Târg auto (inclusiv piese & altele) > Bursa reclamelor aprobate

Scoala de soferi - Bucuresti - oferta pentru viitorii Trabantisti

<< < (16/16)

boggi:
Liviu,ala mic(care e mare) zic eu ca ar fi bine sa faca intai B-ul si dupa ce merge un an pe patru roti abia dupa aceea sa treaca la A.
Sunt niste copii foarte isteti,cu siguranta va stapani motocicleta dar dupa parerea mea cu motorul nu are experienta traficului.
Categoria B presupune scoala facuta in trafic dupa cum stim toti.Categoria A inseamna din pacate doar lucru in poligon,neavand deloc contact cu traficul real.Dupa mine asta este o mare idiotenie dar asta este legea buna sau rea.Poate ca nu e bine ce spun dar eu ii consider carne de tun pe acesti copii care ies intrafic FARA NICI O ORA DE CONDUCERE IN TRAFIC.Nemaivorbind de stabilitatea pe doua roti care este mult mai precara decat cea pe patru,evident.
Oricum mai vorbim,ne mai sfatuim.

remi:
de acord cu tot ce ai zis , pe 2 roti este si va fi periculos , mai ales pt. cineva fara experienta (in ale manuirii, sau stapanirii, fierataniei,inclusiv in trafic)

LIVIU/RATB:
lasa astea... nu-i dau pe mana niciun motor, deocamdata... numa' sa nu sara la bataie, ca ma pune jos... :toothy4:  daca nu-i dau motoru'... da' mai bine sa stie si sa stiu EU ca stie cum e cu alea...  si ca stie ce fac si ce sa faca cand e cu mine pe motor.. :icon_thumleft:

boggi:
http://soferaspirant.wordpress.com/2012/03/18/locatie-examen-noua-in-bucuresti/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă