Autor Subiect: Dau in folosinta Trabant 601 - 1980  (Citit de 2510 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AmbulanceTrabi

  • Trabantist
  • ***
  • Mesaje postate: 167
Dau in folosinta Trabant 601 - 1980
« : Iunie 27, 2014, 12:01:04 am »
  Salutare tuturor. In primul rand scuze ca nu am mai intrat pe forum ,dar a fost o perioada incredibil de agitata, iar proiectele mele legate de trabant au ajuns, pe ultimul loc, din pacate.

  Momentan am doua trabanturi, amandoua zac degeaba, nu am bani si nici timp de ele. Cum am bani nu am timp. Cum am timp apar alte cheltuieli, si tot asa.
  Din pacate ,impreuna cu ele ,am 4 masini si exista o mica problema legata de locul de parcare, asa ca de unul macar, e musai sa "scap".
   
  Acest anunt este destinat cuiva care si-ar dori un trabant dar nu are multi bani de investit. Nu are ~ 1000 de euro sa il cumpere daca e in stare foarte buna, sau nu are ~ 1000 de euro sa il ia epava cu 1000 de lei si sa il puna pe "picioare" cu alti 2000, apoi sa-l inmatriculeze si sa-l asigure cu alti 1000 de lei :)
  Pe scurt :
 
  - trabant 601, crem, fara rugina, culoare originala (cam dusa) , tapiserie dusa (bancheta spate nefolosibila).
    masina functioneaza bine (motor relativ nou, frane noi, toba noua, galerie noua, aprindere electronica reglata bine, alternator, tripode, totul in stare buna)
   
    Masina trebuie asigurata, fiind pe numele meu si eu avand peste 30 de ani, asigurarea nu e mai mult de 430 lei/an
    Masina necesita baterie
    Masina necesita mici retusuri (nu are oglinzi, fixate niste chedere, etc. nimic pretentios, 100-200 de lei si ceva timp investit)

    Masina trebuie restaurata. Si aici ,avem doua cazuri. Ori o vand celui care a luat-o si a dat dovada de pasiune si seriozitate cu 1000 de lei, ori mi-o da inapoi dupa minim 2 ani si ii dau toti banii pe care i-a investit in ea plus 1000 de lei pentru efort. In ambele cazuri masina trebuie restaurata, ingrijita si folosita (cat de cat).
    Teoretic nu am nevoie de ea, practic, cu atat mai putin. Combi imi permite sa iau toata familia cu mine (inclusiv cainele), insa de aceasta masina sunt atasat emotional si nu pot sa o vand oricui, mai ales ca am investit in ea ,cu tot cu pretul de achizitie cam 1500 de euro (desi din pacate, nu neaparat cu cap si am si mers 18.000 km cu ea, deci chestii schimbate la inceput acum s-au cam uzat).

    Imi rezerv dreptul sa iau masina oricand celui caruia i-am dat-o daca nu se ocupa de ea. Asta pot sa fac si eu, dar macar o vad zilnic si vecinii stiu a cui este, in felul asta scapand (macar) de vandalizare.
    M-as bucura insa tare mult sa apara cineva suficient de serios incat sa accepte aceasta provocare si sa o si duca la bun sfarsit. Masina poate deveni a lui, dupa ce o restaureaza....singura speranta ca eu sa o pot pastra e legata de mutarea mea la curte, chestie care mi se pare tare indepartata la momentul actual....Dar nu pot sa o vand pana persoana respectiva nu dovedeste seriozitate si pasiune pentru marca.


   nr de telefon 0724 740 665 . Nu am chef sa invat acum cum se foloseste imagebam :) ,cine vrea cu adevarat, isi face timp sa vada masina.

  Later edit : Despre seriozitatea mea poate fi intrebat orice user de-aici care m-a cunoscut.
   

Offline Mortu George

  • Trabantist PROFI
  • ******
  • Mesaje postate: 2 072
  • B-09-UHV
Re: Dau in folosinta Trabant 601 - 1980
« Răspuns #1 : Iulie 04, 2014, 11:21:05 am »
Om serios AmbulanceTrai! Da! Cristi, dacă eram în țară, o luam eu și mergeam zilnic cu ea! :P Dar nu mai sunt... Succes ție și celui ce o ia și să sperăm că ajunge recondiționat că tare e frumi Trabi ăla! Spor!  :icon_salut:
Posesor Trabant 601 S (de_luxe) 03.1988 dobândit din familie și "crescut" în el...
Telefon: 0722512217
http://www.traby.ro/forum/index.php/topic,1283.0.html