Autor Subiect: Lamuriri necesare asupra intalnirii de la Alba Iulia  (Citit de 3280 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Gusteru

  • TRABANT 1.1 / 1990
  • Administrator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 7 351
  • TM 90 DDR by IFA mobile DDR
    • Trabant Club Romania
Lamuriri necesare asupra intalnirii de la Alba Iulia
« : Mai 19, 2014, 10:37:10 pm »
dragii mei, ma simt nevoit, (desi nu as fi vrut sa ajung aici) sa intervin cu unele clarificari.

Din punctul de vedere al participantilor la intalnirea de la Alba, totul a fost frumos, seara la foc, discutii, fara bisericute, parada, entuziasmati, intr-un cuvant voie buna.
Din punctul meu de vedere ma declar multumit ca lumea care a ales sa vina (de multa vreme exprimata optiunea de participare) la Alba Iulia a plecat multumita si ca astepta si la anul sa reluam in alta locatie noaptea muzeelor.
Ma bucur ca la urma urmelor nu i-am dezamagit si ca am ramas ferm (datorita lor) la decizia de a pastra traditia ca luna mai este o intalnire (vezi celelalte intalniri organizate in aceiasi luna).

Ma declar insa mahnit ca unii nu vor sa isi vada de treaba lor. Am sa ma explic si de ce:

daca mie si tie ne plac merele, suntem pasionati de mere, atunci avem fiecare acasa cate un pom sadit. Dar, eu nu pot merge in curte la tine si sa pun acolo un pom, un mar, (desi amandoi avem aceasi pasiune/gusturi) fara sa te intreb, sa imi cer voie sau mai mult sa pretind ca daca avem acelasi gust/pasiune e dreptul meu sa pun un pom acolo. la fel este valabil si invers, fiecare cu spatiul lui personal.

La fel si cu intalnirile, daca Lehel si Ciprian (si cine a mai fost implicat in organizare) au dorit sa faca si ei in acelasi weekend intalnirea, ce pot sa zic, bravo lor, felicitari pentru acest aspect.
Am vazut clipul postat pe facebook, coloana de masini de la parada Sighisoara, cap coloana masina de politie, urmata de 23 de masini trabant, 1 warbi, o dacie si inchidere coloana politie, foarte frumos, bravo voua. Am avut si noi parada, lume receptiva, se pot numara in poze 21 masini trabant prezente, a fost frumos.

Ideea este simpla, ne-am facut "damblaua" ne-am facut auziti si vazuti cu pasiunea noastra, trabantul, deci scop indeplinit.
Dar insa, daca au aparut aceste divergente si incapatinari de a face 2 intalniri in acelasi timp, sa lasam vizibile doar ideile frumoase, iar restul de impresii fiecare in ograda lui, e simplu, ma respecti, te respect. Daca tu calci iarba in curtea mea si eu iti zic frumos ca nu e bine, iar tu continui sa zici ca ai dreptul sa faci ce vrei pe spatiul meu, atunci este o problema si nu este la mine.

cred ca este suficienta explicatia, sa ne vedem sanatosi la alte intalniri
=== ADMINISTRATOR SITE ===
TEL +(4) 0740 485 474 (ORANGE)
Email   george.gusteritan @ gmail.com
YM       TrabyRo (DOAR pt mess)
SKYPE  gusteritan.george
FaceBook www.facebook.com/gusteritan