Machete auto > Magazin machete, link-uri si chestii utile

Jucării din Epoca de Aur

(1/4) > >>

Mortu George:
Hehe... aseară am scormonit prin pod și am zis să îmi dau jos Autobasculanta Roman Diesel și s-o spăl :



E aproape completă, îi lipsește doar capacul de la roata stângă față. Culorile sunt încă vii și nespălăcite. Eu mai avusesem una când am fost mic, dar o făcusem praf. Asta mi-au luat-o ai mei prin anii '90 de la o librărie aproape de Obor. Încă țin minte cum era acolo sus pe un raft înainte să fie a mea. Mă bucur că încă o am. O pun la păstrat în pod că și acum țin minte cum am plâns la sora mea că n-o mai aveam pe cea veche și o vroiam pe cea de la librărie. Cred că le-a zis ea alor mei sau am plâns și la ei și au luat-o.

alex giani:
Acum cateva zile am facut rost de o jucarie comunista,mai exact un wartburg 353 cu telecomanda si asistare a directiei prin cablu,masinuta o am de la un amic care se hotarase sa o arunce la gunoi in urma curateniei de primavara,functioneaza perfect si motorul si directia plus toate cele 3 becuri aferente + claxon.Totusi are cateva minusuri care pot fi remediate,sticle semnal lipsa ,stop stanga spate lipsa ,la fel si capacul albastru dupa girofar plus bara fata,sticlele le confectionez dintr-un stop uzat de trabant iar bara din pvc.

Faina rau autobasculanta am avut si eu una, eram cel mai tare dupa strada cand ieseam cu ea legata cu sfoara si trasa dupa mine, caram la greu nisip ,pietre ,apa cam tot ce se putea.

boggi:

--- Citat din: alex giani din Aprilie 20, 2014, 11:30:25 am ---Acum cateva zile am facut rost de o jucarie comunista,mai exact un wartburg 353 cu telecomanda si asistare a directiei prin cablu,masinuta o am de la un amic care se hotarase sa o arunce la gunoi in urma curateniei de primavara,functioneaza perfect si motorul si directia plus toate cele 3 becuri aferente + claxon.Totusi are cateva minusuri care pot fi remediate,sticle semnal lipsa ,stop stanga spate lipsa ,la fel si capacul albastru dupa girofar plus bara fata,sticlele le confectionez dintr-un stop uzat de trabant iar bara din pvc.

Faina rau autobasculanta am avut si eu una, eram cel mai tare dupa strada cand ieseam cu ea legata cu sfoara si trasa dupa mine, caram la greu nisip ,pietre ,apa cam tot ce se putea.

--- Terminare citat ---
M-ai omorat,caut asa ceva de multa vreme.Spune-mi pe privat cat vrei pe ea si maine o iau.Sa nu-mi spui ca nu o vinzi...

popeyej:
Mi-ai adus aminte ca am si eu o basculanta de genu asta.. tot prin pod este.. E pusa bine, pana face fi-mea scoala pentru C (adica nu i-am dat-o pana acum). Stiu ca am reusit sa-i rup o oglinda, in rest e intreaga.. Oricum, se faceau jucarii zdravene pe vremea aia, acum se rup astea intr-o veselie si nu mai ai ce repara la ele..

alex giani:
Cum sa o vand,  de 5 ani ma chinui sa fac rost de ea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă