Autor Subiect: Decebal - Bucuresti  (Citit de 897 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Decebal2

  • Trabantist Junior
  • **
  • Mesaje postate: 50
Decebal - Bucuresti
« : Aprilie 15, 2010, 10:56:16 pm »
Salutare Comunitatii sunt un nou trabantist,sunt incepator,am 57 ani din Bucuresti,stau in Militari,imi cer scuze daca am postat gresit dar am mari probleme si sper sa fiu ajutat macar moral de catre membrii acestei Comunitati.Va multumesc anticipat.
sa incepem:Poveste Incredibila a Trabantului meu:Am cumparat masina din Zalau anul trecut si mi sa spus de catre vinzator ca nu am probleme cu ea.Era inmatriculata+ITP,asa ca m-am bucurat.Am venit cu ea la Bucuresti,am plecat noaptea de la Zalau pe la ora 23:45 am pornit spre Cluj si a inceput calvarul....Pe Feleac am avut probleme cu frinele ca tinea frina la a 3 a pedala si luam curbele duble cu 70-80KM noroc ca a fost masina stabila ca ma faceam praf.Sunt unele curbe acolo cu panta in jos de 8 grade si curbe duble de te duci direct in Cluj zburind.
Acum problemele mele:Fiind incepator nu am stiut ce sa verific la masina,era vopsita,arata bine,motorul merge,frinele nu prea si am ajuns totusi la Buc.Dar.. au venit niste ploi mai tari si eram pe drum spre Buzau si ma plouat in masina ca afara
eram si eu si sotia parca iesisem da la dus.Masina este pe 6V bateria este din aia taiata la jumate nu prea mai tine curent am probleme seara cu luminile ca nu pot sta numai pe Dinam.Imi baga apa pe la chederele de la usi,este podeaua uda permanent stau cu un prosop si sterg la ea dupa fiecare ploaie.Fostul Proprietar o tinea in garaj eu nu am garaj o tin in fata blocului.Baterie nu se gaseste de 6V am cautat tot Buc.
La Caranda mi-a spus sa-i aduc un bac bun de 6v ca imi face una noua.Nu gasesc bac
Chedere am gasit la Dna Voicu in Rahova dar nu am ajuns inca.Ploua si in portbagaj in spate mereu gasesc ud in spate.Masina este tip 1966 si nu stiu ce fel de cheder a avut pe spate ca acum nu are de loc.Am chemat un mecanic mi-a schimbat car buratorul si acuma nu porneste la rece decit daca i bag benzina in bot altfel nu pleaca dar,ciudat daca porneste se mentine la ralanti.Inca o0 data imi cer scuze daca nu am postat bine dar nu prea stiu unde sa postez si va multumesc mult pentru un sfat competent. cu multa stima.....


« Ultima Modificare: Aprilie 15, 2010, 11:24:05 pm de Gusteru »
Trababtul este o experienta inconfundabila

Offline Gusteru

  • TRABANT 1.1 / 1990
  • Administrator
  • Trabantist PROFI
  • *****
  • Mesaje postate: 7 348
  • TM 90 DDR by IFA mobile DDR
    • Trabant Club Romania
Decebal - Bucuresti
« Răspuns #1 : Aprilie 15, 2010, 11:21:30 pm »
In primul rand BINE ATI VENIT in forumul nostru !!!
Sunt cam confuz unde sa includ acest topic...la prezentare...la general .... la mecanica ...
in fine...nu conteaza;le scoatem la capat. Dvs aveti ceva baiuri la trabik (nu imposibil de remediat sub nici o forma).Insa trebuie luate pas cu pas. E greu (si nici nu procedam asa in acest forum) sa raspundem "la gramada". Fiecare cu fiecare. Asadar... ce va sfatuiesc pe dvs este urmatorul lucru: cititi cu ATENTIE structura forumului si Regulamentul lui. Observati ca multe din problemele dvs s-au discutat in prealabil in diverse topicuri. Apoi va indrum sa va salvati/copiati in calculator docuentatia tehnica trabant.(aici am o intrabare:trabantul e din 1966 cum ati zis ? daca da MARE ATENTIE ... aveti pe mana o PIESA RARA si de MARE VALOARE).
Dati-mi un tel (nr in josul semnaturii) si va pot explica mai exact ce si cum.
Inca o data BINE ATI VENIT cu "batranica" (1966).
=== ADMINISTRATOR SITE ===
TEL +(4) 0740 485 474 (ORANGE)
Email   george.gusteritan @ gmail.com
YM       TrabyRo (DOAR pt mess)
SKYPE  gusteritan.george
FaceBook www.facebook.com/gusteritan

Offline Viorel Balmez

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 4 393
Răspuns: Decebal - Bucuresti
« Răspuns #2 : Aprilie 17, 2010, 04:19:39 pm »
Salut! Trebuie schimbate chederele, la frane in mod sigur trebuie umblat, verificat starea cilindrilor si sabotilor, apoi se face o aerisire. La carburator se verifica nivelul de benzina (se gasesc cotele in carte). Ce carburator are? Dar mai bine mutate problemele pe sectiuni. Si acolo le dam de cap ;).
« Ultima Modificare: Aprilie 17, 2010, 04:24:22 pm de Viorel Balmez »