Autor Subiect: Lampile de frana stau aprinse  (Citit de 832 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Surcel Traian

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 111
Re: Lampile de frana stau aprinse
« Răspuns #15 : Octombrie 24, 2020, 07:04:38 pm »
Am montat intrerupatorul, cum am spus, de weekend-ul trecut si merge foarte bine.Singurul lucru e ca nu am mai pus releul din cauza faptului ca nu stiu sa leg corect firele (probabil e foarte simplu, dar eu sunt capabil sa stric ceva chiar si in cazul asta).

Tot legat de frane, am fost la Pater cu trabantul meu sa-mi faca o evaluare generala a masinii dar, cum a spus el ''socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ'' si in loc de 20-30 de minute, am stat vreo 4 ore...Cand a desfacut roata din stanga fata am constatat ca garnitura de la unul dintre cilindrii de frana nu-si mai facea treaba cum trebuie si supura, iar pe viitor putea sa cedeze de tot (cum am mai patit in trecut).Si mai era o problema la garniturile de pe pistonul din ''spate'' al pompei de frana, din cauza careia imi supura lichid de frana in habitaclu si mi-a murdarit putin mocheta.Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Si in special lui vidicanpetru pentru poze si lui Pater ca a stat sa-mi repare masina pana aproape de 12 noaptea!
Daca mai apar probleme de genul asta, postez aici.Dar in momentul de fata treaba cu intrerupatorul imi pare ca fiind cea mai buna solutie.
Männer aus Stahl fahren Autos aus Pappe!

Bărbații din oțel conduc mașini din carton!

Offline vidicanpetru

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 269
Re: Lampile de frana stau aprinse
« Răspuns #16 : Octombrie 24, 2020, 10:34:35 pm »
Cu multă plăcere. Totuși ar trebui să montați și un releu căci, altfel, în scurt timp se ard contactele întrerupătorului. Eu am pățit-o. Dacă veți cumpăra releul de la un magazin de piese electronice, ei vă vor spune cum trebuie făcute legăturile.