Autor Subiect: Vând suspensie sport aproape nouă.  (Citit de 588 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bong

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 480
    • http://low-society.com/
Vând suspensie sport aproape nouă.
« : Februarie 12, 2019, 04:49:41 pm »
Vând suspensie sport aproape nouă, made in Germany, pentru Trabant. Amortizoarele încă au puțină cursă și funcționează normal cu mașina pe burtă, fiind concepute pentru drop de până la 18cm, dar pot funcționa, chiar foarte bine și cu un drop mai modest.

Componentele au fost cumpărate de noi din Germania în August 2018, am făcut un drum până la mare și am dat câteva ture prin oraș, aproximativ 600km în total.

Prețul este de 400 eur pentru amortizoare și pivoți lungi noi cu bucși de teflon DDR noi instalate, sau 550 eur cu tot cu arcuri custom și ce mai trebuie, inclusiv evacuare custom, pentru a putea rula la cea mai joasă înălțime posibilă, garda la sol fiind de 2-3cm, poze atașate.

Motivul vânzării este că îmi cumpăr suspensie pe aer, opțiune care nu exista când am cumpărat suspensia fixă. Aceasta este kit-ul tatechnix și costă aproximativ 2000 de euro, pentru că sigur o să vrea cineva să știe cât costă și de unde.

Momentan, până strâng banii de airride, suspensia fixă se poate vedea și testa pe mașina mea.

Nu trimit prin curier, se dă cu predare personală în București. Sigur aveți un prieten sau găsiți un binevoitor dacă nu sunteți din localitate.

Pot fi contactat prin mesageria forumului sau la 0728822799

If you gotta go down...GO LOUD!
GO STRONG!
GO PROUD!
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!