Media > Reclame, cum se fabrica, spoturi video in care gasim un Trabant.

Videoclip Zdob&Zdub - Sunt hoinar - filmat intr-un Barkas

(1/1)

victor:
Filmarea unui videoclip intr-un Barkas impreuna cu trupa Zdob&Zdub, videoclip ce a fost lansat astazi
! No longer available

victor:
si mesajul lor:

Trupa Zdob și Zdub a intrat în noul an cu un cadou pentru publicul său – un clip la piesa “Sunt hoinar, sunt lăutar”. Acest single face parte din albumul-compilație “20 de veri” ce urmează a fi lansat în România pe 17 ianurie 2016. Piesă a fost inspirată de filmul cult “Lăutarii” (1971) de regizorul moldovean Emil Loteanu.
Idea clipului îi aparține regizorului Igor Cobileanski. E un “road-movie” în care Zdubii apar în ipostaza lor firească - în rolul unor lăutari rock. Ca și “muzicanții din Bremen”, încarcați cu valize și instrumente, Zdubii cutreieră pământul în lung și lat ca să aducă bucurie publicului. Drumurile și turneiele – aceasta e viața artiștilor. În calea sa protagoniștii clipului întâlnesc oameni care pornesc cu ei în călătorie. Într-un mod magic muzica Zdubilor transformă acești oameni în artiști, descoperindu-le talentele ascunse. Căci fiecare om are un dar ascuns și un rol special în spectacolul vieții.
„Sunt hoinar, sunt lăutar” e al 5lea clip filmat de cineastul Igor Cobileanski pentru trupa “Zdob și Zdub” în cei 20 de ani de existență a formației. În acest clip au fost filmați peste 20 de personalități din lumea artei și sportului din Moldova: mimi, dresori de animale, artiști ai circului, balerine, sportivi.
Clipul a fost filmat în 3 zile în suburbia Chișinăului. În clip apare un microbus german vintage din anii ’70 “Barkas 1000”, motorul căruia în timpul filmarilor s-a aprins. Respectiv, scena panei microbusului a fost una reală, din viață.

soare doinel:
Place la noi domnu! :headbang:

IuliVoshod:
dap, i-am dat share pe fb! Mi se pare reusit si videoclipul si cantecul!  :headbang:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă