zile pe care ar trebui sa le postez in alt topic nou pentru sudul tarii... :-))
Parerea mea de muritor de rand ar fi ca unirea tuturor intr-un topic "Ce am mai gasit prin tara" ar face posturile mai usor de urmarit...  :icon_salut:

Gusteru:
este topic cu masini old si pt Bucuresti . si pe alte forumuri auto tot pe zone este impartit.

victor:

--- Citat din: titus_ah din Aprilie 04, 2013, 04:18:01 pm ---Recomandare... Nu ar fi mai user-friendly sa fie un singur topic pt toata tara?

--- Terminare citat ---
mult mai usor este de urmarit pe zone. A inceput Remi 2 topicuri, unul pe Bucuresti http://www.traby.ro/forum/index.php/topic,2423.0.html si mai avea unul cu diverse, dar nu l-am gasit acum la cautare rapida. Da, pe majoritatea forumurilor este impartit pe zone o astfel de vanatoare :d

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â